Tatínek je hovado a vězeňský práskač. Pavel Novotný sdělil PL noviny z kauzy „rodina poslouchá Ortel“ a dodal: Zeman je vychcánek a průser, ale skoro chytrý jako já. Vymetu bílý odpad. Dostanu přes hubu? Obětuji se, jako Ježíš

06.03.2017 7:42

„Podívejte, i naprostý kretén má právo na svůj výběr hudby. Otázkou je, zda máme my všichni právo sdílet naše nevyzrálé děti na internetu, aniž bychom se zeptali, a nevadí ti, že budeš na YouTube s rodiči debily ukazovat, jak někomu řežeš krk, a zpívat kraviny? Víš, že tatínek je hovado a Ortel rasista?“ objasňuje bulvární novinář, publicista a podnikatel Pavel Novotný ParlamentnímListům.cz, proč se pustil do sporu s rodinou, která na internet umístila video, jak si s malým synem prozpěvuje píseň skupiny Ortel. Novotný se v rozhovoru vyjadřuje, co je přesně jeho cílem, co si myslí o Ortelu a vysvětluje též své činy z hlediska člena ODS.

Tatínek je hovado a vězeňský práskač. Pavel Novotný sdělil PL noviny z kauzy „rodina poslouchá Ortel“ a dodal: Zeman je vychcánek a průser, ale skoro chytrý jako já. Vymetu bílý odpad. Dostanu přes hubu? Obětuji se, jako Ježíš
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bulvární lovec Pavel Novotný

Vy jste minulý týden obdržel výzvu od právníka rodiny, kterou jste udal orgánům péče o dítě za video, na kterém dva partneři se svým nezletilým synem poslouchají v autě píseň „Mešita“ od skupiny Ortel a prozpěvují si přitom její slova. Mezitím vám veřejnost dala dost ošklivě najevo, co si o vás myslí a že s vaším krokem nesouhlasí. Konal byste dnes stejně? Platí vaše slova, že „se těšíte na soud“? Pokud budete právoplatně odsouzen k omluvě rodině a případně k zaplacení určité peněžité částky, omluvíte se a zaplatíte? Nutno dodat, že vaše historie se soudy je širší.

Jediná „veřejnost“, která mi dala něco „ošklivě najevo“, měla podobu tlupy fanklubáků Tomáše Hnídka, tedy pitomců, kteří jako jediní z hromady reakcí na tuhle moji štengrovačku reagovali tak, jak reaguje výběh paviánů. Tedy naprostým nepochopením, které je v případě této oi minority pochopitelné. Jen prvok si může myslet, že by za výchovu ke zpěvu repertoáru skupiny Ortel mohli někomu odebrat dítě.

Vysmál jsem se rodince, co věší na YouTube video, ve kterém během jízdy fiatem Multipla do Kralup zfanatizovaně za asistence děcka pěje jakousi odrhovačku o Mešitě a mladej a jeho tupý otec při tom naznačují řezání krku. A protože – na rozdíl od tupé ortelí fanklubácké vlastenecké tlupy čičmundů – umím apely dotahovat dál, než je hranice klávesnice, zvesela jsem napsal nejvyšší dětskoprávní úřednici v zemi, že kdyby jim to dítě odebrali a dali je vychovat dvěma gayům, bude z chlapečka objektivně lepší člověk; a hned jsem to šoupnul na FB. Dostal jsem také krásnou oficiální odpověď a celá akce velmi bavila pro změnu mé věrné, tedy lidi, kteří sledují můj soukromý facebokový profil bývalého novináře a současného podnikatele po humanistickém coming outu. Poté jsem zveřejnil ještě nějakou veselou komunikaci s onou rodinkou. Tu tvoří soudně trestaný lapka a vězeňský práskač a jakási hysterka, nebohá matka toho těžce zkoušeného dítka. Jsou to prosťáčci a jejich svět tvoří, jak jsem pochopil, pětiúhelník Ortel – Konvička – Národ – Rodina – zase Ortel a žijí jen pro den, kdy k nám dorazí konečně nějaký uprchlík, znásilňovač, a oni budou moci zpívat v Multiple o tom, jak to oni a Ortel říkali.

