Uff. Tak potrhlá agresivní feministka Clintonová tu jadernou válku nakonec nerozpoutá. Martin Koller vám teď rozebere, jaký bude svět za prezidenta Trumpa

14.11.2016 20:32

ROZHOVOR Svět, který Martin Koller na stránkách PL.cz pravidelně rozebírá, se změnil. Vítězství Donalda Trumpa v amerických prezidentských volbách podle něj nepochybně změní vztahy s Ruskem, Čínou i evropskými zeměmi. Už samotný fakt, že volby nevyhrála jeho soupeřka Hillary Clintonová, podle Kollera dal světu naději – přinejmenším na to, že jej nezničí jaderná válka USA s Ruskem, kterou by podle něj tato agresivní feministka byla schopna rozpoutat.

Uff. Tak potrhlá agresivní feministka Clintonová tu jadernou válku nakonec nerozpoutá. Martin Koller vám teď rozebere, jaký bude svět za prezidenta Trumpa
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Koller

Po  volbách v USA dojde ke změně administrativy a prezident Trump avizuje řadu změn v zahraniční politice. Můžeme si tedy po nedávné eskalaci napětí mezi velmocemi trochu oddechnout?

Obávám se, že ještě zdaleka ne úplně. Nicméně důležitý je fakt, že poklesla pravděpodobnost jaderné války s Ruskem vyvolané USA/NATO. V případě zvolení potrhlé multikulturalistky Clintonové, která se ve své agresivní feministické bisexualitě chtěla vždy předvádět jako nejtvrdší chlap, to bylo téměř jisté. Aktuálně se válka odkládá, i když nenávistné globalistické baby Clintonová, Allbrightová, Merkelová, Mogheriniová i naše vyklepané kukuřice či vydlabané dýně z pražské havlérky vyjí zoufalstvím. Trumpovo vítězství navzdory lži, sprostotě, nenávistné propagandě v médiích a volebním podvodům těch, kteří se ohánějí pravdou a láskou, především vzbuzuje naději bílých a civilizovaných, kteří byli dlouhá léta jen ponižováni, uráženi, okrádáni a zotročováni globalisty a multikulturalisty.

Nespěchejme proto s jásotem. Donald Trump, který je na rozdíl od Obamy či Clintonové nepochybný americký vlastenec, sice avizoval zlepšení vztahů s Ruskem a možnost společného boje proti Islámskému státu a jeho takzvaně umírněným filiálkám, ale je tu řada otazníků. Především do převzetí moci od stále evidentnějšího muslimského globalisty z Keni je to reálně kolem 70 dnů. Obama dokonce v rámci oslav ramadánu odložil jako správný muslim všechny kovové předměty včetně snubního prstenu. Určitě se mu nelíbí představa ráznější americké politiky vůči agresivnímu islámu. Za více než dva měsíce se může stát mnoho věcí. Nenávistné mediální tažení globalistů proti Trumpovi a řvoucí lůza v ulicích amerických měst, připomínající dlouhodobé tažení protinárodních globalistů a multikulturalistů z pražské havlérky proti prezidentu Zemanovi, mohou vést až k útoku na jeho život. V takovém případě by se stal prezidentem USA viceprezident Pence, který už zdaleka není tak nestravitelný pro globalisty jako Trump.

Anketa

Je naše země krásná?

6%
3%
hlasovalo: 5860 lidí

Kromě prezidenta Trumpa přijde do Bílého domu i viceprezident Michael Pence, bývalý guvernér...

Pence je především politicky odborně zdatnější než Trump, který je spíše vizionář, a bude proto s velkou pravděpodobností ovlivňovat americkou zahraniční politiku, možná zákulisně. Nedobrý pocit budí rovněž jeho fanatické nepřátelství k potratům a pánbíčkářský zápal. Nic proti klasickým křesťanským hodnotám, ale současné západní křesťanské církve, počínaje podivným papežem Františkem s nečistou minulostí z doby působení v krvavé fašistické Argentině, se stávají doslova hlásnou troubou rasistického islamizačního multikulturalismu. Typickými reprezentanty takových „křesťanů“ jsou u nás dva členové globalistického protinárodního H-tria Herman a Halík, přičemž třetí je neméně globalistický „sázkař“ Horáček.

