Ostrá sekera klatovského řezníka Havlíčka: Podvod se Starosty, prodejní lidovci. Sprostý nenávistný Rom Banga, šaškárna Prague Pride. Chtějí vytočit normální lidi, a pak jim nadávat do extremistů a homofobů

06.08.2017 6:41

ROZHOVOR Kvůli kampani se Andrej Babiš byl schopen i oženit, říká v Rozhovoru pro ParlamentniListy.cz klatovský živnostník Pavel Havlíček. Uvádí dále, že měl zůstat v křesle ministra financí. Starostové jsou podle Havlíčka podvodem na voličích, když zneužívají název veřejné funkce. A o lidovcích... to si opravdu raději přečtěte. Srovnává pak enormní snahu kontrolních orgánů a policie vyhmátnout v hospodách nekuřáka a přiopilého s absolutní tolerancí k nelegální technoparty. Klatovský populární uzenář Havlíček se dotýká i sportu, kde vzpomíná na fotbalovou legendu Pláničku, který „kopal“ za dělnickou mzdu osm stovek, což by se klukům na zeleném trávníku asi jistě nelíbilo...

Ostrá sekera klatovského řezníka Havlíčka: Podvod se Starosty, prodejní lidovci. Sprostý nenávistný Rom Banga, šaškárna Prague Pride. Chtějí vytočit normální lidi, a pak jim nadávat do extremistů a homofobů
Foto: Archiv P. Havlíčka
Popisek: Klatovský řezník Pavel Havlíček s předsedou Strany svobodných občanů a europoslancem Petrem Machem

Anketa

Miliardář Dědek slibuje Gazdíkovu STANu peníze i pomoc s lákáním osobností na kandidátky. Kam Starosty ve volbách vytáhne?

5%
0%
3%
0%
hlasovalo: 10299 lidí

Předvolební kampaň zpestřil Andrej Babiš, když se oženil s dlouholetou partnerkou Monikou na farmě Čapí hnízdo. A vyrojila se kritika: Farma je postavená ze sporných dotací. Babiš si najednou vzpomněl, že se chce ženit, aby chytil lidi za srdce. Svatba byla nevkusná, jakoby z Ruska, a zpíval na ní Michal David. Svatba byla z nakradených peněz. Co z této kritiky lze považovat za správné?

Svoboda, pane redaktore, je možnost rozhodovat o sobě samém, ať racionálně, či iracionálně tak, abychom svým rozhodnutím nebránili v rozhodování o sobě samém někomu jinému. Ať již racionálním, či iracionálním. A v případě Babišovy svatby je tomu stejně tak. Svatba jako taková se mě netýká, nijak mě nevzrušuje, je to jeho soukromá věc. A nevkus? Kýč? Každý má právo být nevkusným a kýčovitým. I Babiš i s Michalem Davidem.

Andrej Babiš je bezcharakterní člověk, který je schopen se kvůli kampani i oženit. Je natolik sebestředný, že podřídí svému zájmu všechno na světě a věřím, že je schopen prodat svou vlastní rodinu, pokud to bude výhodné finančně. Nemýlím-li se, už jednou přísahal na smrt svých dětí. A falešně. Andrej Babiš má naprosto volné ruce na kampaň a jedno je třeba mu přiznat. Je důsledný. Já to vím, on to ví, lidé kolem něj to ví. Andrej Babiš měl zůstat v křesle ministra a nést odpovědnost. Ale uvidíme, co přinesou dny příští.

Lidovci se rozešli se Starosty. Starostové zlákali miliardáře Dědka, který má rád Babiše. Zaorálek objíždí letní festivaly a snaží se urvat hlasy pro ČSSD. TOP 09 se spojila s Bursíkovým LESem. V průzkumech však dále vede Babiš. Jak pohlížíte na tyto jevy v české volební kampani a kdo má zatím vaše sympatie? Má někdo šanci předehnat Babiše? A je pro záchranu české demokracie nutné, aby někdo Babiše „zastavil“?

Ve svém výčtu jste tak trochu vynechal ODS a nás, Soukromníky. Možná záměrně, co já vím. V každém případě může tohle hemžení hodně napovědět, kdo kam má namířeno a co je vlastně cílem politiky toho kterého politického uskupení.

Samozřejmě, že svůj pohled mám a netvrdím, že jsem neomylný. Ale řekněme si na rovinu:

Starostové jsou taková partička zneužívající název veřejné funkce a podle mne to už není v pořádku. Název politické strany Starostové je prostě podvod na voličích a nikdy nevíte, co od takového spolku máte čekat. Dovedete si představit, že dříve či později Starostové nebudou mít za člena ani jediného starostu? Jak tedy pak budou Starostové těmi Starosty? A jak se chtějí podívat do očí lidem, jestliže tolik horovali proti Babišovi a ANO – a pak se smluvili na koalici s někým, kdo má obrovský podíl na současném marasmu a ořezání svobody?