Anketa

Které organizace jsou v Česku nejprospěšnější? (obnovené hlasování od 6.3.2017)

7%
66%
hlasovalo: 6047 lidí

No, a pak se mi ozval nějaký advokát, že ti nebozí nacionalističtí prosťáčci chtějí sto tisíc a veřejnou omluvu, jinak mě dají k soudu za zveřejnění mobilu matky z Multiply a tvrzení, že jsou špatní rodiče. Protože si, by the way, pořád myslím, že oba rodiče jsou debilové a synek chudák, poslal jsem jim avízo, že bych rád soud. Já mám soudy rád.

Jednou jsem svědčil ve sporu Vetchý – časopis Spy, který vydavatel časopisu prohrál, jinak jsem zvyklý kráčet spálenou zemí a poznám, kdy mi něco hrozí a kdy mi jen hrozí ušmudlanou pěstičkou lůza či chudá celebrita. Nebojím se soudit. Minulý týden mi Nejvyšší soud vrátil řidičák. Jsem si jist, že tady s těmi chudáky dojde maximálně na boží soud, ale nevím, zda se dostaví. Podle mě si to poserou do pekla jen za hudební vkus a do nebe přijde jen mladej, kterého tam přivítám pohlavkem a půjdu mu představit pár intelektuálů; jestli stráví život po koncertech Ortelu, uvidí je na vlastní oči poprvé. Stejně jako uprchlíky, ti tam budou také.

Oslovili jsme ve věci předního experta na extremismus, prof. Miroslava Mareše. Ten ParlamentnímListům.cz sdělil: „Pavel Novotný může chápat tvorbu Ortelu jako kontroverzní, názor na tuto skupinu určitě rozděluje českou společnost. Se stížností k orgánům ochrany dětí asi nebude mít úspěch, protože popularita skupiny je poměrně velká a podobná videa s jinými dětmi zpívajícími píseň Mešita jsem již viděl. Podstatné je, že tvorba Ortelu nebyla trestněprávně sankcionována; a jen na základě textu není úplně jasné, co interpreti a posluchači písně Mešita chtějí šířit za názory. Zpěvák Ortelu se v minulosti dostal do extremistického prostředí a koncerty Ortelu někdy navštěvují extremisté, nedá se tak ovšem označit celé publikum.“ Když to čtete, nenapadá vás, že jste, s prominutím, šlápl do kravince? Co byste panu profesorovi odpověděl?

Že má naprostou pravdu. Což pochopitelně od začátku vím nejen já, ale každý příčetný člověk, co se tou věcí a taškařicí okolo bavil stejně jako já. Podívejte, já se těm lidem smál a zároveň hodil do placu neštěstí jejich univerzálního dědice, který je vychováván v tom, že má lidi dělit na bílé nácky, sluníčka, negry, čmoudy a žluťáky, zatímco děti zbytku společnosti jsou vychovávány k elementární úctě k jiné lidské bytosti, a hlavně nemají intelekt cirkulárky vytažené z elektřiny. K hudbě Ortelu nemám co říct, pan Hnídek pěkně zpívá a autor většiny jeho textů by měl být bez milosti zastřelen ještě před všemi uprchlíky, které hodlá skupina a její fanklubáci eliminovat, jen co nějaké uvidí jinde než v televizi. Uznávám ale, že inteligentní pan Hnídek–Ortel přizpůsobuje výraz i obsah svým primitivním zákazníkům a ti jsou pak logicky vydření. Podívejte, i naprostý kretén má právo na svůj výběr hudby. Otázkou je, zda máme my všichni právo sdílet naše nevyzrálé děti na internetu, aniž bychom se zeptali, a nevadí ti, že budeš na YouTube s rodiči debily ukazovat, jak někomu řežeš krk, a zpívat kraviny? Víš, že tatínek je hovado a Ortel rasista? Víš, že se ti budou chytré děti smát? Ale to je na dlouho a navíc nemá smysl to rozebírat tady, mezi přeci jen limitovaným čtenářstvem.

