Trump to sežral i s navijákem. Jsme hnáni jako stádo a ovládáni hrstkou lidí. Clintonová, Vatikán a al-Káida. Kanadský aktivista podporující Trumpa hovoří o temném pozadí...

20.04.2017 4:49

ROZHOVOR Jeden z nejznámějších světových exmuslimů, odpůrců a znalců islámu, Ali Sina, který podporuje Donalda Trumpa, v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz hovoří o pozadí války v Sýrii a na Blízkém východě. Ve hře je podle něj mnohem víc, než se na první pohled může zdát.

Trump to sežral i s navijákem. Jsme hnáni jako stádo a ovládáni hrstkou lidí. Clintonová, Vatikán a al-Káida. Kanadský aktivista podporující Trumpa hovoří o temném pozadí...
Foto: hns
Popisek: Nový světový řád, ilustrační foto

Jak po několika měsících ve funkci hodnotíte amerického prezidenta Donalda Trumpa?

Donald Trump byl zvolen díky tomu, že dával naději lidem, kterým bylo zle z globalistů. Vstoupil do úřadu pravou nohou a mnozí z nás, kteří ho podporovali, byli šťastní z toho, jak se věci rozběhly. Ale z útoku na Sýrii bez jakéhokoli vyšetření toho, kdo způsobil chemický útok, mnoho z nás, kteří ho podporovali, nadšeno není.

Stále Trumpovi důvěřuji. Nemyslím si, že lhal, aby byl zvolen. Nicméně něco nevypadá dobře a myslím si, že vím, co to je.

Během kampaně kandidát na prezidenta Trump slíbil, že se nebude vměšovat do záležitostí ostatních zemí a že nechce být prezidentem světa. Odsuzoval Obamu a Hillary Clintonovou za to, že to dělali, a napsal na Twitter: „Neútočte na Sýrii – útok nepřinese nic jiného než potíže pro USA. Soustřeďte se na to, abyste učinili naši zemi znovu silnou a velkolepou!“

Anketa

Byla by Veronika Žilková dobrá první dáma, tedy manželka prezidenta?

hlasovalo: 17164 lidí

Také napsal: „Zvrácené intervence Hillary Clintonové rozpoutaly Islámský stát v Sýrii, Iráku a Libyi. Je nezodpovědná a nebezpečná!“ Takže proč nyní to obrácení politiky Trumpa o 180 stupňů?

Pojďme se nyní podívat blíže na tu Sýrii. Myslíte si, že by byl Asad tak šílený, že by použil chemické zbraně poté, co Trump a Tillerson řekli, že Asad může zůstat prezidentem Sýrie?

Asad je diktátor. Ale není jediným diktátorem na Blízkém východě. Saúdští vládcové, kteří jsou spojenci USA, jsou stejného, ne-li horšího kalibru. Islámské společnosti fungují lépe pod vládou diktatury. Demokracie, která znamená vládu lidu, je pro muslimy cizím konceptem, neboť muslimové věří, že všechny zákony musejí pocházet od Alláha a pouze zástupci Alláha mají právo vládnout. Muslimové nerevoltují proti vládci, protože se chová tyransky, ale proto, že nenásleduje právo šaría. To je důvod, proč ho chtějí svrhnout.

Nicméně Asad není šílený. Sledoval jsem několik jeho interview. Ve skutečnosti je velmi decentní a mazaný. Je obviňován z toho, že zabíjí vlastní lidi, média ale opomíjejí fakt, že zabíjí teroristy. Není to samé zdůvodňováním či výmluvou Ameriky pro válku proti terorismu? Vidíme zde jasné pokrytectví a dvojí metr. Proč je pro Ameriku v pořádku zabíjet teroristy a současně to není v pořádku pro Asada? To nedává smysl. Něco tu smrdí. Existují ale dvě otázky, které potřebují odpověď...

Ano? Jaké otázky?

První otázkou je, kdo byl za chemickým útokem, a druhou otázkou je, zda ten útok vůbec proběhl.

Abychom si zodpověděli první otázku, podívejme se na to, kdo má prospěch z chemického útoku. Asad vyhrává válku, a jak jste zmínil, Trump předtím prohlásil, že neprosazuje změnu režimu v Sýrii. Co by Asad získal tím, že by zabíjel civilisty a děti na území, které nemá žádnou strategickou hodnotu?

Asad tvrdí, že nikdy nepoužil chemické zbraně. Ačkoli americká vláda a média to nepřipouštějí, mnoho nezávislých zdrojů potvrdilo, že chemický útok z roku 2013, který byl přisuzován Asadovi, byl spáchán al-Káidou, aby donutila Obamu, aby udeřil na Asada. Sledoval jsem interview s Asadem velmi pozorně. Jeho jazyk těla potvrzoval, že nelže. To je věc, kterou lze těžko zfalšovat. To nedává smysl.

Druhou otázkou je, zdali se vůbec takový útok stal. Vše, co máme, je video a potvrzení turecké vlády. Palestinci po celá desetiletí vyrábějí falešná videa izraelských útoků na civilisty a byli a jsou velmi úspěšní do značné míry v tom, že pomlouvají Izrael. Proč by teroristé, kteří bojují proti Asadovi, nepoužili stejné otestované a úspěšné metody? A jak důvěryhodné je slovo Turecka?

Tato celá záležitost může být totální lest, operace pod falešnou vlajkou, aby přivedla Trumpa do války, a Trump to sežral i s navijákem.

