Vím o Němcích, co se stěhují sem, svědčí podnikatel a cestovatel z jihu Čech. Říkají: Muslimové nás mají za to nejhorší, pořád mají děti. Do Čech přijdou za jednu generaci také

05.10.2017 4:32

ROZHOVOR „Mají vybudované kariéry v Německu a chtějí sem trvale přesídlit právě z důvodu invaze muslimů do jejich rodných měst a vesnic. Alespoň podle jejich slov,“ říká ohledně několika jemu známých případů, kdy si obyvatelé Německa rozhodli pořídit nemovitost na jihu Čech, majitel krokodýlí zoo v Protivíně Miroslav Procházka. Ten za účelem svého podnikání cestuje po celém světě, mimo jiné však i do sousedního Německa.

Vím o Němcích, co se stěhují sem, svědčí podnikatel a cestovatel z jihu Čech. Říkají: Muslimové nás mají za to nejhorší, pořád mají děti. Do Čech přijdou za jednu generaci také
Foto: Václav Fiala
Popisek: Rajčata neházíme, ale ukazujeme, volali odpůrci kancléřky v Regensburgu

Díky svému podnikání jezdíte vlastně po celém světě. Jak vidíte takzvanou migrační krizi?

Já si myslím, že neexistuje žádná migrační krize. Nazval bych to invazí. Protože to, co se děje v současné době v Evropě, je invaze islámu. Jsou mi ale trošku tajemstvím zdroje a důvody. Pochopitelně, bylo muslimské jaro, což je falešný název, neboť to ve skutečnosti byl začátek doby temna. Alespoň podle mne. Takže nevíme, nebo alespoň já osobně nevím, jestli je zdrojem té invaze jeden člověk, to znamená Soros, nebo jestli jsou zdrojem Spojené státy nebo nějaký zvláštní konglomerát… Ale znovu říkám, nejde o migrační vlnu, ale o invazi. Existuje pouze invaze do Evropy, a to těch nejradikálnějších muslimů. Navštívil jsem několik zemí, kde žijí muslimové – Tanzanii, Indonésii nebo Indii – a neměl jsem s muslimy žádné problémy. Dost mne zarazilo, co arabští muslimové v Evropě předvádějí.

Je známé, že po revoluci si v České republice začali kupovat nemovitosti lidé ze Západu, a to jak na víkendové pobyty, tak na důchody. Vy jste se mi ale zmínil, že díky svému podnikání, které kromě provozování krokodýlí zoo v Protivíně obsahuje i zemědělskou činnost, se při nákupu pozemků setkáváte i s investory do pozemků ze zahraničí a máte informace o tom, že některé lidi z Německa dnes k těmto investicím vede něco jiného…

Ano, dříve tady nakupovali pozemky a domy Rakušané, Němci a Nizozemci za účelem, aby měli druhé, rekreační bydlení nebo, jak říkáte, bydlení na důchod. To byla celkem standardní záležitost. Teď ale máme první signály a první případy, kdy tady kupují pozemky na budování rodinných sídel lidé, kteří jsou ještě v produktivním věku. Mají vybudované kariéry v Německu a chtějí sem trvale přesídlit právě z důvodu invaze muslimů do jejich rodných měst a vesnic. Alespoň podle jejich slov. Já na vlastní kůži situaci v Německu neznám. Já tam vždy jen projedu a vidím spoustu muslimů na ulicích.

A o čem tedy tito lidé, kteří sem podle vašich informací chtějí vlastně „uniknout“, mluví? Jak situaci v Německu popisují?

Podle jejich slov se povedlo paní Merkelové vlnu muslimů rozvést plošně po celé zemi. Takže jsou i v nejmenších vesnicích. A tam jsou nejvíc viditelní. Oni se podle slov těchto lidí, se kterými jsem mluvil, neučí německy. Nemají sebemenší snahu nějakým způsobem zapadnout do současné populace, do té komunity, která vychází z křesťanských tradic. Naopak, zachovávají si své zvyky, s nikým nekomunikují. A hlavně, a to vidí ti současní obyvatelé jako nejhorší, stále plodí děti. Jejich ženy jsou neustále těhotné. Co jsem slyšel, tak v některých městečkách už tvoří v porodnicích muslimská jména u dětí padesát procent. Takže když si to člověk úplně jednoduše spočítá, tak se může stát, že za takových osmnáct let budou místa v Německu, kde bude převážná většina muslimských voličů. A ten vývoj je nasnadě, jak to bude vypadat potom.

A všechno to je tedy důvod, proč tito lidé z Německa se rozhodli vlastně opustit své domovy a odejít do Čech?

Ano, oni tady hledají útočiště. Ale musím říct, že když jsem s nimi mluvil, tak úplně optimisticky to nevidí, ani co se týká České republiky, protože jsme přece jenom s Německem ekonomicky propojení. Ale oni říkají, že tady se toto všechno bude dít alespoň o generaci později.

A kde podle vašich informací lidé ze Západu, jak říkáte „útočiště“, v České republice konkrétně hledají?

Vím v současné době pozitivně o třech domech jen na Českokrumlovsku, které se stavějí za účelem přesídlení z důvodu muslimské invaze do Německa.

A jak si podle vás Evropa poradí s touto invazí? Poradí si vlastně vůbec?