Nebojíte se, že podobné udávání rodičů na „sociálku“, tedy OSPOD, je precedent ohrožující demokracii? Co vlastně chcete? Chcete, aby rodičům z videa byl jejich syn odebrán? Nebojíte se, že jako otec malých dětí byste i vy mohl mít problém? Nechceme vás, proboha, obviňovat ze špatného otcovství, ale třeba v dokumentu „Dělníci bulváru“ vám v přítomnosti rodiny občas ujelo nějaké to sprosté slovo. Co kdyby kvůli vámi stanovenému precedentu začal někdo udávat rodiče za sprostá slova vyřčená před dětmi? Nebo za politické názory? Což by začalo názory, které se nelíbí vám, řekněme třeba nacionalistickými či komunistickými, ale pak by si jednou „sociálka“ mohla přijít i pro vás jako člena ODS. Až by se to třeba „otočilo“. Je dobře, že jako člen ODS podporujete státní mašinu v tom, aby se hrabala v soukromí občanů?

Nevím o tom, že by někdo vytvářel nějaký precedent tím, že někoho za Ortel udá na vážno na sociálku. Co chci? Ani se neptejte, národ prostý debilů. Nesplnitelné. Já jako otec a problém? Nesmysl, moje děti jsou ve dvou a pěti letech chytřejší než celá skupina Ortel i s technikou a kotlem pod jevištěm dohromady. Pokud mluvíte před dětmi občas sprostě, nevěšte se, stane se. Hlavně když něco sprostě řekne dítě, nevšímejte si toho, ihned toho nechá, ale to už jsem v kapitole ontogeneze dětské psychiky a to je platforma vašim čtenářům na hony vzdálená. Jako člena ODS mě jednou nenavštíví sociálka, ale rovnou gestapo, až to tady převezme lůza. A k vaší poslední otázce, ODS je proti zásahům do soukromí a chce co největší právo na soukromí jednotlivce. Něco jiného jsou tajné služby. Hrabat v účtech a mailu se vám jako slušnému člověku nikdo nemá, nejste-li terorista, nebo debil z Multiply, co je schopen pohrdat elitami typu Novotný, Kalousek a Schwarzenberg tak, že je schopen zvažovat, že si před nimi třeba na ulici odplivne. Naštěstí si to prosťáček nakonec nedovolí, ale hlídat by ho někdo měl.

Proč svými výroky o většině české veřejnosti, kterou titulujete dehonestujícími výrazy, a podobnými činy jitříte politické klima? Společnost je rozdělená v postoji vůči prezidentu Zemanovi, většina společnosti nechce uprchlíky, ale jistá vlivná elita je chce, společnost se štěpí na Andreji Babišovi... A teď ještě přijde Novotný a položí otázku, zda by se neměli rodiče trestat za to, jakou hudbu pouštějí dětem. Jak se vypořádáte s námitkami, „že jste provokatér, kterého těší, když jeho sprostě formulované názory pobuřují veřejnost? Že byste si bez této pozornosti nevydělal ani na slanou vodu, protože sám nic neumíte? Že jen parazitujete na jméně svého nemocného táty? A v neposlední řadě, že se svými názory směřujícími proti Zemanovi, Trumpovi a většině české veřejnosti chcete jako člen ODS politicky zviditelnit?

Na to, abych jitřil klima, nemám až takový vliv. Jsem jen nicotný inteligent z Prahy. Řešit mě může jen prvok se samolepkou Ortel na haubně či pobavený inteligent. Pokud pobouřím prvoky, jen dobře, alespoň vím, že mě vnímají a naslouchají mi. Pokud se jeden probere a docvakne mu, že uprchlík je chudák z televize, a ne terorista u něj na návsi, pak konám správnou věc. Že nic neumím, je hloupost, jsem velmi schopný člověk, co má za sebou výsledky a samozřejmě tatínka, který má klíče od všeho a mobil na všechny. Trump je jen jantar, jinak mi nevadí, přežijeme ho. Zeman je průser, ale lůze neporučíš, té se můžeš jen smát. Politicky se zviditělňuji jen v Řeporyjích, vyšší ambice nemám, škoda veliká pro národ, potřeboval by mě, ale má smůlu, mám moc práce a chci si užít děti, které nebudou xenofobními debily, a tedy mi budou dělat jen radost.

