Takže paní Šabatová, jděte do řiti. A vy, pane kníže s profláknutou šlapkou... Hovoří záchranář

10.08.2016 14:39

ROZHOVOR Žádné ploty, zaminovat! A při pokusu o násilné vniknutí bez pardonu střílet. Ani kousek slitování nemá otrokovický záchranář, který se pohyboval v úzkém vedení Bloku proti islámu, Dušan Rudecký, pokud jde o nelegální migraci. V rozhovoru pro ParlamentníListy.cz se netají ani tím, že má zásadní problém s muslimy. „Nás vnímají jako otroky, se kterými si mohou dělat, co chtějí, tedy i beztrestně znásilňovat nebo zabíjet,“ tvrdí. Evropskou unii považuje za neomarxistický spolek, premiéra Bohuslava Sobotku za „vlastizrádce“ a přidal i nejkratší vtip z Poslanecké sněmovny: „Přijde takhle neohlášená finanční kontrola do Agrofertu...“

Takže paní Šabatová, jděte do řiti. A vy, pane kníže s profláknutou šlapkou... Hovoří záchranář
Foto: ceskatelevize.cz
Popisek: Maďarsko již začalo stavět ochranný plot proti imigrantům

Před rokem jste v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz uvedl: „Mám strach z islámu, mám strach, že můžeme prohrát. Ať už díky nečestným mocichtivým politikům nebo kvůli stále ještě dost velkému nezájmu národa.“ Předpokládám, že názor jste nezměnil, ale kdybyste měl zhodnotit vývoj, jak si stojíme a do jaké míry podle vás prohráváme? A jak je to s nezájmem nebo zájmem národa?

Je vidět, jak pomalu ale jistě začíná být uplatňována salámová metoda v praxi – musíme si zvyknout, jsou to nemocní jedinci, islamismus nemá nic společného s islámem... Když si uvědomíme, že víc jak polovina muslimů je negramotná, není se co divit, že je snadné pro radikálního imáma přesvědčit prosťáčka k šílené akci, proti které není účinná obrana, a u nás to dobroseři vydávají za akt jednotlivce.

Mluvíte o salámové metodě. Jenže, co když je to jinak a chováme se k občanům z islámských zemí špatně? Vylučujeme je automaticky z možnosti se zcela integrovat a oni se nám mstí poté, co jim dojde trpělivost…

Jinými slovy říkáte, že muslimové odešli ze země, kde jsou nešťastní kvůli islámu, do země, kam chtějí islám, kvůli kterému jsou nešťastní, přinést – ať už mečem, nebo dělohami muslimských žen. No, ono si stačí přiznat, že nás vnímají jako otroky, se kterými si mohou dělat, co chtějí, tedy i beztrestně znásilňovat nebo zabíjet. Máme ale možnosti. Buď konvertovat, nebo platit zvláštní daň. Opět nechápu, proč orgány činné v trestním řízení nedělají svou práci.

Pro ParlamentníListy.cz ve svém komentáři arcibiskup Dominik Duka uvedl: „Islám v sobě skutečně skrývá násilné tendence a je třeba povzbuzovat ty, kdo stojí na opačné straně i jako věřící mohamedáni.“ Jenže, co říct na argument vyjádřený slovy Karla Schwarzenberga: „Každý světonázor, dovedete-li ho ad extremis, vede k násilnostem.“?

Pana arcibiskupa si za jeho postoj velmi vážím; a k panu Schwarzenbergovi: No, pokud se někdo, byť s modrou krví, staví do role arbitra morálky, měl by mít alespoň primární slušnost nevystupovat na veřejnosti s profláknutýma šlapkama. Mimochodem, není u nás používání šlechtických titulů zákonem zakázáno?

Jak vůbec nyní hodnotíte bezpečnostní situaci v Evropě? Nejprve šílený teroristický útok v Nice, brutální vražda francouzského kněze a potom teroristické útoky v nedalekém Bavorsku. Co byste v této chvíli navrhoval vy?