Dalším bezpečnostním problémem je Pencův návrh na postavení základny protiraketové obrany na našem území. To není dobré nejen z hlediska zlepšení vztahů k Rusku, ale rovněž naší bezpečnosti. V případě vypuknutí jaderné války by na nás a Slovensko padala většina raket nebo hlavic zasažených americkým protiraketovým systémem, přičemž velká většina by stejně proletěla. V současnosti si tuto perspektivu mohou vychutnávat Poláci a Rumuni. Pence také kritizoval Trumpa za jeho návrh zakázat muslimům přístup do USA, přestože do státu Indiana, odkud pochází, je zrovna nevítá. Likvidace Trumpa a nástup Pence, který připomíná Bushe, ne-li Reagana a vzhledem ke svým názorům a zaměření je to pravděpodobně velký pokrytec, to by byla pro globalisty výhra.

Nasnadě je samozřejmě další otázka, a to vztah Trumpa a globalistů. O hlubším zákulisí americké politiky a působení reálných sil nevíme prakticky nic. Různé Bilderbergy jsou jen komedie pro hlupáky, hrané ubožáckými loutkami na objednávku globalistů. Reálnými reprezentanty globalistů jsou sofistikované firmy jako ANO, kombinující finanční a mediální moc a zákulisní politiku s pokryteckou propagandou zaměřenou na to, aby nemyslící dav volil proti svým zájmům a pomohl jim legálně vytvořit absolutní moc. Počínaje Clintonem a Reaganem byli američtí prezidenti jen loutky, doslova kašpárkové globalistů. I předtím měli američtí prezidenti složitou pozici z hlediska uplatňování nezávislé a realistické politiky. Stačí připomenout Kennedyho, kterého pravděpodobně nechala zavraždit globalistická klika ve spojení s tajnými službami.

Trump je a bude především americký prezident a bude prosazovat především americké zájmy, což je ostatně jeho práce. Přitom americké zájmy nejsou evropské zájmy, tím méně české zájmy. USA se snaží zlikvidovat Rusko, dříve Sovětský svaz od roku 1917, a udělat z něj svoji kolonii. V posledních dekádách k tomu globalisté používali především lež, podvod a pokrytectví v médiích. V současnosti jsme se dostali na okraj jaderné války, jejíž následky by nesla především Evropa. Díky politice prezidenta Obamy, který dostal jako poskok globalistů Nobelovu cenu míru, přestože v době své vlády vedl osm válek. Kolik jsme viděli slibů a restartů dobrých vztahů USA s Ruskem, naposledy za návštěvy Obamy v naší zemi.

Uvidíme, zda Trumpovy sliby a vize vydrží. Nelze si představit, že by mezi ním a globalisty neexistovala jakási, byť dílčí komunikace, či spíše dohoda. Vždyť v jeho republikánské straně, která jej nominovala do voleb, se jich najde dost a museli znát jeho názory dávno před volbami. Proto nelze vyloučit, že řev lůzy v amerických městech a komediantských celebrit v médiích je jen kombinací divadélka pro média a typicky pravdoláskařsky hulvátské formy nátlaku, která má Trumpovi připomenout jeho reálnou pozici amerického prezidenta. Zároveň se tím mají podpořit multikulturní protinárodní sluhové globalistů v Evropě, jejichž nevalná prodejná morálka po Trumpově vítězství notně poklesla a změnila se v zoufalé nenávistné rasistické vykřikování, které nám ilustrativně předvedl zelený výhonek rodiny Stropnických, chráněnec miliardářského majitele globalistické firmy ANO. Lze předpokládat, že ideologickým centrem agresivního multikulturalistického rasismu se stane právě EU. Dokladem reality ve vztahu k reálné moci může být i výrazná změna Trumpovy rétoriky okamžitě po vítězství ve volbách, stejně jako fakt, že jinak agresivní Clintonová zalezla okamžitě po volbách jako spráskaný pes mezi odpadky a ještě Trumpovi pokrytecky blahopřála, což by neudělala, pokud by jí to někdo mocný nařídil.