Já se zeptám narovinu: Nebojíte se, že vám někdo jednou rozbije hubu? Ostatně, Tomáš Ortel nám řekl: „Já nemám potřebu nic vzkazovat přes média, pokud budu mít na srdci nějakou otázku nebo připomínku, pak si osobně p. Novotného vyhledám.“ Co kdyby černé auto s nápisem „Ortel“, kterým se kapela přemísťuje, skutečně zastavilo u vás v Řeporyjích? „Vezmete dráhu“ zadem přes plot?

Že mi jednou někdo rozbije hubu, se nebojím. Vím to. Je to jediný argument primitivů, oni si na ulici na vrchnost nedovolí, ale po deseti pivech mi ji jednou nějaký vlastenec v temné uličce sekne. Obětuji se. Ježíš se také za nás obětoval. Až zastaví v Řeporyjích auto s nápisem Ortel, bude to spíš pan Hnídek, který se bude ptát na cestu do agentury pana Novotného, kterého pojede odprosit a poprosit o pomoc s píárkem. Je to chytrej kluk, jednou přileze. Bude-li to trestní komando, utíkat nebudu, jsem pomalý běžec. Počkám, zda přežiji, a pak se na ně budu léčit rok. Doufám, že jich bude víc, ať se mohou složit.

Mimochodem, když jsme u prezidenta Zemana: Prosíme o vaši aktualizovanou předpověď, zda nakonec půjde do dalších prezidentských voleb, či zda ne. Jako protikandidáti se rýsují Jiří Drahoš, Michal Horáček nebo Martin Stropnický. Dobrá jména? Mají šanci?

Šanci nemá nikdo, Zeman do toho půjde a diváci Ordinace si ho zvolí za prezidenta. Antizemanem bude profesor Drahoš. Prohraje na celé čáře, i když jej bude volit pan Novotný a zbytek inteligence. Horáček je dobrý textař na rozdíl od Ortela, ale prezident nebude nikdy, ani on, ani Ortel. Oba jsou na to moc směšní. Stropnický kandidovat nebude, vidím, že neznáte zákon, podle kterého nesmí kandidovat nikdo, kdo je v jakémkoli rodinně-příbuzenském vtahu s Agátou Prachařovou.

Vy jste podpořil na sněmu místní ODS nominaci Václava Klause mladšího jako kandidáta do sněmovních voleb. Mnozí to nepochopili, vždyť VKml má ostré protiimigrační názory, nevymezuje se ostře proti Zemanovi a s většinou české veřejnosti sdílí i názory na školství nebo na výchovu dětí. Čím to, že za některé názory nadáváte českým lidem do tupců a idiotů, ale u Václava Klause mladšího vám nevadí? A myslíte, že by VKml schvaloval váš útok na rodinu, která svému dítěti pouští Ortel, když sám bojuje proti norské „sociálce“?

Klaus junior je na mě osobně až moc napravo, ale trojka pražské kandidátky je to skvělá. Osobnost, odborník, bourák a dobrá volba pro partaj. Jeho protiimigrační názory nesdílím, ale víte u nás, ve slušné stranické společnosti, respektujeme pluralitu názorů, u nás není každý s jiným pohledem na imigrační politiku automaticky sluníčko apod. Ale to bych se zase ocitl výkladem mimo možnosti čtenářů vašeho webu. Zda Klaus junior schvaloval nebo neschvaloval můj útok, je zbytečné se ptát, jistě ho nezaznamenal, má svých starostí dost. Pokud ano, pobavil se. Jako zbylí inteligenti, co jej zaznamenali. Byl vtipný, chytrý a namístě.

