Takže ony bláboly politiků, že tu žádní uprchlíci nejsou... Stačí se jít podívat na Žižkov. Běžně vidím na ulici a v MHD černochy či muslimské mladíky. Soused Kliniky promlouvá

31.03.2017 9:44

ROZHOVOR „Běžně se mi nyní stane, že vidím na ulici nebo v MHD v okolí černochy či muslimské mladíky, kteří v našem okolí evidentně trvale žijí. Na první pohled je přitom patrné, že jsou to nově příchozí do Evropy. Takže ony bláboly představitelů establishmentu, že tu žádní ‚uprchlíci‘ nejsou, evidentně nejsou pravda! Stačí se přijít podívat na Žižkov,“ říká soused Kliniky Stanislav Jánský.

Takže ony bláboly politiků, že tu žádní uprchlíci nejsou... Stačí se jít podívat na Žižkov. Běžně vidím na ulici a v MHD černochy či muslimské mladíky. Soused Kliniky promlouvá
Foto: Hans Štembera
Popisek: Solidární pochod za zachování centra Klinika, kterému Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových odmítl prodloužit smlouvu

Uběhnul skoro rok od doby, kdy levicoví aktivisté odmítli vyklidit objekt bývalé polikliniky v Jeseniově ulici. Jak vypadá situace s Klinikou nyní?

Sice se změnil oficiálně majitel objektu a nyní je jím státní SŽDC, ale vše zůstalo při starém. Neomarxistické bojůvky podporované nejvyššími politickými představiteli establishmentu – Sobotka, Babiš, Stropnický, Krnáčová, Valachová a tak dále – nadále bez problémů budovu okupují a úřadům, majitelům a nám z okolí se otevřeně smějí. Vědí, že jsou nad zákonem a současný režim je bude krýt, protože s nimi počítá v další fázi nastolování totalitní multikulturní společnosti „pravdy a lásky“.

K ruce mají drahé na vládu napojené právníky, disponují podle všeho značnými finančními fondy (nemají žádné problémy platit různé pokuty a podobně). Soudy se jich evidentně bojí. Takže sice mají výpověď, ale nový majitel se zjevně bojí svojí vlastní budovu získat do svých rukou a začít ji normálně využívat. Na jednu stranu se úředníkům SŽDC nedivím, že se bojí jednat. Velmi dobře vědí, že jim a jejich rodinám  mohou „klinikáři“ díky svým úzkým kontaktům na premiéra Sobotku a ministra Babiše udělat ze života peklo. Vláčet je v hlavních mediích, poštvat na ně policii, či je nechat vyhodit z práce. SŽDC jim sice teď prostřednictvím nějakého odvážného zaměstnance nechala odpojit vodu, ale to okupanty nijak nezneklidňuje...

Mimochodem, dovedete si představit, že by existovalo nějaké normální komunitní centrum bez tekoucí vody? Druhý den by to hygiena zavřela, zde to ale úřadům „nevadí“. George Orwell v praxi. Všichni jsou si rovni, ale neomarxističtí anarchisté jsou si rovnější. A jestli tam v létě třeba vypukne nějaká vážná infekční epidemie, to je úřadům a politikům evidentně lhostejné, oni v jejím okolí přece nežijí...

Co se nyní na Klinice vlastně děje? Aktivisté dům prý přeměnili na komunitní centrum, které podle nich slouží svému okolí...

Zdůrazňuji, že se o žádné komunitní centrum nejedná. Nebo si myslíte, že jako sousedé budeme chodit na kurzy „češtiny pro cizince“, nebo na přednášky s „diskriminovanými pedofily, kteří přece také mají svá sexuální práva a potřeby“? Jedná se o základnu agresivních neomarxistických milicí, které si režim pěstuje jako paralelní armádu. U nás je zatím ještě naštěstí minimum agresivních imigrantů a tak musí v tomto ohledu establishment spoléhat na různé anarchisty a spolky jako Antifa a podobně.

Jak vidíme ze západní Evropy tyhle milice pak slouží k fyzickému zastrašování a k likvidaci skutečné opozice a nepohodlných občanů. Někdy jim zapálí dům či auto, jindy je přímo fyzicky napadnou. Sice tam teď dočasně neubytovávají ilegální muslimské imigranty, ale to se po volbách jistě změní. Ostatně oni se imigranti do okolí Kliniky začínají sami jistě „náhodou“ stahovat. Běžně se mi nyní stane, že vidím na ulici nebo v MHD v okolí černochy či muslimské mladíky, kteří v našem okolí evidentně trvale žijí. Na první pohled je přitom patrné, že jsou to nově příchozí do Evropy. Poznáte to podle chování, oblečení atd.

To před dvěma roky určitě nebylo. Takže ony bláboly představitelů establishmentu, že tu žádní „uprchlíci“ nejsou, evidentně nejsou pravda! Stačí se přijít podívat na Žižkov... Například kousek od křižovatky Ohrada je nyní takzvaný Ankara Kebab, kde majitel je z Turecka a zaměstnanci z Bagdádu z Iráku... To pro ně asi bude ta „klinikářská“ čeština pro cizince!

Jak se k problému Kliniky staví místní radnice na Praze 3 a pražský magistrát?

Radnice na Praze 3 myslím rezignovala na úsilí je odtamtud vypudit. Může rovněž být, že na ně začaly tlačit jejich stranické sekretariáty a oni se zalekli svých nadřízených straníků. Magistrát ilegální okupaci objektu aktivně podporuje. Ostatně primátorka Krnáčová z hnutí ANO je sama nikdy v životě nepracující „neziskovkářka“ a dosadil jí tam Andrej Babiš, který je hlavním viníkem ilegální okupace objektu, protože jeho obsazení zpětně pomohl anarchistům legitimizovat a následně je kryl.

