Pokaždé jsem skončila zbitá do krve. Když na mě vytáhl pušku a držel mi ji u čela… Autorka knihy Muslimské peklo vypráví o životě s muslimem

15.05.2019 16:04

ROZHOVOR Ivana Schubert Dickfeld je kandidátka SPD do Evropského parlamentu (na 13. místě). Napsala pod svým dívčím jménem Iva Karlíková knihy Muslimské peklo a Muslimská pomsta, kde popisuje, jak ji týral její muslimský partner původem z Bosny. „Když na mě vytáhl pušku, držel mi ji u čela a já se loučila se životem, řekla jsem si, že pokud mě nezabije teď, musím i s malou utéct… když mi někdo řekne, že je islám vlastně mírumilovný, tak se musím smát. Co je mírumilovného na tom, že ženy jsou podřadné, že jsou brány jen jako nástroj pro plození dětí, že je muž může kdykoliv zbít, aniž mu to je trapné?“ říká Ivana Schubert Dickfeld.

Pokaždé jsem skončila zbitá do krve. Když na mě vytáhl pušku a držel mi ji u čela… Autorka knihy Muslimské peklo vypráví o životě s muslimem
Foto: archiv red
Popisek: Ivana Schubert Dickfeld je kandidátka SPD do Evropského parlamentu

Anketa

Jste pro zdražení alkoholu a cigaret, jak navrhuje ministryně Schillerová?

50%
50%
hlasovalo: 11119 lidí

Vy jste autorkou knih Muslimské peklo a Muslimská pomsta. Vím, že to je těžké, ale můžete stručně popsat svůj příběh?

Stručně to asi nepůjde, ale pokusím se. Hlavním mým problémem byla naivita a neznalost. Bohužel jsem k poznání došla cestou plnou velkých bolestí. Jako mladá, naivní holka jsem se v Německu zamilovala do uprchlíka před válkou v Jugoslávii, do úplně normálního kluka, modré oči, světle hnědé vlasy, na první pohled žádný exotický typ. A že byl muslim? Já v té době neměla vlastně ani tušení, co to znamená být muslim. Do té doby jsem přišla jen jednou do styku s věřícím člověkem na základní škole, byl to žid a kromě toho, že nejedl nějaké maso, pokud si vzpomínám, byl úplně obyčejný kluk. Stejně tak jsem si nedělala žádné vrásky, když jsem zjistila, že přítel je muslim, nechoval se „jinak“ – pil pivo, kouřil, nadával, nemodlil se… dokud jsem nebyla těhotná.

To pak začalo peklo na zemi, začal se odvolávat na Alláha, musela jsem ho ve všem poslouchat, být mu vždycky po vůli ve všem, co si umanul. Ze začátku jsem se vzpouzela, ale pokaždé jsem skončila zbitá do krve, takže jsem pak rezignovala, nechala si všechno líbit a doufala, že když ho nebudu „provokovat“, bude zase tím milým a hodným jako na začátku. Omyl. Násilí se stupňovalo, pak jsem se s ním a naší dcerkou přestěhovala do Bosny, kde všechno pokračovalo umocněno jeho domácím prostředím. Když na mě vytáhl pušku, držel mi ji u čela a já se loučila se životem, řekla jsem si, že pokud mě nezabije teď, musím i s malou utéct. Nakonec se mi útěk podařil, a ne jeden. Byla jsem tak zmanipulovaná, že když jsem se tam vrátila jako překladatelka pro SFOR, vrátila jsem se po čase i k němu. To jen opravdu ve zkratce.

Existuje podle vás umírněný islám? Nebo je islám nebezpečný ze své podstaty? A případně v čem?

Co to je „umírněný islám“? Islám je islám. Oni v něm vyrůstají, neznají nic jiného než Alláha. Alláh ovlivňuje jejich životy úplně ve všem. Když mi někdo řekne, že je islám vlastně mírumilovný, tak se musím smát. Co je mírumilovného na tom, že ženy jsou podřadné, že jsou brány jen jako nástroj pro plození dětí, že je muž může kdykoliv zbít, aniž je mu to trapné? Co je mírumilovného na tom, že ve jménu Alláha vyvražďují? Co je mírumilovného na tom, že si nás pomaličku, ale jistě podmaňují?

Za každou větou následuje InshAllah – dá-li Bůh, nebo MashaAllah – díky Bohu. Soused si koupil nové auto – MashaAllah, Bůh mu to laskavě dovolí. On si na něj vydělal jen proto, že to Alláh svolil. Sousedce se narodilo dítě – jakmile neřeknete MashaAllah pokaždé, když se na něj podíváte, málem vás ukamenují, právě jste to dítě uřkl. Mně přijdou strašně primitivní, neříkám, že všichni, ale podstatná většina z těch inženýrů, kteří se v Evropě usadili, jsou právě z těch primitivních.