Na těch útocích není vůbec nic šíleného, jedná se o promyšlený kalkul, proti kterému není možná účinná obrana. Bojím se, že to dospěje časem až do izraelského modelu, který je jediný funkční na minimalizování škod. Jak je možné, že čelní představitelé islámu tady propagují právo šaría, obhajují kamenování, a státní zastupitelství nekoná? Už vím. Řeší tuny zlata v nezdaněných kabelkách v záři reflektorů a pozornosti kamer...

Prezident Miloš Zeman v nedávném rozhovoru pro Blesk uvedl, že může v Česku dojít k teroristickému útoku, že je potřeba pracovat na aktivní ochraně hranic a připustil, že by se dokonce nebránil ani plotu. Jsou ploty řešením?

Pan prezident by se jistě vyjádřil daleko ostřeji, kdyby nebyl pod drobnohledem příslušníků páté kolony. Ať už neúspěšných herců filmů pro dospělé nebo rádoby umělců či potomků rádoby disidentů z havloidní kavárny či prominentních oikofobních synáčků. Na hranice nejen ploty, ale i zaminovat. A při pokusu o násilné vniknutí bez pardonu střílet. Podívejte se na plot v Brennerském průsmyku. Nezaznamenal jsem, že je v kterékoli zemi sousedící s ČR válečný konflikt. Pokud někdo chce azyl v ČR, ať požádá legální cestou z první bezpečné země. Pokud někdo tvrdí, že je potřeba zrušit trestný čin nelegálního přechodu hranic, jedná proti stále platným zákonům ČR. Takže paní Šabatová, jděte do řiti. Je opět s podivem, že například pseudonovinář Moláček se chlubí veřejně tím, že nezákonně dopravil imigranty do ČR; a policie mu pomáhá a chrání ho, ale jouda z Horní Dolní, který chtěl získat svých 5 minut slávy neúspěšným útěkem do Sýrie, je už na vazbě. Standard dvojího metru ale najdeme, kam se člověk podívá. Pak se nedivme, že už jen nadáváme u piva.

Když se vrátíme k už zmiňovanému rozhovoru s prezidentem Zemanem, také v něm uvedl: „Opravdu si myslím, že by se občané měli ozbrojovat proti teroristům. A poctivě přiznávám, že jsem změnil svůj názor, protože dříve jsem byl proti držení příliš velkého počtu zbraní. Po těch útocích už si to nemyslím.“ Jak to vidíte vy? Měli bychom se ozbrojovat a vy osobně máte zbraň?

Zbrojní průkaz jsem měl, ale propadl mi. Nyní ho dělám znovu a v případě úspěšného složení zkoušek bude pořízení zbraně první věc, kterou udělám. Touto cestou apeluji na všechny slušné lidi, kterým není osud ČR ještě zcela u zádele, aby mě následovali dřív, než bude pozdě.

Evropská unie připravuje směrnici, která by měla zpřísnit podmínky pro držitele zbraní. I když je její projednávání s ohledem na četné výtky odloženo, není vyloučeno, že projde. Jak hodnotíte snahy o regulaci podmínek pro držitele zbraní?

I když to tak nevypadá, jsme stále suveréní stát. Jakékoli nařízení nebo regulace EU tedy bojkotovat, a pokud se tlak z nikým nevolených orgánů bude stupňovat, zahájit kroky k opuštění tohoto neomarxistického spolku. Nevěřil jsem, že to někdy řeknu, ale RVHP oproti EU byla funkční organizace. Různé strašení nebo lži o tom, že z Unie víc dostáváme, než dáváme, jsou mediální ostudou vytrubovanou oligarchy koupenými prostituty. Podívejte se například na dotace. Pořád slýcháme, jak by to bez nich nešlo. Když se ale podrobněji podíváte na tři největší čerpatele, kteří dohromady poberou více než 90 % všech unijních prostředků, tak budeme mít jasno, cui bono.