Z poslanců a senátorů nám jedinou skutečnou pomoc poskytnul Tomio Okamura, který se jménem nás občanů opakovaně v té věci angažoval a interpeloval příslušné ministry a předsedu vlády. Ti se mu ale stejně jako nám občanům veřejně vysmáli. Vždyť premiér Sobotka se s podobnými individui dokonce veřejně schází a označuje je za „lídry budoucnosti“. Takže odtud jistě pomoc nepřijde, stejně jako nepřijde od takzvané „parlamentní opozice“. Tedy ODS, TOP 09, což jsou dnes de facto hlavní bašty agresivního totalitářského havlismu.

Je příšerné, když vám politici z „pravicových stran“ radí, abyste se raději z té čtvrti odstěhovali, nebo že máte být „tolerantní a vést s nimi dialog“... Jen to ukazuje naprosté odtržení současných „elit“ od své země a jejích obyvatel. Jako by nevěděli, že Žižkov není žádná milionářská čtvrť a většina jejích obyvatel ani nemá kam jít. Ten cynismus establishmentu je skutečně příšerný a odpudivý. Ale to je holt fenomén nové doby. Všechny menšiny mají svá práva, jen bílá většina práva nemá žádná… A muslimský násilník, ilegální imigrant z Afriky, nebo vietnamský drogový dealer je dnes politikům z hlavních politických stran, či různým „umělcům a novinářům“ bližší než jejich pracující a daně platící čeští spoluobčané!

Jen nechápu, že jim nedochází to, že imigranti tyhle kolaboranty zlikvidují jako první. Kolaboranty totiž vždy nejvíc pohrdá ten, komu slouží. To je historická zkušenost. Bohužel i několik mých dlouholetých přátel se s pravdoláskou z různých důvodů zapletlo a je to skutečně trapné. Když od nich slýchám, že s muslimskými imigranty je potřeba vést „dialog“, či že jsou „pro etnickou diverzitu“ a další podobný politicky korektní „newspeak“. Oni si zřejmě myslí, že když budou s pravdoláskou a s agresivními imigranty aktivně kolaborovat, tak oni je potom ušetří, či se jim dostane nějaké jidášské odměny. Až se divím, že nechápou, s čím si vlastně zahrávají a že za podobnou hanebnost jednou draze zaplatí.

On ale Žižkov tradičně neměl nejlepší pověst z hlediska bezpečnosti. Po Praze se přece říkalo „Žižkovu a Libni zdaleka se vyhni“...

Tradičně býval na Žižkově problém s cikány a s nimi spojenou pouliční kriminalitou, která je pro cikány typická, jako vykrádání aut, krádeže, pouliční přepadávání a podobně. Nicméně část cikánů se podařilo majitelům soukromých domů v 90. letech z Prahy 3 vystěhovat a z Prahy 3 se stala velmi příjemná rezidenční čtvrť. Bohužel před časem se sem začali masivně stěhovat Vietnamci a ta jejich „šedá a černá ekonomika“ různých večerek, restaurací, zastaváren a bister začala přirozeně přitahovat další problematické menšiny – černochy a muslimy – se vším tím multikulturním obohacením. Dnes se ale do pouliční kriminality začínají zapojovat i další menšiny a evidentně přitom vzorně spolupracují. Mimochodem stejný proces nyní začíná probíhat na nedalekých Vinohradech, donedávna exkluzivní pražské čtvrti.

Jaký očekáváte další vývoj? Myslíte, že anarchisté Kliniku sami opustí? Pokud ne, co chcete dělat?

Oni dobrovolně neodejdou... Leda by ta budova lehla popelem, nebo jí zničilo zemětřesení... Jako sousedé jsme to ale rozhodně ještě nezabalili.

Snad nechcete zařídit, aby Klinika lehla popelem?

Ne, ne. Chceme se pokusit využít další zákonem dané možnosti k vypuzení těch ilegálních okupantů z našeho sousedství. Tak uvidíme. Každopádně jsem ale zaznamenal, že se řada místních začíná připravovat na horší časy, pořizují si zbrojní průkazy a ozbrojují se. To je paradoxně dobré znamení a jistá naděje, že lidé na své okolí a jeho bezpečí nerezignovali. Musíme se společně jako místní původní české obyvatelstvo pokusit uchránit naše rodiny, životy a majetky. Nicméně je rovněž jasné, že eurototalita bude postupovat rázně kupředu. Takže nás určitě ještě čekají zajímavé a nebezpečné časy. Dnes se hraje o to, zda zde za 50 let budou vůbec ještě žít Češi jako slovanský a „bělošský“ národ. Ale šanci máme pořád dobrou.

To si dnes již Švédové, Belgičané, Francouzi nebo Němci říct rozhodně nemohou. Ty čeká buď krvavá občanská válka  a následné vystěhování imigrantů zpět do jejich původních vlastí, anebo zotročení a totalita. Tak na to nezapomínejme. Dlužíme to naším předkům, kteří naší zemi vždy nakonec uhájili, a také těm Čechům, kteří přijdou po nás. Našim dětem a jejich dětem. Naše země je jedním z nejlepších míst k životu na zeměkouli a stojí za to o ni bojovat ze všech sil! 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

13:41 „Národ si to konečně uvědomil.“ Vážné zjištění. Jde o volby v ČR

VIDLÁKŮV TÝDEN Že v preferencích stoupají ti, kteří objeli s protivládními akcemi republiku? „Konečn…