Rusko je satanská říše zla a Západ je ve válce s Ruskem! Aktivista Cibulka bez cenzury

09.08.2014 17:02

ROZHOVOR Českému aktivistovi, novináři a předsedovi politické strany Pravý Blok Petrovi Cibulkovi se příliš nelíbí, jak se politici vyjadřují k ukrajinské krizi. „Postoje většiny českých, evropských a světových politiků a novinářů v žoldu KGB/GRU k ruskému útoku proti Západu na Ukrajině jsou velice správné z hlediska Kremlu. Z hlediska českých národních zájmů a české národní existence jsou však pouze vlastizrádné!“ zmínil na jejich konto Cibulka v rozhovoru ParlamentníchListů.cz.

Rusko je satanská říše zla a Západ je ve válce s Ruskem! Aktivista Cibulka bez cenzury
Foto: Repro Foto: ČT24
Popisek: Petr Cibulka v pořadu Politické spektrum

Evropská unie a USA zpřísnily sankce vůči Rusku za jeho roli v konfliktu na Ukrajině. Evropa navíc rozšířila okruh lidí a společností, kteří mají zákaz vstupu do Evropské unie. Myslíte si, že jsou nějaké sankce EU a USA k něčemu dobré? Měly by být případně - dle vašeho názoru - přísnější?

Západ - jako odpověď na ruskou agresi vůči prozápadní Ukrajině - žádné skutečné sankce proti Rusku nepřijal a žádné skutečné sankce proti Rusku nepřijme. Jak si už jistě každý za ta léta zjistil - když siderickým informačním kyvadlem to trvá jenom několik minut - ruská infiltrace nejvyšších pater politické a masmediální moci Západu se blíží 100% a ruští fízlové v čele našeho Západu se proti svým řídícím důstojníkům v Moskvě nikdy nepostaví. Přitom neexistuje nic snazšího, než Putina srazit ze sedla, protože - jak každý dobře ví - Rusko není schopno nic, kromě zbraní a alkoholu, vyrobit, všechno, co potřebuje, dováží a celý ruský režim a moc KGB stojí a padá s vývozem nezpracovaných surovin na Západ, které od Ruska Západ vedený ruskými fízly kupuje už desítky let za přemrštěné ceny, aby ruský skrytě totalitní režim udržel nad vodou a umožnil mu zbrojit proti Západu.

Pokud by opravdu Západ usiloval o zastavení ruské agrese proti Západu - v roce 1992 v Moldávii, v roce 1996 a 2000 proti Čečensku, pak několikrát proti Pobaltí a Ukrajině, v roce 2008 proti Gruzii, dnes opět proti Ukrajině - stačilo by uvalit embargo na dovoz ruských surovin a během několika měsíců by se režim KGB v Rusku zhroutil. Ale právě tohle Západ pod vedením ruských fízlů nikdy neudělá! Místo toho nám ruští fízlové v západní politice a masmédiích budou donekonečna lhát, že Evropa se bez Ruska neobejde - protože oni už desítky let, bez ohledu na všechny ruské agrese, neustále závislost Evropy na Rusku posilují, místo toho, aby závislost na Rusku oslabovali - že za ruské suroviny dnes není náhrada, protože žádnou náhradu už desítky let nehledají, že takové embargo by nás rovněž poškodilo, jako by nás mohlo něco poškodit více než ruský útok na Evropu a ruská okupace. Kdo nevěří, všechny důkazy jsou k dispozici zde.

Čeští politici se přou o to, zda tyto sankce vůbec nějak postihnou Rusko, anebo spíše budou mít dopad na EU. Například poslanec za KSČM Alexander Černý k tomu nedávno v pořadu ČT Události, komentáře uvedl, že sankce proti Rusku jsou zcela mimo. Podle něj spíše více postihnou země EU a prohloubí tak hospodářskou a ekonomickou krizi v těchto zemích, nežli výrazně ekonomice Ruska uškodí. Jaký na to máte názor?

Neznám českého politika nebo novináře, který by nefízloval pro Rusko. Proto ta lavina lží ve prospěch skrytě totalitního agresivního Ruska s jeho pověstnou „řízenou demokracií", což je jenom jedna z dalších ruských potěmkinovských vesnic. Kdyby Západ opravdu chtěl srazit režim plukovníka KGB Putina na kolena, už dávno by se tak stalo, protože snadnější úkol neexistuje! Místo toho nám jeho agenti v západní politice a masmédiích v ruském žoldu jenom lžou, proč to není možné! A Rusko se mezitím díky nim v klidu připravuje na obsazení naší Evropy...

Mohou podle vašeho mínění nějak sankce EU vůči Rusku postihnout naše průmyslníky?

Rusko je satanská říše zla a Západ je ve válce s Ruskem! Musíme se dokázat rozhodnout, jestli chceme být raději relativně svobodní, anebo relativně bohatí, s vědomím toho, že pod Ruskem už nebudeme ani svobodní, ani bohatí. Moje řešení je zásadně protikremelské: Západ potřebuje být svobodný a bohatý, protože je dnes daleko nejvyspělejší částí naší planety, což Rusku nepředstavitelně vadí! Svobody a bohatství Západu lze docílit pouze ukončením jakékoliv závislosti na Rusku a ukončením veškeré spolupráce s ním, dokud se Rusko alespoň trochu nezcivilizuje. Místo ruských surovin musíme Západ orientovat na těžbu několikanásobně levnějších břidličných plynů, které máme v dostatečném množství sami doma a jenž nás osvobodí od závislosti na Rusku, když domácí levná energie vytvoří pro české a evropské průmyslníky obrovské podnikatelské možnosti a rovněž vytvoří množství nových pracovních míst, zatímco politicky se musíme orientovat na transformaci dnešní rychle se sovětizující Evropy ve švýcarskou konfederaci svobodných, dobře ozbrojených a psychotronicky dokonale gramotných duchovně a mravně orientovaných občanů. Nic jiného nás před Ruskem a jeho vlastizrádnou západní agenturou, která v ruském žoldu rozvrací Západ a likviduje naši svobodu i bohatství, v žádném případě nezachrání!

Co si vlastně myslíte o roli Ruska v ukrajinské krizi?

Jedná se o ruský útok na Evropu a celý Západ, který ovšem pod vedením ruských fízlů zradil Ukrajinu stejně, jako zradil každého, kdo kdy Západ žádal o pomoc proti Rusku!

Jsou podle vašeho názoru vyjádření českých politiků ohledně ukrajinské krize v pořádku?

Postoje většiny českých, evropských a světových politiků a novinářů v žoldu KGB/GRU k ruskému útoku proti Západu na Ukrajině jsou velice správné z hlediska Kremlu. Z hlediska českých národních zájmů a české národní existence jsou však pouze vlastizrádné!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Olga Böhmová

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…