Podívejme se na to, kdo všechno se raduje z Trumpova útoku na Sýrii! Hillary Clintonová, Nancy Pelosi, Chuck Schumer, Angela Merkelová, Teresa Mayová, John McCain, Lindsey Graham, většina demokratů, levicová média, ti, kteří nikdy nestáli za Trumpem, a Islámský stát. To jsou ti samí lidé, kteří stvořili Islámský stát a al-Káidu. Lidé, kteří Islámský stát a al-Káidu financovali, podporovali je zbraněmi a stvořili katastrofu s názvem arabské jaro. Cílem bylo svrhnout sekulární režimy, aby se k moci dostali islámští teroristé.

Teď jste mi nahrál na další otázku. Existují obvinění, že Islámský stát vznikl s pomocí administrativy USA a byl podporován Tureckem, Saúdskou Arábií, Katarem a dalšími státy Perského zálivu... Bývalý spolupracovník Usámy bin Ládina Noman Benotman řekl ve své pražské přednášce, že Hillary Clintonová rozhodla, že islamisté bojující proti Asadovi budou podporováni dodávkami zbraní. Víme, že Muslimské bratrstvo v Egyptě mělo jistou podporu od Obamy...

Toto vše jsou fakta. Otázkou je, jaký to má důvod. Na první pohled, pokud kloužete po povrchu, to nedává žádný smysl. Ale smysl to začne dávat, pokud pochopíte větší plán, který je ve hře...

Jaký plán?

To, co vidíte, není realita. Pravda je našim očím skryta. Na povrchu si lidé myslí, že jsou svobodní a že činí svá vlastní rozhodnutí. Pravda ale je, že lidé nejsou nic jiného než ovládané ovce („sheeple“). Jsme hnáni jako stádo a ovládáni hrstkou lidí, kteří stojí ve stínu, ale kontrolují vše. Absolutně všechno. Je to jen hrstka lidí, která ovládá celý svět. Ovládají nejmocnější vlády světa, světový bankovní systém, drogové kartely, zbrojařské korporace, mainstreamová média, akademický a vzdělávací systém. Určují běh světa. A co je ještě důležitější, je, že ovládají Vatikán a většinu protestantských církví a nyní Islámský stát a al-Káidu. Jsou našimi vládci a my jsme je dokonce ani nikdy neviděli, ani je neznáme.

A jak tedy podle vás tito lidé ovládají politiky?

Řekněme, že jste mladý politik a ukáže se, že jste vycházející hvězdou. Objeví vás, spřátelí se s vámi a začnou vám dávat malé dárky a postupně začnou zvyšovat hodnotu darů. Pokud jste muž a máte rád ženy, zaháčkují vás prvotřídními prostitutkami. Pokud máte rád mladé chlapce, zajistí je pro vás. Každý má nějakou slabost. Oni tu slabost najdou a přimějí vás, abyste na to skočil. Potom vše zdokumentují a vydírají vás. Pokud děláte to, co chtějí, abyste udělal, ocení vás, například financují vaše kampaně a dají vaší milence či manželce mzdu za práci, kterou nevykonávají. Nepůjdete proti jejich vůli, protože víte, že pokud informace, které na vás mají, uniknou, budete zničen.

To znamená, že můžete stoupat po žebříčku, pouze pokud jste zkorumpovaný. Pokud jste osoba, která má principy a hodnoty, nikdy nebudete povýšen a nepostoupíte do vyššího patra. Čím více jste zkorumpovaný, tím větší nad vámi mají kontrolu, a tím výše můžete vystoupat. To znamená, že lidé na úplné špici jsou velmi často zkorumpovaní. To je míra korupce, která není představitelná pro běžného člověka. Zahrnuje pedofilii a dokonce dětské oběti. Dostává se to do tak bizarních poloh, že lidé odmítají věřit tomu, že něco takového může vůbec existovat.

Není to nic nového. Je to něco, co se děje již po celá staletí, možná po celá tisíciletí. Vatikán byl založen touto elitou a byl vždy pod její kontrolou. Zatímco masy věřících jsou hluboce věřící křesťané a nespočetní kněží sloužili a slouží Pánu s obětí a oddaností, pouze pedofilové, homosexuálové a satanisté jsou vybíráni za arcibiskupy. A arcibiskupové si volí jednoho z nich za papeže. Toto zajišťuje, že absolutní moc zůstává v rukou satanistických pedofilů věčně, zatímco dobří a věřící křesťané naplňují pokladnice církve penězi a dary.

Jednou z těchto satanistických rodin, která řídí svět, je britská královská rodina. V únoru roku 2015 turista náhodou natočil video nahého chlapce, který se snažil uprchnout z horního patra Buckinghamského paláce, pouze aby spadl k zemi a pravděpodobně našel svou smrt. Video se rozšířilo po internetu, ale vládou ovládaná média prohlásila, že to byla zdařile provedená kachna. Není to kachna. Je to pouze jeden z důkazů, které přicházejí na svět, o démonické podstatě elity, která vládne tomuto světu.

Tato malá skupina lidí chce válku. Stvořili první světovou válku, podporovali druhou světovou válku a nyní chtějí zapříčinit třetí světovou válku.

Jakmile toto jednou pochopíte, všechno vám začne dávat smysl. Potom si uvědomíte, proč je Blízký východ záměrně destabilizován. Proč byla vytvořena uprchlická krize a co je finální hrou („end game“). Finální hrou je přimět lidi zabít jeden druhého, aby tato elita mohla profitovat a utáhnout pouta své vlády nad námi. Islám je perfektním nástrojem v rukou této elity.

  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Lukáš Petřík

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

4:44 „Sám si to prohrál.“ Tvrdá slova na Korčoka. A kdo skutečně pomohl Ficovi…

Vítězstvím Petera Pellegriniho v prezidentských volbách se nám nejbližší národ vymanil z jednostrann…