Islám je nebezpečný, protože i kdyby muslim nakrásně chtěl být jiným, je vázán k Alláhovi. Nikdo ho nikdy neviděl, ale Alláh točí muslimským světem. Ano, křesťan také věří v Boha, ani jeho nikdy nikdo neviděl, ale v současné době žádný křesťan nezapálí mešitu nebo nevystřílí kino. Proč? Protože křesťanství se vyvíjelo, kdežto Mohamed v 7. století něco sesmolil a oni se toho striktně drží dodnes.

Takže nás islám neobohatí?

No to ani v nejmenším, nebo si myslíte, že nás může obohatit něco, co je myšlenkově x století za námi?

Proč jste knihu napsala pod pseudonymem Iva Karlíková?

První knihu, Muslimské peklo, jsem začala psát v roce 2005 v rámci autoterapie. Neměla jsem v plánu ji vydat. Potřebovala jsem se ze všeho vypsat, přišlo mi to jednodušší než chodit k nějakému psychologovi a mluvit s ním o tom. Napsala jsem během dvou měsíců pár stránek, tuším asi 10 až 15, a pomohlo mi to. Poslala jsem je k přečtení dceři – Denny, o kterou vlastně v knize jde nejvíc, protože si to přála přečíst, a pak jsem se tomu dál nevěnovala.

V roce 2016, to už jsem pár let vedla fanklub jedné známé kapele, jsem se skamarádila s pánem, který jim prodával merchandising. Na jednom z koncertů – bylo to v květnu 2016 – jsme se bavili o teroristických útocích, které už pěknou chvíli ochromovaly svět, bavili jsme se o islámu a muslimech, a já mu jen tak mimoděk řekla, že mám svou zkušenost, že jsem s jedním žila 6,5 roku a že vím své. Zajímalo ho to, vzpomněla jsem si na mých pár popsaných stránek. Řekl, ať mu je pošlu, že má mimo jiné i svoje nakladatelství, Daranus, což jsem do té doby netušila. Byl nadšený. Řekl mi, ať to dopíšu, že mi knihu vydá.

Iva Karlíková vlastně není pseudonym, jmenuji se Ivana, ale všichni mi říkají Ivo, a Karlíková je mé rodné příjmení. Moje současné příjmení se v České republice vyskytuje pouze jednou a jeho nositelkou jsem já. Byla bych v případě pomsty ze strany Bosňáků snadno dohledatelná, a tak jsem ze strachu knihu vydala pod svým rodným příjmením. Upřímně, kdybych tušila, že těsně po dopsání knihy Senad zemře – o něm ta kniha je, neřešila bych to. Druhou knihu jsem pak už pod svým rodným příjmením vydala vlastně automaticky, už jsem byla Iva Karlíková – ta, co napsala Muslimské peklo.

Proč jste se vlastně dala na politiku a proč kandidujete za SPD? Souvisí to s vaší zkušeností?

Anketa

Chcete, aby Marie Benešová odstoupila?

11%
89%
hlasovalo: 22333 lidí
Právě proto, že SPD vidí věci tak, jak jsou, jsem se k nim přidala. Vlastní zkušenost je velké plus, protože když mi někdo začne vyprávět, jak jsou všichni muslimové super a jak by se uprchlíkům mělo pomáhat, zeptám se ho, jak dlouho mezi nimi žil. Většinou se dočkám odpovědi, že v žádné muslimské zemi nikdy nebyl, v lepším případě odpoví, že s nimi chvíli studoval nebo byl na šnorchlování v Egyptě. A oni se dokážou přetvařovat velice dobře, takže pokud s nimi někdo chvíli studoval nebo je poznal jen na nějaké tržnici, kde mu slevili o pár kaček, s jistotou můžu říct, že je vůbec nezná.

Co říkáte myšlence, že by se mělo pomáhat uprchlíkům?

Já netvrdím, že by se nemělo pomáhat, to určitě mělo. Ale ne tak, že si je nataháme sem do Evropy. Namísto toho, aby byli vděční, byli rádi, že jsou v bezpečí, když tedy přišli z válečných oblastí, tak oni nám tady začínají diktovat? Nezlobte se na mě, ale takhle se uprchlík nechová. Já, kdyby tady nedej bože byla válka a chtěla bych se dostat někam do bezpečí, zůstala bych v první bezpečné zemi a dělala všechno pro to, abych mezi místní zapadla. Naučila bych se jejich jazyk a snažila se být té společnosti užitečná.