Jaký vztah má vůbec Trump k armádě a k vojákům?

S výjimkou svobodného vysílače u nás (Plzeň) i na Slovensku se příliš nezmiňoval fakt, že Trumpa podpořila americká generalita. Jednalo se o více než 80 generálů v záloze a celkem údajně o více než 200 generálů. Další vojáky nižších šarží nepočítaje. Dalo by se to nazvat vzpourou odborníků proti ideologům globalismu. Je jasné, že válka s Ruskem by byla jaderná a ztráty na straně NATO děsivé bez ohledu na konečný výsledek. Ve srovnání s generály se kancelářský protiruský bojovník Maily jeví jako nezodpovědný osamělý žvanivý globalistický politruk, přestože se evidentně jedná o vzor našeho global-hujera Pavla, který přes fousy upatlané od přetékajícího koryta v Bruselu nevidí svoji povinnost k vlasti a národu a prodal by snad i čest vojáka.

Jestli má někdo plné zuby ideologické buzerace, politické korektnosti, stupidních zásahů civilních diletantů do armády a bojové činnosti s následkem prohraných bitev i válek, mrtvých, raněných a invalidů, nezaslouženého zvýhodňování parazitujících neziskovek, feministek a všemožných podivných menšin v armádě, tak jsou to právě američtí vojáci. A je třeba říci, že nejen američtí. Z naštvané armády mají hrůzu i globalisté, přičemž nějaký směšný civilní ministr (natož herec jako u nás) a pár protekčních a prodejných generálů, jimiž vojáci většinou pohrdají, by vlastenecké vystoupení armády na obranu národa nezastavilo.

Základem armády (nikoli ministerstva obrany) a také policie (nikoli ministerstva vnitra) je totiž vlastenectví, pořádek, zákon, historické vazby, jasná hierarchie a zásluhovost. To je přesný opak současné multikulturalistické a politicky korektní Ameriky i západní Evropy přetékajících ideologickou lží, sprostotou, úchylností, popíráním historií prověřených pravd, pokrytectvím, korupcí, zlodějinou, parazitováním na práci jiných, drogami, popíráním existence vlasti a národa, ničením rodiny jako základu státu a zvýhodňováním podlézavých bezpáteřních hlupáků na základě rasového původu, rodinných vazeb, sexuální orientace, vydíratelnosti či zkorumpovatelnosti. V armádě i v policii samozřejmě existují obvykle známé ostudné výjimky, především různí civilní úředníci (hlavně ti politicky jmenovaní), někteří prodejní odborníci a příslušníci některých tajných služeb, ale základ uniformovaných složek je obvykle zdravý a vlastenecký.

Postoj generálů reprezentujících americké ozbrojené složky (armáda/pozemní síly, letectvo, námořnictvo, námořní pěchota, pobřežní stráž a jejich záložní formace) byl tedy silnou kartou Trumpa, o níž se v protinárodních globalistických médiích typu ČT24 zarytě mlčelo. Neoficiálně se mluví rovněž o podpoře některých tajných služeb, jejichž práci globalisté urážlivě přehlíželi. Pokud se Trumpovi podaří ukončit nesmyslné a nepřínosné imperialistické války v zahraničí, stabilizovat a přezbrojit armádu, získá její podporu, a tím ochranu před globalisty.