Premiér Bohuslav Sobotka v souvislosti s plánovaným přijímáním migrantů ujišťuje, že „všichni váleční uprchlíci budou důkladně bezpečnostně prověřeni. Říjnový termín je pouze orientační, podrobné bezpečnostní prověrky zaberou většinou více času,“ napsal Právu. Naopak vicepremiér Andrej Babiš a také prezident Miloš Zeman by raději nepřijímali žádné uprchlíky, natož 2691 migrantů, které by Česko mělo přijmout na základě rozhodnutí zemí Evropské unie. „Naše země si prostě nemůže dovolit riskovat teroristické útoky, k jakým došlo ve Francii a v Německu,“ uvedl prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček. Myslíte si, že by pro nás bylo vhodné, abychom skutečně nedostáli závazkům a nepřijali žádné uprchlíky? Zkusme vzít v potaz i případnou negativní reakci Evropské unie…

Pan prezident Zeman je ve svých názorech konzistentní, a proto má více než 80% podporu národa. Oproti tomu pan Babiš mluví pokaždé jinak. Hlavně ale on něco teď před volbami hlásá – a jeho nejbližší spolupracovníci dělají pravý opak. Ať už ve vládě, parlamentu, nebo v EU. Neblíží se náhodou volby? Sobotka se snaží zajistit si budoucí pozici v EU, a názory občanů jsou mu tak zcela ukradeny.

Mimochodem mluvčí Jiří Ovčáček napsal na Facebook: „Premiér Sobotka a jeho tým začíná metodou ‚jezinky‘ naplňovat bruselské kvóty na migranty. Pro začátek k nám doveze 80 Syřanů. Kdo takto činí, ponese plnou zodpovědnost za důsledky.“ Vy zřejmě nepatříte k sympatizantům premiéra…

Pan Sobotka a jeho věrní jsou vlastizrádci. Chci věřit, že se jim dostane spravedlnosti podle zákona.

Když vezmeme strategii celé ČSSD, ta na poslední tiskové konferenci před startem vládních prázdnin oznámila, že požaduje po ministru financí Babišovi tři miliardy korun navíc na nábor policistů a boj proti terorismu. „Požadujeme, aby policie, bezpečnostní služby, armáda měly dostatek finančních prostředků na zvyšování počtu policistů,“ objasnil premiér Bohuslav Sobotka. Pomůže podle vás bezpečnosti v republice vyšší počet policistů a vyšší výdaje pro armádu?

Máme víc policistů na člověka než za první republiky nebo z dob hlubokého míru – a to nás bylo o pět milionů více. Bohužel samotná koncepce ať už policie, nebo armády je natolik nešťastná, že 3 ani 30 miliard nejsou řešení. Stejně tak zdravotnictví a školství. Na odbornou práci mají být odborníci, a ne lidé, kteří se podepisují v mailech „permanentní revoluci zdar“, anebo lidé, o kterých koluje vtip „všetci tuná kradnů, iba ja čerpám“.
Jeden poslanec mi před časem pověděl nejkratší vtip ze sněmovny: „Přijde takhle neohlášená finanční kontrola do Agrofertu...“

Pojďme ještě k jednomu celkem svéráznému způsobu obrany. Na srbsko-maďarské hranici v obci Ásotthalom tvrdou rukou vládne starosta László Toroczkai, který najal „lovce lidí“ na uprchlíky. V uplynulém měsíci se dobrovolníkům podařilo pochytat přes tři stovky uprchlíků. Co si myslíte o takovém opatření?

