Senátor Doubrava: Žádný soucit s uprchlíky z Afriky, chtějí nás zlikvidovat.V krajním případě je střílet. A zrůdnost Američanů…

16.05.2015 5:21

ROZHOVOR Senátor Jaroslav Doubrava míní, že by se přistěhovalci z Afriky a Blízkého východu měli bez lítosti vracet zpět, v krajním případě potápět jejich lodě či po nich střílet, protože chtějí dle jeho názoru svou islámskou civilizací zlikvidovat Evropu. Za příliv imigrantů nesou dle něho odpovědnost USA, které rozvrátily Blízký východ.

Senátor Doubrava: Žádný soucit s uprchlíky z Afriky, chtějí nás zlikvidovat.V krajním případě je střílet. A zrůdnost Američanů…
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ve volebním štábu Miloše Zemana. Miloš Zeman se stal novým prezidentem České republiky

Evropská unie chce řešit příliv imigrantů z Afriky tím, že členským státům EU přidělí kvóty. Dokonce se pro nás už zveřejnila některá čísla. Co si o tom myslíte?

Co si myslím? Že se v Bruselu zbláznili, nebo tam jsou i ti, kteří nevidí, nebo z nějakých důvodů nechtějí vidět, v jakém ohrožení Evropa a její kultura je. Kvóty nic neřeší. Přece jakmile jim bude povolen pobyt v EU, přesunou se tam, kde dostanou více prostředků, lepší životní podmínky a nikdo a nic je nemůže zastavit. Se žádnými kvótami pro nás zásadně nesouhlasím.

V čem vidíte hlavní nebezpečí této imigrace?

Evropa tak obrovský příliv imigrantů nemůže zvládnout a uživit. Přichází většinou nevzdělaní a co horšího, nevzdělatelní, lidé bez jakékoli kvalifikace a tím i k jakékoli použitelnosti ve výrobním procesu. Jsou známy případy, kdy například v Německu dvacet let žijící muslimové stále neznají řeč. Vezměte prohlášení šéfa Islámského státu Bakar Bagdádího, když řekl „Islám nikdy nebyl náboženstvím míru. Islám je náboženství boje. Ať si nikdo nemyslí, že válka, kterou vedeme, je válkou Islámského státu. Je to válka všech muslimů… Je to válka muslimů proti bezvěrcům“. A jako povinnost muslimů řekl, že ji musí vést všude! Kde EU bere jistotu, že mezi imigranty nepřichází ti, pro které je uřezáváni hlav lidem oblíbenou kratochvílí? A takových "proč" bych mohl vylovit sta a sta dalších. Myslíte, že tyto obavy jsou liché, neoprávněné? Já si to nemyslím.

Zastánci společné imigrační politiky hovoří o tom, že když mezi státy EU nejsou hranice hlídány, musí o imigraci rozhodovat EU, nikoli členské státy, které již nekontrolují své hranice. Když to obrátím: nebylo by řešením, abychom obnovili hraniční kontroly na českých hranicích, abychom kontrolovali, kdo na naše území přichází a aby nám EU nepřikazovala, kolik imigrantů v naší zemi bude?

Myslím, že by to z části řešením bylo, a to i za cenu, že by to opět otravovalo i nás, občany republiky. Za naši bezpečnost, bezpečnost našich žen a dětí by to asi stálo. Říkám-li z části, pak se obávám toho, že do budoucna bychom se ubránit nemohli. To v okamžiku, kdy v okolních státech muslimové převýší původní obyvatelstvo a rychle si s ním poradí. Jak? Bakar Bagdádí to řekl zcela jasně! A kvóty? Další nesmysl, ale o tom jsem své již řekl.

Hovoří se o tom, že muslimové budou mít většinu v zemích jako Francie či Británie do 40 let. Při nynějším masovém přílivu možná ještě dříve. Jak by se proti tomu měla Česká republika bránit? Neměla by vystoupit z EU, aby nebyla společně islamizována se západoevropskými zeměmi? Nebo neměla by vytvořit alianci východoevropských zemí, které tím ještě nejsou zasaženy?

Vystoupení z EU bych bral, ale nemyslím si, že by něco řešilo. Je nutné ty „moudré“ hlavy v Bruselu přesvědčit o nutnosti za každou cenu zastavit příliv imigrantů. Už delší dobu říkám, že musíme, ať to zní sebetvrději, odložit soucit s nimi a nemilosrdně je vracet tam, odkud přišli. Možná jim materiálně pomoci, ale tam, v jejich zemích. Oni, ale i ti mafiáni, kteří na tomto byznysu vydělávají obrovské peníze, prostě musí vědět, že nemají šanci se do Evropy dostat. Jiným způsobem se to nedá zastavit.

Kdo nese podle vás odpovědnost za nynější masový příliv uprchlíků?

Odpověď je velmi jednoduchá. Existoval tento problém, než Američané rozbili státní zřízení v Iráku, Libyi, než začali likvidovat státní zřízení v Sýrii? Nemyslím si to. Ta odpověď na otázku je jednoduchá. Navíc si myslím, že jestliže toto zavinila Amerika, měla by to být ona, kdo ponese důsledky. Ať dokáže, že nebyl její záměr i tímto způsobem Evropu poškodit.