Trump ovšem v rámci omezení amerického podílu v NATO prosazuje zvýšení vojenských rozpočtů evropských zemí. Přitom Evropané se nepotřebují opičit po USA a provádět jakousi imperiální a koloniální politiku tisíce kilometrů od svých hranic s totálně kontraproduktivními výsledky. Rovněž ohrožení Evropy Ruskem je pouze mýtus globalistické mediální propagandy. Trumpovo posilování armád EU znamená především miliardy eur či dolarů, z čehož nemalou část mohou získat američtí zbrojaři, a to aktuálně i bez války s Ruskem. Můžeme tedy očekávat zbrojařskou konjunkturu nebo také další závody ve zbrojení mezi NATO, Ruskem a Čínou. Druhá možnost samozřejmě není příliš povzbudivá, protože by mohlo zase růst napětí na ruské hranici, jen opožděně s odkladem o několik let. Zároveň každé zbrojení znamená méně peněz na jiné oblasti, o českých korupčních nákupech zahraniční výzbroje ani nemluvě. Stačí se podívat na ostudné výběrové řízení na radary a některé další nápady současného vedení resortu obrany. Posílení evropské části NATO, tedy vojenské síly EU sníží americké náklady z hlediska zbrojení a války s Ruskem, zvýší zisky amerických zbrojařů, sníží životní úroveň většiny obyvatel Evropy a z dlouhodobého hlediska povede opět ke zvýšení pravděpodobnosti střetu s Ruskem a Čínou na úkor obyvatel Evropy. Takže opět není třeba přehnaně jásat.

A jsou nějaké země, které jásat skutečně mohou?

Slavit mohou v obléhané baště civilizace na druhém břehu Středozemního moře, protože Trump je na rozdíl od Obamy přítel Izraele a jeho statečného a vlasteneckého lidu. Končí doba antisemitského šikanování a ústrků ze strany amerických a především evropských multikulturních globalistů placených ze Saúdské Arábie či zisků narkomafie. Může to znamenat konec podpory palestinských islámských teroristů i všelijakých izraelských multikulturních zrádců vlastní země, které vidíme rozdávat rozumy v médiích.

Možná konečně ustanou nenávistné útoky proti obranné zdi, která pomáhá chránit území Izraele a tamní civilní osady před teroristickým odstřelováním. Vojenská likvidace islámských teroristů v Sýrii a Iráku sníží i ohrožení Izraele a povede k odchodu íránských bojůvek z tohoto prostoru. Velkou neznámou je zatím budoucí politika USA ve vztahu k Turecku a Saúdské Arábii, které jsou motorem islámského terorismu v oblasti a islámské invaze do Evropy.

A jak se podle vás bude na nového prezidenta tvářit třetí z nejvlivnějších světových hráčů – Čína?

Vztah  prezidenta Trumpa k Číně je velkou neznámou. Trump jasně avizoval snahu o navrácení průmyslu z Číny do USA. To je z ekonomického hlediska naprosto rozumný názor, protože jeho realizace by mohla vést k vytvoření pracovních míst a růstu životní úrovně většiny Američanů. Konečně někomu došlo a říká to nahlas, že fungující hospodářství se nedá stavět na praxí nepodložených neoliberálních kecech, dluhové ekonomice, jednostranném obchodu, kombinaci levné pracovní síly, služeb, neziskovkářského a sociálního parazitování. Americe zbyl v podstatě jen těžební, potravinářský, zbrojařský, loďařský a letecký průmysl, nějaká vývojová centra v oblasti elektroniky a jinak kdeco dováží včetně dílů a skupin pro uvedené průmyslové obory. Obchodní bilance s Čínou je katastrofální, stejně jako vnitřní i vnější zadluženost. Taková situace je z bezpečnostního hlediska doslova krizová a možná to začíná docházet i globalistům. Na druhé straně nelze přehlédnout, že krachující USA jsou na rozdíl od EU soběstačné z hlediska výroby potravin, energie a zbrojního průmyslu. V případě potřeby mohou svoje problémy vyřešit válkou.

Nelze ovšem nespravedlivě napadat Čínu za to, že početní neoliberální ideologové a bojovníci za takzvanou tržní ekonomiku včetně všemožných volných a nekontrolovaných pohybů lidí, peněz a kdečeho dalšího v USA i EU využili nabídku levné čínské průmyslové produkce, kterou mohou se ziskem dovážet do USA a Evropy. Přitom byla bezohledně zničena značná část amerického a evropského textilního, kožedělného a dalšího průmyslu vyrábějícího spotřební zboží bez ohledu na pokles příjmů konkrétních států a především na sociální dopady na většinu obyvatel. Přesně to je ukázka bezohledné hrabivosti globalistů.

