Písničkářka vynadala "bílé rase" za zatažení světa do válek. A Koller se neudržel: Doplň si ubohé vzdělání a místo intelektuálského žvanění v tradici pokryteckého globalisty Havla...

17.10.2016 19:35 | Zprávy

ROZBOUŘENÝ SVĚT MARTINA KOLLERA Písničkářka Radůza, vlastním jménem Radka Vranková, „bílé rase“ od plic vynadala za to, že prý celý svět stále zatahuje do krvavých konfliktů. Na její slova následně nevybíravě zareagoval analytik Martin Koller, který jí především doporučil podívat se do historie a politiky. "Pravděpodobně nemá smysl poučovat českou hudebnici o tom, že většinu historického pokroku přinesla bělošská civilizace a v dávnější době samozřejmě Čína, jejíž obyvatelé rovněž nejsou zrovna černí."

Písničkářka vynadala "bílé rase" za zatažení světa do válek. A Koller se neudržel: Doplň si ubohé vzdělání a místo intelektuálského žvanění v tradici pokryteckého globalisty Havla...
Foto: pixabay.com
Popisek: Jaderný výbuch - ilustrační foto

Co říci na vystoupení zpěvačky Radůzy, která nařkla bílou rasu jako takovou z kořistnictví, válek a drancování světa?

Žijeme v době, kdy trendem je arogantní hloupost, lež a sprostota, které dostávají cíleně prostor v médiích. Místo odborníků s různými pohledy posloucháme diletantské názory kdejaké tetky z ulice či divadla. Jestliže se může z hlediska zásadních politických otázek předvádět v ČT 24 pornoherec, proč ne na DVTV hudebnice. Zapadá to do trendu současných médií ovládaných globalisty. Řekl bych, že u mnohých českých umělců, především herců a zpěváků nacházíme to, co otec Winstona Churchilla údajně u Arabů, tedy hloupost se u nich s arogancí snoubí. K tomu můžeme připočíst bezcharakterní prodejnost, prolhanost a hrabivost. Stačí se podívat na Jandáka, který léta mlaskal u koryta ve vedení protinárodní ČSSD a v současnosti se beze studu cpe mezi půlky miliardářského oligarchy-reprezentanta amerických globalistů. Žádný anální otvor mu není dost úzký a páchnoucí, jen když z toho pro pana herce něco kouká. V současnosti přechází na vyšší či hlubší level. Čest výjimkám jako jsou Karel Gott, Tomáš Ortel a několik dalších.

Nelze přehlédnout, že největší odbornice na podporu islamizace a urážení vlastního národa jsou nepříliš úspěšné, nebo už příliš odkvetlé, či sexuálně neukojené umělecké hvězdy. Většina z nich postrádá nejen morálku, odbornost a znalost věci, ale rovněž odpovídající vzdělání. Proto moudra, která šíří, mnohdy ani nepocházejí z jejich hlav jako ostatně většina komediantských rolí. Tedy obyčejná ochota prodat tělo i duši, jako kdysi hajlování v Lucerně, nebo podpisování anticharty. Morálka mnohých českých umělců v historicky doložené praxi.

Obecně nepříliš známá Radůza by měla začít se studem u sebe a nešířit výmysly globalistické a trockistické rasistické demagogie odporující platným zákonům. Není nic ostudnějšího, než urážet vlastní národ. Nejprve by si však měla doplnit ubohé vzdělání a místo intelektuálského žvanění v nejlepší tradici pokryteckého globalisty Václava Havla se podívat do historie a politiky. Pravděpodobně nemá smysl poučovat českou hudebnici o tom, že většinu historického pokroku přinesla bělošská civilizace a v dávnější době samozřejmě Čína, jejíž obyvatelé rovněž nejsou zrovna černí.

Zničující a vyhlazovací války se vedou po celém světě od počátku lidstva. Člověk je totiž svojí podstatou predátor. O mnohých válkách v Asii a Africe toho moc nevíme, některé nám média zatajují. O historických zvěrstvech latinskoamerických indiánů informovali už conquistadoři. Můžeme si připomenout Avary, Mongoly, muslimy vyvražďující celé národy. Ty nejodpornější války se konaly a konají v Africe a Asii mezi takzvanými barevnými. Zlí běloši jim tam posílají za miliardy různé humanitární pomoci, aby se nemuseli starat o svoje rodiny a mohli popustit uzdu svému primitivismu, válčit, loupit a znásilňovat. Další si tahají na doživotní placenou dovolenou do Evropy pro rasové obohacení. Stačí se podívat, jak se k sobě chovají muslimové v rozporu s koránem, nebo afričtí černoši bez ohledu na náboženství. I nacisti by bledli závistí nad tamními etnickými čistkami. Dát jim do rukou jaderné zbraně, bylo by po lidstvu.

Muslimové s necivilizovaným právem šaría vyzývajícím k zabíjení nevěřících chtějí násilím ovládnout celý svět. V některých islámských zemích dodnes funguje otrokářství. Kdyby si tam nějaká hudebnice dovolila kritizovat tamní rasu, byli by s ní rychle hotovi. Zároveň připomínám mediálně zamlčovaný fakt, že Afričané od Arábie po jih jejich kontinentu, včetně migrantů v Evropě, se všemožně snaží o světlé potomky, protože „bílá“ pleť je pro ně dokladem vyššího společenského postavení, ne-li přímo rasy.

Na závěr bych se etnologické „vědkyně“ Radůzy (Radka Vranková/Urbanová) zeptal, jaký je její názor na multirasovou americkou či francouzskou armádu, které intervenují po celém světě a zabíjejí bez ohledu na rasu a barvu pleti ve prospěch nadnárodních oligarchů, z nichž zdaleka ne všichni jsou běloši.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

Proč nemáme referendum?

Paní Válková, rád bych znal váš názor na to, proč si myslíte, že neprošel váš návrh na uzákonění referenda, když je zakotveno i v ústavě a taky by mě zajímalo, proč jste zákon nepřijali, když jste byly ve vládě vy?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Masaryk nezakládal republiku, aby tu vládli nejbohatší.“ Do Senátu kandiduje skladník

21:20 „Masaryk nezakládal republiku, aby tu vládli nejbohatší.“ Do Senátu kandiduje skladník

„Skladník do Senátu“, s tímto heslem kandiduje za Sociální demokracii do Senátu Lukáš Nozar z Mladob…