Příliš mnoho Němců spláchlo svůj mozek do záchodu. Po řádění kosovského imigranta se sekerou přináší krajanka Yngland Hrušková novinky od sousedů

12.03.2017 17:25

ROZHOVOR „V německých městech dávno není bezpečno ani za bílého dne. V Berlíně se všude poflakují migranti. Pod mosty, v metru… A teď přijde léto. Ty tisíce lidí někde musejí trávit volný čas. A z nudy dělat vše možné. Pít, obtěžovat, krást, znásilňovat a zabíjet,“ říká v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz aktivistka Jana Yngland Hrušková. „Ženy si musejí dávat pozor v metru, v parku a prostě všude, kam se hnou. Nevíte dne ani hodiny. Nikde nejste v bezpečí. Hlavně blondýny by si měly dávat velký pozor. Na procházku sama do parku bych si troufla jen s pepřákem, psem, taserem, pistolí a s bojovým výcvikem,“ dodala.

Příliš mnoho Němců spláchlo svůj mozek do záchodu. Po řádění kosovského imigranta se sekerou přináší krajanka Yngland Hrušková novinky od sousedů
Foto: Vít Hassan
Popisek: Aktivistka Jana Yngland Hrušková na Václavském náměstí

Anketa

Kdo bude po volbách německým kancléřem? (Ptáme se na váš odhad, ne na vaši preferenci)

hlasovalo: 5414 lidí

V Düsseldorfu došlo k útoku na nádraží, při kterém bylo zraněno sekerou sedm osob. Podle médií jde o psychicky narušeného muže z Balkánu a nešlo o teroristický útok. Uvidíme, jaké zprávy se o této tragické události objeví dále. Všiml jsem si však, že řada lidí této verzi příliš nevěří. Divíte se tomu?

Spousta lidí nevěří vůbec ničemu. A opravdu se není čemu divit. My nejsme připraveni na takovéto zprávy. Přesahuje to naši obrazotvornost. Takové věci, že někdo sekerou více lidí zmasakroval, se děly ve středověku. Není to první případ tohoto druhu v poslední době v Německu. Tyto středověké metody se zachovaly na Balkáně a dále na východ. Muži tam bičují ženy a stínají přímo na ulici. Tito lidé mají nože, meče a sekery skoro stále při ruce. Vozí to v autě. Je to velice primitivní. Tomu se prostě věřit ani nechce. Tento útočník byl z Kosova a měl humanitární vízum od roku 2009.

V českých médiích se objevily informace o ostrém vystoupení předáka policejních odborů, který odkryl realitu chování běženců. Jak bylo toto jeho vystoupení reflektováno v německých médiích, pokud o tom víte? Mohou zde dnes podobné názory dostat prostor?

Policejní předák pracuje roky na tom, aby policie získala podporu politiků. Hájí policisty před útoky ze stran obyvatelstva a laxních politiků, kteří si nechtějí stále přiznat, že udělali chybu. Tak chybu hledají u policie. Tento projev se v Německu nekomentoval. Asi tomu nechtějí dělat reklamu. Budou se snažit to ututlat. Jako všechno, co souvisí s kriminalitou migrantů. Policie migranta zadrží, soudy okamžitě propustí. A v některých případech se to opakuje i 190x! Výdaje na překladatele, policii, zničené věci a zmrzačené lidi. Kdo to platí?

V talkshow Riverboat v německé televizi kritizoval migranty herec a druhý ho tam kritizoval, že něco kritizuje. Veřejně kritizovat migranty není in. Na to musíte mít silnou náturu a vědět, že máte pravdu. Nesmíte se nechat zahnat do kouta. Já vím, že mám pravdu, proto se nenechám naivními oponenty rozhodit.

Je v německých městech bezpečno? Mohou tam třeba osamocené ženy bez problémů chodit v noci po ulicích? A mění se situace nějak, nebo je stále stejná?

V německých městech dávno není bezpečno ani za bílého dne. I když vám někdo bude tvrdit, že tam teď byl a nic neviděl. Tak měl asi štěstí, nebo vám lže do očí. Tento víkend byla v Berlíně moje známá a říkala, že se Berlín za poslední dva roky velice změnil. Všude se poflakují migranti. Pod mosty, v metru… A teď přijde léto. Ty tisíce lidí někde musejí trávit volný čas. A z nudy dělat vše možné. Pít, obtěžovat, krást, znásilňovat a zabíjet.