Návrat průmyslu je však dlouhodobý problém. Proti budou především ti, kteří na obchodu s Čínou dlouhodobě vydělávají. Dále chybějí dostatečně vzdělané a připravené pracovní síly pro průmysl. Především v počátečním stadiu bude produkce dražší a nejisté kvality. Odborníci zestárli a mnohde chybějí. Je otázkou, zda nebude jednodušší postavit nový americký průmysl na základě robotizované čtvrté průmyslové revoluce než na dělnické třídě, která nebude chtít dřít za žebrácké mzdy. Pro obsluhu systémové výroby čtvrté průmyslové revoluce budou třeba nepočetní vzdělaní odborníci, nikoli nespolehliví primitivní feťáci.

Celá vize návratu především spotřebního průmyslu do USA se tak může rozplynout ve velkých dotacích státu pro finančně výrobní konsorcia globalistů bez většího odrazu na životní úrovni americké občanské většiny. Desítky milionů Američanů si pod ochranou pravdoláskařských intelektuálů navykly parazitovat na sociálním systému v kombinaci s různými druhy kriminality. Na 1 000 amerických mužů připadá v některých státech údajně až 70 vězňů, takže můžeme mluvit o vězeňském průmyslu. V USA došlo díky globalistům, multikulturalistům a feministkám ke ztrátě pracovní motivace a pracovních návyků a především rozbití rodiny, která vytváří základ a perspektivu funkční společnosti. Vnitřní rozpory a napětí v americké společnosti proto mohou, bez ohledu na Trumpovy vize, vést ke zkratkovému řešení válkou.

Nelze proto pominout možnost ekonomického, potažmo vojenského střetu USA s Čínou místo s Ruskem. Čína totiž představuje v porovnání s Ruskem vojensky slabšího protivníka, ale o to silnějšího hospodářského, navíc věřitele krachujících USA. Porážkou Číny by se smazaly americké dluhy a zároveň získala kolonie pracovitých lidí, disponující v USA nedostatkovým spotřebním průmyslem. Z Číny je to blízko na bohatou Sibiř. Likvidací Číny by zároveň padl hlavní spojenec a hospodářský partner Ruska, což by vedlo k jeho zhroucení, pravděpodobně bez boje. Pozice Ruska a Číny na světové vojenské šachovnici se proto mohou v krátké době zásadním způsobem změnit. Pád Číny by zároveň pravděpodobně vedl k vojenskému obsazení Severní Koreje, která disponuje velkými zásobami uranu jako cenného materiálu pro energetiku i výrobu jaderných zbraní. Důvodů pro válku s Čínou je tedy dost a ještě se lze tvářit jako mírotvorce z hlediska vztahu k Rusku. Nelze zapomínat, že Trump je, či spíše bude americký prezident.

Kromě velmocí bude muset Trump řešit i vztahy s bezprostředními sousedy USA. Třeba pokud jde o vztah s Mexikem, tak již avizoval, že ledacos bude jinak...

Trump požaduje zásadní posílení ochrany před ekonomickými migranty z jihu, tedy přes mexickou hranici. Jedná se o zásadní vnitřní ekonomický i bezpečnostní problém státu, který však pochází zvenčí. Trumpova reakce je to logická, protože migranti, mnohdy ilegální, berou práci občanům, neboť jsou ochotni pracovat za žebrácké mzdy, mnohdy v otrokářských podmínkách. Pokud nenajdou nebo ztratí práci, zapojují se do organizovaného zločinu, aby přežili. To samozřejmě vyhovuje dvěma zájmovým skupinám. Globalistům a narkomafiánům, kteří ostatně úzce spolupracují, především při praní špinavých peněz a dělbě zisků. K tomu lze připočítat šedou ekonomiku (především ilegální nezdaněnou práci a obchod), dětskou práci, prostituci, ilegální obchod se zbraněmi a jejich pašování a násilný zločin typu „ochrany“ obchodníků. Dopad na civilizovanou a pracující občanskou většinu je jim samozřejmě lhostejný, protože globalisté nemají vlast. Jenže ožebračování občanské většiny vede k rozkladu společnosti, růstu agresivity a zločinu. Zločince navíc verbují islámští imámové přímo ve věznicích. Zločin, drogy a islám k sobě mají velmi blízko.