A lidovci? Trochu pomoct, trochu škodit, to se může vždycky hodit. Naše mami říkávala: „Děti moje, volte podle svého vědomí a svědomí. Ne podle srdce, to bývá v emocích zmatené. Rozhodně však nikdy ne lidovce. Odjakživa byli prodejnými... Za každou cenu, s každým, ale hlavně u toho.“

A to je veliká, převeliká moudrost a dnes a denně nás přesvědčují o pravdivosti slov našich maminek a babiček.

Řezník Pavel Havlíček

TOP09 nám svatbou s LESem sděluje, že tolik moc pravicová zas až nebude a Martin Bursík, a jeho tehdejší zelení, nesou pořádný kopec viny za solární průšvih a díry v našich peněženkách. Koneckonců zvyšování daní v době krize také mnoho radosti lidem nepřineslo.

Co se předehnání Babiše týče, tak stále platí, co jsme otiskli před časem. Babiš padne tehdy, až pod jeho oprátku v zástupu doputují ti, kteří se dnes tetelí blahem nad popravami sousedových koz, takovým tím „...jen ať ho skřípnou, stejně si to určitě nakrad...“.

A pomaličku už se blíží – zákaz kouření, prolamování domovní svobody prostým úředníkem, likvidační pokuty. Naprostým šílenstvím je, že v hospodě nesmíte vykonávat legální činnost a hospodský vám ji nesmí dovolit. Středoškoláci nesmějí na brigádě točit pivo, nesmějí prodávat cigarety. A takovou třešničkou je 150.000 korun dotace na kotel, který měj ještě nedávno cenu 50.000. Ale dotace jsou zvláštní kapitolou.

Homosexuálové, lesby a další menšiny pořádají opět festival Prague Pride. Tentokrát však mají na nás, majoritní společnost, požadavek, abychom je nejen „tolerovali“, ale projevili jim „respekt“. Abychom je „respektovali“. Co na to říci, jak se postavit k těmto menšinám, ale i k jejich aktuálnímu požadavku? Jinak, veřejností stále rezonuje věta Jiřího Čunka, že Prague pride je „pochod smrti naší civilizace“ a že bychom takové akce neměli podporovat. Souhlasíte?

A jsme opět u diktátu morálky. Nemyslím si, že Prague Pride je výmyslem homosexuálů a lesbiček. Je to levicová aktivita, která má za cíl rozbít konzervativní společnost, rozložit ji a vyrobit nového člověka. Celá šaškárna – a nic jiného Prague Pride není – je jen demonstrací nové levice, která se všemožně snaží zbytky konzervativní společnosti dehonestovat a rozbít. Má za cíl urážet a provokovat, aby pak mohli poukazovat na údajnou homofobii, populistickou pravici, extrémní pravici, aby mohli lepit nálepky, které jim je lepit dovoleno. A známe to. Jestliže přesvědčíte většinu, že jedna skupina „jsou ti zlí“, pak jasně vychází, že vy právě jste ti hodní, že?

Říkáte, že chtějí nejen „toleranci“, ale i „respekt“. Vůbec nerozumím tomu, proč by respekt společnosti mělo mít něco, co ti lidé dělají v posteli. Respekt má mít vzdělání, vědomosti či obecná erudice. Morálně a hodnotově naplněné konání. Respekt si zaslouží um, dovednost, umění, a vůbec cokoli, co navenek pro společnost přináší nějaký hodnotový užitek. Ale sexuální orientace? Způsoby souložení mají mít zvláštní respekt společnosti? Já myslel, že sexualita je intimní věcí každého z nás. Bez ohledu na preference pohlaví.

Ať je pochod Prague Pride demonstrací čehokoli, nechápu, proč bychom měli demonstrace chování v postelích jedné skupiny lidí jakkoli podporovat. A jestliže se objeví odpůrci „Pochodu pro rodinu“ a nesou transparent s textem „JEŽÍŠ BYL GAY“, pak je jasné, že jde o něco naprosto jiného, než o diskriminaci.

Prague Pride je – nevím jak to nazvat. Demonstrace obscénnosti a trapného kýče, ale také levicového bláznovství tvorby „nového člověka“. Pozadí takových nátlakových akcí je jasné. A ať se to někomu líbí nebo ne, dítě mohou přivést na svět jen muž a žena, sameček a samička.

A adopce? Rádo je kladeno srovnání – lépe dva homosexuálové než rozvrácená rodina. Jenže takové srovnání apriori tvrdí, že rodiny jsou všechny rozvrácené a nefunkční. A já říkám – pro adoptované děti lépe spořádaná rodina, než spořádaní homosexuálové. A vůbec, ptá se někdo těch dětí? Neexistuje nic jako právo na dítě a už vůbec ne právo homosexuálů na dítě. Právo zde má jen a jen dítě.

