Realita ohledně imigrace a islamizace Evropy je opravdu takto hrozná. EU nás chce vyhladit. A Okamura dělá chybu v této věci… Znalec islámu a exmuslim Lhoťan promlouvá

07.12.2017 11:02

ROZHOVOR Bývalý muslim, autor knihy „Islám a islamismus v České republice“ Lukáš Lhoťan upozorňuje na to, že islamizaci Evropy nejvíce přispívá nikoli nelegální imigrace, ale imigrace legální. „Bohužel je situace opravdu takto hrozná. Islamizace Evropy v nějakém stupni je již dávno realitou. I kdybychom teď zastavili totálně příliv nových muslimů do Evropy, tak je jich zde již tolik, že to ovlivňuje naši společnost, kulturu a politiku,“ řekl.

Realita ohledně imigrace a islamizace Evropy je opravdu takto hrozná. EU nás chce vyhladit. A Okamura dělá chybu v této věci… Znalec islámu a exmuslim Lhoťan promlouvá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lukáš Lhoťan

Vy jste ve své knize Eurabia varoval před rapidním nárůstem počtu muslimů v Evropě. Dnes stále více slyšíme, že muslimská komunita je větší a větší, tak jaká je realita?

Rád bych řekl, že je nádherná a nic nám nehrozí, ale to bohužel není pravda. Naopak je realita mnohem, mnohem horší než jsem sám čekal. Bohužel ten vývoj je tak složitý a skrytý zrakům běžného občana, že to, co se děje, většině naších spoluobčanů nedochází. Politické elity vytvářejí dojem, že to mají pod kontrolou, a prostého občana zajímá víc kde levně nakoupit, kde se dobře opít a kde si najít partnera na sex, než by je zajímalo, co se kolem děje a kam to směřuje. Ani se tomu nedivím, protože až doopravdy v Evropě nastane opravdová krize s muslimskou přítomností, tak většina dnešních dospělých již bude po smrti. A protože mnozí ani nemají děti, nebo jim je jedno, co bude s jejich dětmi, tak je vůbec nezajímá, co se děje kolem islamizace Evropy a České republiky.

Anketa

Hrozí nám pokuta od EU za to, že nepřijímáme uprchlíky podle kvót. A poplatky za každý den, kdy tak nečiníme. Co má nová vláda udělat, pokud nás EU odsoudí?

hlasovalo: 11199 lidí

Máte k tomu něco podrobnějšího?

Jistě. Podívejte se. Již i německá média hlavního proudu přiznávají, že je reálný nárůst muslimské populace, a to dost radikálně. Když vám takový Die Welt zveřejňuje zprávu amerických výzkumníků, že v případě pokračující masové migrace muslimů do Evropy se muslimská komunita v Německu ztrojnásobí do roku 2050, takže tam bude zhruba 20 procent muslimů, tak vidíte, že tento vývoj je víc než reálný. Osobně si myslím, že dokonce bude ještě větší, protože do té studie není započítána konverze rodilých Němců k islámu. Ale je tam jeden podprahový vzkaz, který asi nebyl záměrem německých novinářů.

Jaký?

Studie amerických výzkumníků z Pew Research Center totiž počítá s několika variantami vývoje, a jednou z variant je zastavení masové migrace. A při takovém stavu by muslimská komunita narůstala velice pomalu (hlavně porodností a konverzí). Tedy celá tato studie dokazuje, že pokud chceme opravdu uchránit Evropu a její různorodost, tak musíme zastavit masovou migraci – a ta je v hlavním proudu legální, a ne nelegální. V tom tkví i hluboký omyl Tomia Okamury a mnohých českých antiislamistů. 

Jak to myslíte?

Podívejte se. Před volbami Okamura v kampani spojil dvě témata. Zaprvé nelegální imigraci, a zadruhé tvrdil, že jakmile se dostane k moci, zakáže islám. Jenže tato dvě témata prakticky spolu nesouvisejí. Nelegální migrace je v konečném důsledku v případě přílivu muslimů jen okrajovou záležitosti. Naprostá většina muslimských imigrantů se do Evropy dostala legálně. A mnohdy si je pozvali i samotní Evropané, protože si mysleli, že muslimové budou dělat podřadné (špinavé) práce, které Evropané dělat nechtěli. Což se samozřejmě ukázalo jako omyl. Dnes se nám naopak tvrdí, že musíme tuhle masu imigrantů přijímat z ekonomických důvodů, že je potřebujeme kvůli zajištěni důchodového systému, což je další blbost a lež. 

Ale, abych se vrátil k základní otázce našeho rozhovoru, tak si uvědomme, že celá česká muslimská komunita vznikla a rozrůstá se na základě legální migrace. Naopak nelegální imigranti nemají u nás šanci zůstat ani teď. Tedy pokud chceme zastavit nárůst muslimské komunity u nás, tak musíme omezit legální migraci (pracovní víza, slučování rodin, studium muslimů u nás a podobně). Je třeba si uvědomit, že ještě kolem roku 1983 bylo v Rakousku zhruba 70 tisíc muslimů, a dnes jich tam je již skoro milion. A samozřejmě je potřeba zamezit propagaci islámu u nás nebo aspoň začít muslimské propagandě čelit.

Je opravdu situace tak hrozná? Nejde jen o dočasnou záležitost? 