Berlín: Napadení řidiče autobusu

Ženy si musejí dávat pozor v metru, v parku a prostě všude, kam se hnou. Nevíte dne ani hodiny. Nikde nejste v bezpečí. Ani v domově důchodců, kde mladý Syřan zavraždil babičku ve čtyři ráno. Hlavně blondýny by si měly dávat velký pozor. Na procházku sama do parku bych si troufla jen s pepřákem, psem, taserem, pistolí a s bojovým výcvikem. Známá psychoterapeutka z Berlína říká, že migranti jsou plni agrese a nenávisti vůči ženám a blondýnám zvlášť. Proto se ženy ve Švédsku přebarvují. Situace se zhoršuje. Migranti přepadávají i v bytech staré důchodkyně. Ani tam nejste v bezpečí. Znásilnili a zabili jich už několik.

Do ČR přicházejí německé průzkumy veřejného mínění, kterým kraluje Martin Schulz. Jak jej běžní Němci vnímají a co si od něj slibují, že je tak populární?

Zeptala jsem se na to přímo svých německých přátel na Facebooku. Dostala jsem 65 odpovědí. Zde jsou některé reakce. Němci mají vymyté mozky. Protože příliš mnoho Němců spláchlo svůj mozek do záchodu. Není populární, je to jen propaganda. Fake news. Populární v médiích neznamená oblíbený u lidí. Na to nemůže nikdo odpovědět. Slepota? Je opěvován lživými médii. Je to umělé. Opilce mohou v Německu mít rádi jen hloupí lidé. Nikdo z mých známých ho nemá rád a nebudou ho volit. Není to pravda, že by ho měli Němci rádi. Určitě není oblíbený, i když se o to média snaží. Ve škole byl hloupý a líný, v Berlíně bude mít velkou hubu. 

Je vidět, že jeho „popularita“ je vynucená. Média jsou manipulována. Novináři se neptají obyčejných lidí. Ptají se politiků. A ti odpovídají podle toho, kdo je platí.

Jaká je v současnosti nálada německé veřejnosti vůči imigrantům? Mění se nějak v průběhu času?

Malá příhoda: Nicole pracuje v domově důchodců. Její spolupracovnice Paula říkala, musíme migrantům pomáhat. Jsou to chudáci a hodní lidé. Jednoho dne bušili tito chudáci na dveře Pauly. Chtěli se dostat do jejího domu. Neotevřela. Tak udělali potřebu v její zahradě. Pustila na ně psa. Migranti zmizeli. Hovno po nich v záhoně zůstalo. Paula už si nemyslí, že jsou hodní a že by se jim mělo pomáhat.

V Německu se začíná výrazně probouzet turecká menšina, která začíná předkládat požadavky a útočit na vládu (zejména poté, co proti berlínské vládě vystoupil v Turecku prezident Erdogan, kterého uznávají jako nejvyššího vůdce). Už se to nějak projevuje na běžném životě v Německu?

Zatím tam prý žádné protesty nejsou slyšet, říká Nicole. A pakliže jsou, v médiích se o tom nedozvíte. Němci si opravdu nechají hodně líbit. Bojí se vyjadřovat. Vláda je drží železnou rukou a chce jim vzít poslední špetku hrdosti. Vlastizrádcům se tam daří momentálně velmi dobře, jako za nástupu Hitlera.

Jak vůbec dnes vypadá podle vašich informací „občanský život“ v Německu? Konají se demonstrace, případně jaké? Vystupují nějak aktivně veřejně odpůrci či zastánci migrace, nebo se lidé raději nijak neprojevují?

Demonstrace se bez přestávky konají každé pondělí v Drážďanech. 13. 3. 2017 organizuje Pegida další demo. Lidé mají výdrž. Vědí, že když poleví, jsou ztraceni. Vzdát se je velice depresivní. Stále jsou vidět různé akce v ulicích německých měst. V Drážďanech pověsili aktivisté na vystavené sešrotované autobusy transparent „Vaše politika je šrot“. A další a další akce v ulicích Berlína. To se ale nedostane do našich médií. Tak máme pocit, že Němci souhlasí a jdou bez boje na porážku. Protestovat v Německu je velmi nebezpečné. Vyhodí vás z práce za váš názor. Tedy demokracie v Německu dávno neexistuje! Je to diktatura, která pod falešnými slogany zničí celou Evropu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

18:10 Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

Vláda z obav o stabilitu vlády toleruje lži ministra Rakušana o migračním paktu. ParlamentnímListům.…