Jací uprchlíci? Jsou to nelegální imigranti. Pokud porušuje někdo zákon, je povinnost každého člověka mu v tom zabránit. Už i proto by se naši europoslanci měli zeptat, kam zmizely miliardy eur z fondu na ochranu hranic EU? Dříve vzniklé zákony a úmluvy chránící jednotlivé členské státy jsou dlouhodobě a systematicky porušovány nátlakovými skupinami takzvaných ochránců lidských práv. Neochota vymáhat závazky je největší slabostí většiny současných politiků. Většině problémů by se dalo předcházet, pokud by si každý nemyslel, že mu porušení zákona projde.

Na závěr k vaší osobnosti. Vy jste se v minulosti pohyboval v úzkém vedení Bloku proti islámu. Přidal jste se po jeho rozpadu například k Iniciativě Martina Konvičky nebo uvažujete o tom? Případně uvažujete o nějakém angažmá v politice?

Mocenským skupinám se celkem účinně daří rozbíjet protiislámská hnutí metodou „rozděl a panuj“ na malé a menší skupinky, čímž jim ubírají na síle. Typický příklad bylo rozložení Bloku proti islámu, který měl sloužit jako podvozek pro náklad skomírající strany pro opětovné zvolení. Chci věřit, že jednou tito lidé ponesou plnou zodpovědnost za své jednání. Blok proti islámu při vzniku měl ušlechtilý cíl. Bohužel se do vedení prodrali lidé, kteří mu dali pro jeho nebezpečnost tzv. polibek smrti. Upřednostnili své sobecké zájmy, ke kterým zneužili obrovskou základnu příznivců Hnutí IVČRN a Martina Konvičku. Jakkoliv je docent Konvička chytrý a inteligentní, proti těmto politicky protřelým matadorům neměl šanci. Troufám si tvrdit, že Martin prohlédl za pět minut dvanáct na rozdíl například od Mirka Lidinského. Jednoznačně podporuji Apače a hodně se mi líbí myšlenky Řádu národa, takže tam, kde to nebude v kolizi, podpořím i tuto organizaci. Lidem z IMK čas od času pomáhám, když o to požádají, s drobnými organizačními věcmi. Žádné politické ani placené místo jsem nechtěl ani při svém působení v BPI a u toho už zůstanu. Politika je snadno předvídatelná.

Raději se věnuji svému projektu SDZO – Svaz dobrovolných záchranářů Otrokovice, který jsem založil s pár nejlepšími přáteli a který má podle mě větší potenciál a smysl než se rvát o korýtko. Jsme týmem lidí, kteří chtějí pomáhat potřebným, a naše realizované humanitární mise i další aktivity ukazují, že to umíme, a to dokonce mnohdy efektivněji a zároveň úsporněji než profláklé „neziskovky“ typu Člověka v tísni, kde jde většina příjmů na platy zaměstnanců, a až teprve pak se řeší, kolik zbude na samotnou pomoc. My fungujeme opačně, máme svá civilní zaměstnání a SDZO bereme jako naši investici a prostředek, aby se pro druhé udělalo něco dobrého. Veškerý příjem od našich sponzorů, kterým tímto děkujeme za podporu, i z našich vlastních zdrojů tak u nás jde do našeho vybavení, případně do rozšiřování dovedností a kompetencí našich členů, abychom zajistili, udrželi a rozvíjeli naši další akceschopnost. Chceme být těmi, na koho se veřejnost i profesionální složky záchranného systému mohou nejen v krizových situacích bez dalšího zdržování spolehnout, a chceme pomáhat přímo v místech, kde to je potřeba. Proto stále sháníme nové sponzory, kteří by nás pomohli dovybavit, protože z téhle naší činnosti budou mít užitek všichni, ne jen vybrané a politicky upřednostňované menšiny či jiné sociální skupiny, na které se „humanitární“ neziskovky zaměřují.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Daniela Černá

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

18:34 „Výpalné“ za migranty: Mach začal počítat. Rakušan jako kdyby žil na jiné planetě

Vyjadřování Víta Rakušana k migračnímu paktu, který inicioval a v Bruselu dohodl, působí podle lídra…