Co dělají oni? Dnes jsem někde četla, že snad ve Švédsku děti migrantů nezvládají učivo na školách, tak místo toho, aby se jim přidalo pár hodin švédštiny, začne se vyučovat v arabštině! To už je vrchol, my na tu naši korektnost ošklivě dojedeme, pokud se něco nezmění. A proto jsem se rozhodla kandidaturu, která mi byla nabídnuta, přijmout. Není mi jedno, co se kolem nás děje. Žila jsem v Německu, viděla, jak se ta země mění. Nechci, aby se stejně změnila i naše země. A nechci to pro sebe, ale pro naše děti, pro jejich děti, pro naše potomky. Vždyť i patron naší země, svatý Václav, myslel na budoucí generace. To je to, co dnešním mocipánům chybí. Napakovat se a po mně potopa. Takhle to ale nefunguje!

Necítila jste v okolí třeba negativní reakce? O SPD se píše v médiích, že je extremistická.

Naopak, nezaznamenala jsem ani jednu negativní reakci, všechny jsou zatím pozitivní, lidé nejsou hloupí a vidí, co se děje. Extremistická SPD? To říkají jen ti, kteří nemají ani tušení, co extremismus znamená. Naopak, SPD zůstává nohama pevně na zemi, vždyť co je na našem programu špatně? Že chceme zachovat naši identitu? Že chceme stejně kvalitní potraviny, jako mají třeba v Německu, a ještě za úplně jiné ceny? Že si chceme o tom, jak tady budeme žít, rozhodovat u nás, a ne aby o nás rozhodovali v Bruselu? Co je na tom špatně? Že kopeme za vlastní lidi? 

Čím chcete přesvědčit vaše voliče, aby přišli k volbám do Evropského parlamentu 24. a 25. května?

Spousta lidí žije v domnění, že volby do Evropského parlamentu se nás netýkají. Ale ono je to úplně jinak, týkají se nás strašně moc. Snad všichni zaznamenali, že naše životy začíná řídit někdo úplně jiný. V Bruselu totiž začíná všechno, odtamtud nám chodí zákony, které si tady můžeme sice trošku poupravit, ale ve finále ta úprava není taková, aby jejich původní zákon nějak zásadně změnila. Ten, kdo chce něco změnit, pro to musí v první řadě něco udělat a bohužel jinou šanci než volit, nemáme. Ono je pak strašně jednoduché nadávat z gauče, jak všechno stojí za kulový, když se ten dotyčný z gauče ani nezvedl. Proto bych ráda, aby k volbám přišlo co nejvíc lidí, protože tyto volby jsou vlastně takovým referendem o Evropské unii. Můžeme toho spoustu změnit, jen pro to musíme něco udělat.

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec

Co považujete za největší problémy současnosti?

Přijde mi vtipné, jak mladí demonstrují za ekologii a zbude po nich v ulicích strašný nepořádek. Přijde mi vtipné, jak jich spousta křičí – musíme přijímat muslimské uprchlíky, ale domů si žádného nikdo nevzal. Já říkám rovnou, že je tady nechci. 

Problémů je spousta, a kdybych je tu měla všechny jmenovat, byla bych tady do noci… samozřejmě je velkým problémem migrace, ale to snad vidí úplně všichni.

Jak hodnotíte to, jak se k migraci staví Evropská unie?

Myslím, že Mutti Merkel to totálně pohnojila, že to asi i ví, ale už s tím nic neudělá. Nevidím do toho, ale určitě to neudělala z lásky k bližnímu, a už vůbec ne proto, že by s nimi měla takový soucit. Za tím je něco jiného, a až tomu přijdu na kloub, tak to otevřeně všem řeknu. A na kloub tomu jednou přijdu, to slibuji.

Na co se chcete vy osobně v Evropském parlamentu zaměřit?

V životě jsem tam nebyla, takže netuším, jak to tam chodí. Ale kdybych se tam náhodou dostala, budu kopat za naši zemi, za naše lidi. Nenechám si nic diktovat, a i když vím, že to říká každý, mě nezlomí. Já už jsem životem tak ponaučená, že se zlomit nenechám. Přijde mi, že Evropská komise je banda nikým nevolených blbů, že mají snad za úkol dvakrát za rok vyplodit nějakou směrnici, nějaký zákon, nějaký paskvil, nebo budou vyhozeni. Protože jinak to snad ani být nemůže.