Realizace Trumpovy vize může znamenat zvýšení počtu pracovních míst a růst životní úrovně průměrných Američanů, i když pomalý. Lze očekávat i pokles zločinnosti, která je v některých oblastech USA děsivá. Takzvané no go zóny, kam nepáchne většina bělochů ani Asiatů, jsou v amerických městech běžnou realitou a hotely a cestovky před nimi svoje klienty varují bez ohledu na multikulturní politickou korektnost. Hraniční linii tvoří jednoznačně barva pleti. Nějak se jim ten rasový multikulturalismus nevyvedl ani s pomocí takzvaných afirmativních akcí, které nezaslouženě zvýhodňovaly černochy. Zde čeká Trumpa těžký úkol. Zastavení přílivu otroků z Mexika stejně jako omezení transferu drog bude znamenat pokles příjmů globalistů i narkomafiánů a jedná se o miliardy dolarů ročně.

Pašeráci lidí i drog proto samozřejmě nejsou nadšeni a nejvíce se to projevuje v Kalifornii, kde vyhrožují odtržením země od USA. Vůbec by nevadilo jim to umožnit, a dokázat tak rozpor mezi rasistickou multikulturní ideologií a realitou. V průběhu jedné generace by z Kalifornie odešli všichni civilizovaní a pracovití původní Evropané, Asiaté a Hispánci tvořící motor fungujícího hospodářství a zůstala by rychle se množící agresivní multikulturní islamizovaná lůza vedená různými příživnickými komedianty a požadující celoživotní placenou dovolenou.

V Evropě nepotřebujeme stavět zdi cizácké invazi. Jižní hranice je ostatně příliš dlouhá. Pokud budou Evropané volit svoje zájmy, nikoli globalistické miliardáře, budou naší zdí naši vojáci, policisté, vlastenečtí dobrovolníci a jejich zbraně. Evropský vlastenecký multikulturalismus založený na tisíciletým vývojem prověřených hodnotách jako vlast, národ a rodina, jako odpověď zvrhlým kalergistům s jejich protibělošským islámským rasistickým multikultruralismem. Všichni Němci, Poláci, Češi, Slováci, Maďaři, Srbové, Italové, Rusové a další, kteří nezapomněli na svůj evropský původ, národ, vlast a rodinu, v jednom šiku proti islámské invazi a hnědé multikulturní Evropě globalistického zla, parazitování a otroctví. Je třeba se zbavit arogantních multikulturalistických komisařů, zbytečných europoslanců i desítek tisíc zbytečných byrokratů ovládajících starý kontinent jako žalář národů a vytvořit konfederaci suverénních států historické křesťanské Evropy včetně Ruska.

Bylo by skvělé, kdybychom mohli po vítězství Donalda Trumpa považovat USA do budoucna opět za velkého přítele, nikoli jako v současnosti za základnu rasistických protinárodních multikulturalistů, válečného nebezpečí a pokryteckého otrokářství skrývajícího se za smlouvou TTIP a podporující nepřátele naší vlasti a národa. Prvním přátelským krokem by bylo odvolání ostudného nepřítele našeho národa a přítele protinárodních politických neziskovkářů, který sedí na americkém zastupitelském úřadě.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Martin Huml

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

4:43 A dost. Ladislav Větvička se vrátil do ČR a ukázal na zlo

Proč jsou lidé v Gruzii či na Ukrajině šťastnější než tady? Bloger a spisovatel Ladislav Větvička si…