Nová korýtka pro neúspěšné Piráty v úřadu za miliardu. Jsou normální? Okamura už kolikát nevěří, že vláda může být tak šílená

29.10.2022 15:08 | Rozhovor

Je neuvěřitelné, jak někdo může řídit zemi takto diletantsky a hloupě, kroutí hlavou Tomio Okamura. Kromě toho zmiňuje nové placené funkce pro neúspěšné pirátské komunálníky, které mají vzniknout v překotně utvářené Bartošově agentuře DIA.

Nová korýtka pro neúspěšné Piráty v úřadu za miliardu. Jsou normální? Okamura už kolikát nevěří, že vláda může být tak šílená
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda hnutí SPD Tomio Okamura

Při udělování nejvyšších státních vyznamenání prezidentem Milošem Zemanem na Pražském hradě 28. října dostal vyznamenání také ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Vy jste byl přímo ve Vladislavském sále. S jakými pocity jste to sledoval?

S úctou jsem zatleskal všem oceněným osobnostem až na jedno jméno – na rozdíl od všech přítomných politiků z jiných politických stran jsem nezatleskal ukrajinskému prezidentovi Volodymyru Zelenskému. Nebudu tleskat válce, ať se jedná o kohokoliv. Nechci válku, chci mír. A jsem přesvědčen, že cestou k míru jsou mírová jednání, nikoliv eskalace konfliktu.

Konflikt podle slov premiéra Fialy bude i hlavním tématem příštího roku, jak řekl v Poslanecké sněmovně. Tomu odpovídá i rozpočet, který kabinet sněmovně předkládá. Vaše hnutí jej odmítlo porpořit, co vám na něm vadí nejvíce?

Další zadlužování naší země způsobené Fialovou vládou přinese jen další zdražování a zbídačování lidí a vláda Petra Fialy může naši zemi přivést k bankrotu a kolapsu. Vláda plánuje v rozpočtovém výhledu za celé volební období zadlužit naší republiku navíc o 1,2 bilionu korun. To je šílené.

Člověk si někdy říká, zda to není záměrem vlády, aby se naše země stala ještě více vazalem USA, Evropské unie a globalistů a aby zbídačelí lidé žijící z ruky do úst drželi hubu a krok a poslouchali příkazy protektorátní vlády. Je neuvěřitelné, že naši zemi mohou řídit takoví diletanti, takto šíleně a hloupě.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jakub Vosáhlo

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vlády, neziskovky, média. Všichni společně proti lidem. Shellenberger o Sorosovi, Bidenovi i cenzuře EU

23:59 Vlády, neziskovky, média. Všichni společně proti lidem. Shellenberger o Sorosovi, Bidenovi i cenzuře EU

PŮLNOČNÍ ROZHOVOR Byl jedním z novinářů, kteří rozkryli aféru Twitter Files. Příběh o tom, jak polit…