Sociolog Petr Hampl uvedl, že v krajním případě, kdyby nelegální imigranti nereagovali a nedařilo by se zadržet jejich příliv z moře či přes suchozemské hranice, tak by se měli lodě s nimi potápět a na hranicích by se na ně mělo střílet. Nemá stát právo bránit své hranice proti vetřelcům se zbraněmi, stejně jako má právo majitel domu bránit svůj dům zbraní?

Právo? Stát má povinnost své hranice bránit! Zejména v takovém případě, jako je tento, kdy se do něho chtějí dostat lidé, kteří přichází s cílem zlikvidovat kulturu Evropy a, obávám se, v konečném důsledku její obyvatelstvo. Ano, pokud by neuposlechli příkazu k obrácení a návratu, mělo by být použito i takové tvrdosti.

Vzpomenul jste, že šéf Islámského státu nyní řekl, že islám není náboženstvím míru a že vždy používal ke své expanzi násilí. Má podle vás pravdu?

Je už celá řada důkazů, že to muslimové myslí vážně. Ostatně svou oblibu ve vraždění ukazují na internetu a ještě se tím chlubí. Nestačí jako důkaz podřezávání krků rukojmích, upálení jordánského pilota za živa, vraždění protivníků, znásilňování žen, a co horšího, i dětí?

Dělníci, střední vrstvy a nižší střední vrstvy volí ve Francii například Národní frontu Marine Le Penové, protože se bojí imigrantů. Divíte se jim?

Nedivím se jim. Plně je chápu. Myslím, že u nás, až si lidé zrůdnost Islámského státu a islámu uvědomí v plném rozsahu, tak budou postupovat stejně. Ona totiž jiná cesta není a nebude. Čím dříve si to uvědomíme, tím lépe.

Prezident Miloš Zeman nedávno o imigrantech řekl: „Každý má žít ve své původní zemi. Něco jiného je cestovat a poznávat jiné kultury a něco jiného ve své původní vlasti pro její prospěch pracovat. Myslím, že tito lidé by měli žít ve svých zemích, tam praktikovat svoje náboženství a nepokoušet se narušovat normální život v zemích, které mají jinou kulturu.“  Co si o tom myslíte?

Že má plnou pravdu. Problém ve svých zemích přece nemůže řešit nikdo jiný, než oni sami, byť za pomoci zvenčí. Až teď se v plné nahotě ukazuje, jakou zrůdností bylo vyvolání nepokojů a zavraždění Husajna i Kaddáfího, jakou, promiňte, zhovadilostí Američanů bylo myslet si, že mají právo vyvážet svou představu o demokracii tam, kde panuje úplně rozdílný způsob života, jiné životní podmínky. O cíli toho se můžeme jen domnívat. Hezký určitě nebyl.

A Zeman poté přistěhovalcům vzkázal: „Řekl bych jim: Pokud nedokážete přijmout pravidla hostitelské země, a vraždění novinářů rozhodně není přijímání pravidel, vraťte se domů do své původní vlasti.“ Co si myslíte o možné repatriaci nepřizpůsobivých či kriminálně žijících imigrantů?

Pokud neposlechnou, musíme je nekompromisně domů poslat sami. Odcituji, co předseda vlády Austrálie a po něm i jeho nástupkyně dokázali říci podstatně dříve, než to řekl náš pan prezident:

Přistěhovalci, a ne Australané se musí přizpůsobit. Buď to akceptujete, nebo ne, ale potom ponesete důsledky. Jsem již unavená z obav našich lidí, jestli urážíme některé jednotlivce, nebo jejich kulturu. Od teroristických útoků na Bali zažíváme vzplanutí vlastenectví většiny Australanů. Naše kultura se vyvíjela po dobu dvou staletí bojů, zkoušek a vítězství milionů mužů a žen, kteří hledali svobodu. Mluvíme převážně anglicky, ne španělsky, arabsky, čínsky, japonsky, rusky, nebo jakýmkoliv jiným jazykem. Proto, jestli se chcete stát součástí našeho společenství, naučte se tento jazyk!...Většina Australanů věří v Boha. To není křesťanské pravicové křídlo, politický tlak, ale fakt, protože křesťanští muži a ženy založili tento stát na křesťanských zásadách a je to jasně zdokumentované. A není to potřebné vystavovat na stěnách našich škol. Jestli vás uráží Bůh, potom vám navrhuji zvážit jiný kout světa jako svůj nový domov, protože Bůh je součástí naší kultury…My budeme akceptovat vaši víru a nebudeme se ptát proč. Vše, co žádáme od vás, je, abyste akceptovali naši víru a žili s námi v souladu s mírovým spolužitím…Toto je NAŠE KRAJINA, NAŠE ZEM A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL a my vám dáváme příležitost, abyste si to vše užívali. Ale jen co si začnete stěžovat, brečet a frflat na Naši ústavu, Naše závazky, Naši křesťanskou víru nebo Náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu velké australské svobody – PRÁVA ODEJÍT. Pokud tady nejste šťastní, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být. Takže akceptujte krajinu, pro kterou jste se rozhodli a která vás přijala.

To je naprosto přesný návod, co s nimi udělat. Není vůbec nic, co by bylo třeba měnit. Nechcete-li se přizpůsobit, jděte!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

19:48 Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

„Rozčarování z EU narůstá. Volby třeba na Slovensku anebo v Nizozemsku to jasně prokazují,“ říká pub…