Mimochodem, občanský aktivista Jakub Pitron má s Václavem Klausem mladším značný problém. Vadí mu, že se VKml staví proti navrhované podobě inkluze ve školství. Vadí mu též, když odsoudil protikorupčního aktivistu Jakuba Čecha. Pitron neváhá zesměšňovat VKml až takovým způsobem, že vůči němu používá věty typu „Klaus mladší nemá jen pokřivený xicht, má pokřivený i pohled. Měl by se nechat vycentrovat, když chce otravovat ve veřejném prostoru“. Čili se směje fyzickému vzezření VKml. A nejnověji dodal, že „pokud VK může dehonestovat člověka, protože je mladý, protože je postižený atd., pak já můžu dehonestovat VK mladšího na základě jeho vzhledu. Jakmile s tím přestane, přestanu také“. Budete bránit svého kandidáta?

Kubu Pitrona znám jako mimořádně slušného a statečného člověka, je to můj přítel a politiku jsme si dávno vyříkali. Velmi si Jakuba vážím. Smát se někomu pro jeho handicap není v pořádku, ale Jakub se nikomu doopravdy nesměje. Jen hází do placu zajímavá témata a hledá rád obhajobu pro neobhajitelná stanoviska. Tím se mi inteligenti někdy bavíme, to by váš čtenář nepobral už vůbec. To je salámista, co nevidí dál než do televize či na náves.

Abychom probrali také něco skutečně důležitého: vaše oblíbená Angela Merkelová se ocitá v problémech, v průzkumech ji předstihuje Martin Schulz. Byl by to dobrý kancléř? A jinak, v Bruselu se začíná mluvit o tom, jak má vlastně Evropská unie napříště vypadat – zda se má ještě více sjednotit, nebo naopak zredukovat jen na společný trh, případně, že některé země se mají sjednotit více a jiné zůstat vně tohoto bližšího sjednocení. Kterou variantu preferujete pro Českou republiku? A ještě jinak, stále se mluví o tom, že Vladimir Putin je hrozba pro světový mír. Co si vlastně vy myslíte o Putinovi a jak si vysvětlujete jeho popularitu u části české veřejnosti?

Merkelová je vynikající kancléřka a kdokoli po ní bude horší. Evropská unie musí jen dospět. Bylo by pěkné, kdyby zároveň pomohla každému, kdo přichází být prospěšný, či je jen pronásledovaný. Místa je tu dost a bylo by pětkrát tolik, kdybychom naopak vyhnali bílý odpad. Víte, na co se těším, pane redaktore? Až se ve zdraví dožiji roku 2050, to bude díky demografii polovina Evropy zcela správně asijská a já se budu od rána do večera veselit nad zděšením zbytku našich nácků. Nemají tušení. Inu, debilové, co se nechají manipulovat populisty a demagogy. Národu jsou k ničemu. Národu jsem prospěšný já. Chytrý člověk, co točí ekonomiku. Díky Bohu za mě a mně podobné.

Čtenáři by nám neodpustili, kdybychom neprobrali Donalda J. Trumpa. Jak hodnotit jeho projevy a činy? Jaký postoj nakonec, dle vás, zaujme vůči Rusku?

Smířlivý. S tím bude Lavrov hotový a domluvený raz dva. Nezapomínejte, že Trump je stejně jako Zeman jen populista. Mnohem hloupější, ale stejného kurzu. Říká plebsu, co chce slyšet. Kámoš všech, ochránce hranic, modla xenofobů a nacionalistů. Ale nebude to špatný prezident, jen je to prostě kokot. To Zeman není. To je inteligent, bohužel. Někdy se bojím, že je dokonce skoro tak chytrý jako já. Proto se trochu bojím budoucnosti, proto má můj respekt, vychcánek jeden baziliščí a proradný. Toho mohu respektovat na rozdíl od rodinky z Fiatu Multipla, co vychová z dítěte xenofobního blba, zatímco dva gayové by z něj vychovali stoprocentně lepšího člověka. Amen.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jaroslav Polanský

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

 Přijedou a diví se: ,,Co máte ze života? Pořád pracujete.” Řeší migraci už od 2015. Byla u všeho

4:44 Přijedou a diví se: ,,Co máte ze života? Pořád pracujete.” Řeší migraci už od 2015. Byla u všeho

Přesně před týdnem oficiálně odstartovala koalice Přísaha a Motoristé sobě svou kampaň do eurovoleb.…