Ne. Bohužel je situace opravdu takto hrozná. Islamizace Evropy v nějakém stupni je již dávno realitou. I kdyby jsme teď zastavili totálně příliv nových muslimů do Evropy, tak je jich zde již tolik, že to ovlivňuje naši společnost, kulturu a politiku. A i při zastavení migrace bude jejich komunita narůstat, byť velmi pomalu. A to hlavně díky porodnosti a konverzím. Vše to je jen výsledek přírodních zákonů, které fungují, ať se nám to líbí nebo ne.

V přírodě zvítězí také nakonec agresivita a masovost. A přesně to se nám teď děje v Evropě. Muslimové vidí vnitřní duchovní slabost Evropy, odpor či nezájem většiny Evropanů k duchovním hodnotám anticko-žido-křesťanské minulosti Evropy a nezájem o budoucnost příštích generací. Tak proč by před námi Evropany měli respekt?

Muslimové naopak vidí, že jejich agresivní chování slaví úspěch. A díky porodnosti v muslimské společnosti vědí, že vymírající Evropa nemá budoucnost a oni ji přečísli porodností a rychlostí porodnosti, kdy muslimské ženy mají většinou děti velmi brzy. Jak řekl jeden člověk, tak jestli „studená válka“ mezi Západem a SSSR byla o zbrojení, tak současná „tichá válka“ mezi Západem a islámem je o závodech – v dialektu nás Ostravaků řečeno – v šukání.

Dá se s tím něco dělat? Čelit tomu?

Ano, vždy se dá něco dělat, ale já nevěřím tomu, že většina naších spoluobčanů má o toto téma zájem a chce s tím něco dělat. Myslím si, že většině naších spoluobčanů to je jedno a nezajímá je to nebo jim to ani nevadí...

Proč myslíte?

Podívejte se. V České republice bylo u posledních parlamentních voleb 8 374 501 oprávněných voličů, ale k volbám přišlo z toho pouze 5 091 065 oprávněných voličů. Když se podíváme komplexně na politické strany, které se dostaly do Parlamentu, tak pouze Okamurova SPD měla jasné prohlášení, že chce čelit islamizaci, a kolik dostala hlasů? Podle výsledku je volilo pouze 538 574 oprávněných voličů, což je hluboce pod 10 procenty oprávněných voličů!

Nemůžete totiž počítat to, že z těch, kteří přišli k volbám, jí dalo hlas něco přes 10 pocent voličů, ale musíte počítat, kolik dostali hlasů z množství všech oprávněných voličů. Takže si musíme přiznat, že naprosté většině českých voličů je jedno, co se bude dít v České republice a v Evropě za pár let či desetiletí, naopak je vidět, že naprostá aktivních voličů to vše podporuje, protože hlasovali pro politické strany, které podporují či aspoň tolerují multikulturalismus, migraci a šíření islámu.  

Co tedy je podle vás reálné? Co má dělat člověk, jemuž není jedno co bude s budoucnosti naši vlasti a budoucích generací? Který nesouhlasí s islamizaci a s osídlením Evropy Afričany a muslimy?

Víte, jsem realista. Ještě je čas se pokusit tomu čelit, ale to by se muselo dělat jinak, než to dělá Okamura a další. Zde není místo pro politické kšefty a tolerování vlády těch, kteří svými činy podporuji likvidaci Evropy a bíle rasy. Muselo by se jasně začít hovořit o tom, že zde čelíme rasismu naruby; když cílem nacistů bylo vyhladit neárijské národy – tak cílem současných elit Evropské unie je vyhladit bělochy a hlavně původní evropské národy a skrze multikulturalismus vytvořit novou smíšenou rasu.

Na tom se v různém stupni podílejí – ať již vědomě nebo nevědomě – všichni, kdo podporuji současnou EU. Socialisté, lidovci, liberálové a podobně. Jsme uprostřed rasové občanské války, která je vedena i proti křesťanství jako symbolu a produktu historie a myšlení evropské civilizace.

Je ještě čas a šance bojovat a snažit se té likvidaci Evropanů čelit, ale pokud se v budoucnu ukáže, že již jsme prohráli a většina naších spoluobčanů se se smrti Evropy smířila a poslušně se stala součásti multikulturní totality, tak pak, pokud nemáte děti, tak se můžete snažit aspoň zbytek svého života dožít v klidu a pohodlí. Pokud máte děti a není vám jedno, co s nimi v budoucnu bude, tak bych vám doporučil uprchnout co nejdále od multikulturní EU, protože jakmile se dokonči její ovládnutí socialisticko-muslimskou lobby, tak určitě se budou snažit rozšířit svůj vliv a ideologií i do okolí Evropy...     

*  *  *

Lukáš Lhoťan je bývalý muslim a autor knih Islám a islamismus v České republice, Ježíš Kristus a islám či Arménský holocaust – Sto let od plánované genocidy arménského národa 1915–2015. Vydal také knihu Marek z Aviana – patron a štít Evropy, životopis duchovního obránce Středoevropanů před islamizací. Dříve redaktor košer finančního webu Shekel.cz. Nyní analytik Da Vinci Prague Institute, o. s. Od roku 1998 do roku 2010 byl spolupracovníkem předsedy českých muslimů Muneeba Hasana Alrawiho, do roku 2012 členem Muslimské obce v Brně, absolventem vzdělávacích kurzů o islámu saúdskoarabské World Assembly of Muslim Youth, absolventem studijního pobytu v USA The International Visitor Leadership Program (2010).

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

18:10 Výmysly Víta Rakušana. Lež, co se zjistí až za dva roky, rozebírá právník Rajchl

Vláda z obav o stabilitu vlády toleruje lži ministra Rakušana o migračním paktu. ParlamentnímListům.…