Podnikatel Lahoda promluvil pro PL: Lidi ze STANu neznám, v Kolíně jsem nebyl

04.09.2018 10:49

ParlamentníListy.cz před několika dny informovaly o novém projektu kolínské radnice. Jednalo se o společnost Paynovatio, která se zaměřuje na distribuci platebních karet dětem. V té souvislosti jsme zmínili i vliv ostravského podnikatele Lahody, jemuž jsme v této souvislosti položili několik dotazů.

Podnikatel Lahoda promluvil pro PL: Lidi ze STANu neznám, v Kolíně jsem nebyl
Foto: red
Popisek: Kolín

Na základě čeho jste si vybrali právě kolínskou radnici pro spolupráci s Paynovatio?

O společnosti Paynovatio vím pouze tolik, že je to jedna ze společností v investičním portfoliu. Společnost blíže neznám a neřídím. Případné konkrétní otázky směřujte přímo na společnost a její zástupce.

S kým konkrétně jste jednali v rámci města Kolín?

K článku se mohu vyjádřit jen k záležitostem týkajícím se mé osoby. Článek je ve vztahu ke mně směsí polopravd vytržených z kontextu a smyšlenek majících za cíl vytvořit negativní obraz mé osoby. Zřejmě se jedná o politický boj ve městě Kolín a každá záminka se proto hodí. Článek jsem předal svým právním zástupcům, aby posoudili, zda se nejedná o neoprávněný zásah do mých osobnostních práv.

Plánujete podobnou službu zavést také v dalších městech?

Tento článek je snůška pomluv a polopravd. Mohu zcela jistě prohlásit, že jsem nikdy nebyl v Kolíně, nikoho z Kolína neznám, včetně „významného člověka z STANu”. Titulek v tomto článku je absolutní lež, která měla poškodit toho pána a na mne hodit nějaké podezření.

Citovat Security magazín je velkou chybou vaší redakce. Do dnešního dne se mnou z tohoto magazínu nikdo nemluvil, nemají tudíž žádné relevantní informace a zřejmě se mě snaží poškodit a ovlivnit mínění o politicích z kolínské radnice. Samozřejmě se budu bránit právní cestou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: B. Richterová a T. A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…