Neříkám, že je všechno špatně, to bych jim křivdila. Ale spousta těch paskvilů lidem jen znepříjemňuje život. Chtěla bych se zaměřit právě na tohle. Každý návrh Komise pečlivě prostudovat, než pro něco zvednu ruku, chci o tom být detailně informovaná. A asi bych tam nebyla zticha, kdepak. Jsem trošku divočejší, žádná úřednická křehotinka, takže bych se snažila rozvrátit tuhle skvadru zevnitř. Jak jinak chceme něco změnit než tím, že se infiltrujeme? Oni to ti muslimové vlastně dělají taky tak. Nejsem žádná otřelá politička. Jsem zdravě naštvaná ženská, která nehodlá sedět v koutě a dívat se na všechno zpovzdálí. Kdepak. A to si myslím, že by nemuselo být od věci. Určitě byste o mně ještě slyšeli.

Migrace je podle předsedy maďarské vlády Viktora Orbána v nadcházejících volbách do Evropského parlamentu hlavní prioritou pro všechny evropské země. Západoevropané podle Orbána chtějí „nechat přijít velké množství migrantů“. „My jsme přesvědčení, že to není cena, kterou stojí za to zaplatit za evropskou jednotu,“ poznamenal. Středoevropané „nechtějí smíšené obyvatelstvo“, protože pro to nejsou dobré příklady, dodal Orbán. Co si o tom myslíte?

Orbán je top. Musíme pracovat na silné V4, protože společně toho hodně dokážeme. Viktor Orbán má naprostou pravdu. Myslím, že velká většina občanů nechce smíšené obyvatelstvo, ale z té většiny má spousta lidí strach to říct nahlas. Kde to ale žijeme, to je demokracie, abychom se báli něco říct? To už tady bylo. Já s panem Orbánem souhlasím. Nejen s ním, i s Marine Le Penovou, se Salvinim – ten to dělá výborně! Jen tak dál. A strašně bych si přála, aby naše strana měla v EP zastoupení a stala se součástí frakce ENF. Jenže toho se spousta těch nahoře bojí. Proč, to ať si každý domyslí.

Je podle vás islamizace opravdu takovou hrozbou? Hrozí zánik Evropy? Lze třeba Francii, Německo a další státy západní Evropy ještě zachránit?

To, co nám tvrdí naše „objektivní“ média, je jedna velká lež. Islamizace je opravdu hrozbou. Dokud jich je pár, jsou nenápadní a vyčkávají, jakmile jejich počet přesáhne určité procento, a nedej bože, ještě se k tomu koncentrují na jednom místě, je tu obrovský problém. Já nevím, jak ostatní, ale já bych se nechtěla vrátit do sedmého století. Nechtěla bych znovu zažít to ponižování, bití, vyžadování naprosté poslušnosti. To by přišlo. Oni se nezmění. Chtějí dobýt Evropu víceméně bez boje a bohužel se jim to daří tím, že se rozmnožují a roztahují tam, kde oni svou prací nezhodnotili ani jeden metr čtvereční.

Francie a Německo jsou ztracené. Tam bude potřeba hodně úsilí, aby je udrželi jakžtakž v klidu, ale v čele s Macronem a Merkelovou to nebude nikdy. Tam to začalo také pozvolna, přijeli gastarbaiteři z Turecka a třeba v takovém městečku Alsdorf poblíž Aachenu je už víc Turků než Němců. A to přišli legálně pracovat. Co teprve ti, co sem přijdou nelegálně a nikdy pracovat nebudou? Mám kamaráda pilota, létá na dopravním letadle. Když mu dají jako druhého pilota muslima a přijde čas modlitby, kopilot všeho nechá a plácá hlavou o zem, ať je, kde je. A tihle mají zvednout produktivitu práce? 

Bylo by naše vystoupení z EU katastrofou, jak někteří varují?

Kdepak, to jsou jen řeči eurohujerů, těch, kteří z Unie sosají. Nestalo by se nic zásadního, určitě nic likvidačního. Naopak, začali bychom si konečně pěstovat brambory místo řepky, mohli bychom si kontrolovat, co kontrolovat chceme, a svítit si tím, čím chceme… přestali bychom být montovnou, protože tou teď jsme. Problém je, že co se dalo, to tady mocipáni rozprodali. To je velký problém. Ale věřím, že bychom to zvládli, jsme přece Češi! Ráda bych, abychom i hrdými Čechy zůstali. Dost bylo plazení se před druhými, na to je nás škoda.

Tváře SPD, které znáte z našeho serveru

Ing. Radovan Vích

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD, předseda RK SPD LBK
  • poslanec

Radek Rozvoral

  • SPD
  • Člen předsednictva hnutí SPD. Předseda RK SPD STČK.
  • poslanec

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tomáš A. Nový

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

15:00 „Dvě loutky. Páprda a...“ Vyoral pustil peklo na Bidena s Fialou

PÁTEČNÍ ZÚČTOVÁNÍ TOMÁŠE VYORALA – Po návštěvě premiéra Petra Fialy v Bílém domě se z řad jeho podpo…