Policie stíhá dva muže, kteří rasisticky a nenávistně uráželi zpěváka Radka Bangu poté, co ten odešel ze show Českého slavíka na protest proti skupině Ortel. Je spravedlivé, že oběma hrozí cca 2 roky vězení? A pokud jde o gesto Radka Bangy, je přiměřené, že za něj byl později oceněn Cenou Františka Kriegla, kterou uděluje Nadace Charty 77?

Politická korektnost je opět levicový konstrukt a podívejte, jak rozežírá společnost. Nikdo neřeší vulgární a sprosté texty Roma Bangy, protože pozitivní diskriminace je žádoucí. Ale všichni řeší vlastenecké texty skupiny Ortel, protože ty nejsou žádoucí. Bez ohledu na hudební kvalitu obou pak navíc moralistická ukřičená levice klidně ignoruje protestní hlasování právě pro skupinu Ortel. Protože o nic jiného nešlo.

Zde jasně vidíme, jak elity ignorují hlas lidí. Pak potlačované napětí z nespravedlnosti, vyvolávané právě takovými politkorektníky a kázáním o falešné morálce, vyprovokují někoho méně odolného a hned je tu důvod poukazovat na nenávist, nesnášenlivost.

U zdroje byla nenávist. Ale nenávist moralizujících elit. Nenávist vládnoucí levice, byla to nenávist právě Bangova. To Banga byl plný nenávisti a tu demonstroval svým chováním. A svou nenávist ukazuje i ve svých starších textech. Ano, nenávist tu čpí, ale z úplně jiné strany, než je nám oficiálně podsouváno.

V souvislosti s policií – na druhé straně. Středočeská hejtmanka v podstatě přiznala v přímém přenosu, že proti nelegálním technopárty, kdy se omladina z celé Evropy svolává přes internet, nejde zakročit. Co na to říkáte?

Nevím, co má společného středočeská hejtmanka s policií a proč se vlastně ona zabývá vysvětlováním něčeho tak jasného, jako je poškození soukromého vlastnictví. Pokud je něco nelegální, nemůže být ani řeči o tom, že nejde zakročit.

Ale zřejmě je to moc složité – a tak se raději vypraví několik desítek lidí na přepadovku diskotéky a zjišťují, zda tam někdo nekouřil. Viz případ skandálního odhalení „zločinu“ na Turnovsku, kdy v akci HAD (Hazard Alkohol Drogy) čtrnáct uniforem a neznámo kolik dalších parazitů z různých kontrolních orgánů odhalilo na diskotéce popelník s nedopalky a dva mladíky, co vypili na ex čtyři piva. Při razii mnoho hostů diskotéku opustilo, razie trvala hodinu. Celou diskotéku tedy soudruzi státní pohůnci zrušili. Ale takové zločiny přece nesmíme trpět! Hospodskému tím vznikla pěkná škoda, ale co si má co vyskakovat, že? Orgáni svou razií odehnali hosty, kteří přinášeli lidem obživu a navíc mu hrozí likvidační pokuty.

Máte pocit, že nelze zakročit proti nelegální technopárty? Anebo se nechce...?

Ledacos je možné třeba i ve fotbale. „Bafuňáři“, jsou jak se zdá, nezničitelní. Pelta odstoupil, ale jak se zdá, tahá stále za nitky. A co víc, člen vedení a údajný „kmotr“ Roman Berbr se dokonce chlubí svoji estébáckou minulostí. Je toto normální? Co na to ministerstvo, sponzoři? 

Víte, sport, a fotbal zvlášť, je dnes jeden velký byznys a zdaleka už ne sport. Výše jsem mluvil o dotacích. A i ve sportu dotace způsobují obrovské škody Financujeme společně ony „bafuňáře“, fotbalové bossy. Platy hráčů se pohybují v částkách, které si ani nedokáží představit lidé, kteří na takové platy přispívají, že jim leckdy nezbývá na chleba. A to je hnus.

Zlo dotací spočívá v přispívání veřejnými penězi tam, kde není třeba. Přispívání tam, kde jsou největší žraloci, protože právě cizí a bezpracné peníze je přilákaly. Říkáte, že Roman Berbr se chlubí estebáckou minulostí? Dotace, dotace a zase dotace či granty. Podpora, financování, bohulibý účel. Různá slova, stejný význam. Seberte takovým lidem peníze, které dostávají od jiných – a ať si hledají sponzory. Za peníze sponzorů ať si klidně chválí co chce. Otázkou je, jak dlouho bude moci chválit Gottwalda, pokud bude muset sehnat peníze na svou činnost u sponzorů.

Víte o tom, že legenda československého fotbalu, František Plánička, přestoupil ke Slávii za tehdejších 800 korun, nezískal z této částky ani haléř odměny a 800 byla tehdy lepší měsíční mzda dělníka v huti nebo horníka? Dovedete si představit nákup hráčů za lepší měsíční dělnickou mzdu?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Václav Fiala

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…