Myslím si, že jestli si má poradit, tak to musí být ve velice krátké době. Já nechápu třeba jednu věc – že sem přijede předseda Evropské komise, což je podle mého názoru státní úředník, a sprdne náš parlament, jak to že si tady nepřijímáme muslimy. Já si myslím, že se jim nemáme co zpovídat. A potom jsem byl také konsternovaný z jeho televizního vystoupení, kdy vlastně řekl – musíme si zvyknout, že v Evropě už ta bezpečnostní situace nebude taková, jaká byla. Tak ten státní úředník nám vlastně říká, že odvedl špatně svou práci, a ještě mentoruje náš parlament. To je přece na hlavu postavené! Já jako podnikatel, když odvedu špatně svou práci, tak zkrachuji. Mám za to prostě zodpovědnost. A on tu zodpovědnost de facto necítí. A to je velký problém Evropy, že tady vznikla vlastně aristokracie úředníků. Že nám dnes nevládnou obvyklé elity, podnikatelé, ekonomicky aktivní lidé nebo lidé s morální autoritou, prostě klasická demokratická síla. Myslím si, že se zde demokracie změnila ve vládu úředníků, kteří žijí ve svých kancelářích a svých satelitních obydlích. Nepřijdou do styku s problémy běžného člověka a vlastně celý ten systém je pokřivený. Takže Evropa se musí vzpamatovat. Musí si udělat hlavně pořádek sama v sobě. To znamená se svými vládami, svými úředníky. Nastavit demokratický systém, který bude prostě jasně odpovědný. A nemůže se stát, abychom slavili Vánoce tak, že když přijedeme na Václavské náměstí, první, koho potkáme, nejsou lidé s vánoční náladou, ale policisté se samopaly. To před dvěma roky nebylo! Dnes vánoční trhy začnou tím, že přijedou ozbrojenci a postaví betonové zátarasy, aby tam nevjel náklaďák s někým, kdo chce zabít lidi. Tak kde to jsme? Nevím, kolik ještě těch signálů musí být, aby se lidé probudili. Aby Evropa zůstala v nějakém takovém solidním stylu, na který jsme byli zvyklí. Aby zůstal nějaký standard bezpečnosti, pohodlí života, který jsme si pracně budovali po generace.

A co byste vzkázal Angele Merkelové? A jak si vůbec vysvětlujete to, že i přestože ji mnozí lidé označují za jednoho z hlavních viníků toho, že do Evropy proudí tolik migrantů, má v Německu stále tak velkou podporu? Ostatně opět vyhrála volby…

Já bych vzkázal Angele Merkelové, aby si představila, že má vlastní děti a ty budou žít v takové zemi, kterou pro ně buduje. A nemyslím si, že by se jí líbilo, že její vnučka nebo pravnučka by měla chodit zahalená dva kroky za mužem a manžel bude mít právo ji bít...
To, že byla ve volbách opět zvolena, si vykládám mimo jiné i tím, že v Německu mají lidé větší důvěru ve sdělovací prostředky a ty jsou pod velkým  vlivem neomarxistů. My, se zkušeností z komunismu, přece jenom máme stále ještě pochyby, zda to, co nám předkládají většinová média, nemusí být vždy pravda. V zemích bývalého východního Německa, kde mají lidé obdobnou zkušenost jako my, již tak úspěšná Merkelová nebyla.

Řadě lidí je v poslední době Evropská unie trnem v oku. Angela Merkelová ale před časem prohlásila, že EU je překrásný projekt, je největším mírovým projektem na světě. Co si o tom myslíte?

Já osobně považuji za neštěstí, že jsou v čele těch států, které jsou dominantní v Evropě, to znamená v Německu a ve Francii, lidé, kteří jsou svým způsobem postižení. Když si vezmu paní Merkelovou, to je podle mého názoru nemocná paní a pan Macron ve Francii také. V důsledku jejich postižení nemají vlastní děti, což je hodně ovlivňuje. Oběma dvěma schází přirozená zpětná vazba v jejich vlastní činnosti, že co tomu řeknou moje děti, co jsem vytvořil, a základní lidská odpovědnost, že ve světě, který tvoříme nebo spoluvytváříme, budou naši potomci žít. Možná se může zdát někomu můj pohled dost drsný, ale je to tak, zdravý člověk myslí na budoucnost svých dětí. Merkelová s Macronem to mají, alespoň podle mého názoru, postavené jinak – zjevně tak, že po nás potopa. A jestli je tento projekt mírový? To si nemyslím. Válčí se všude možně v okolí  Evropy a válčí se dnes občas i v ulicích Evropy. To, co jsem viděl v televizi ohledně katalánského referenda, byla malá občanská válka, v dobách míru je tohle nepředstavitelné.

A konkrétně Evropskou unii tedy vidíte jak?

Evropská unie je evropský projekt užší skupiny ekonomicky silných zemí. Já to beru tak, že Evropská unie, sjednocení Evropy, byl tady především nákup trhu. EU má pochopitelně i některé světlé konsekvence stran dočasného přílivu evropských dotací, ale ty jsou z naší strany kompenzovány tím, že Evropská unie u nás zlikvidovala zemědělství a nakoupila do svého vlastnictví nebo spíš do vlastnictví jejich západních nadobčanů ziskové podniky a vyvádí zisk ven, k sobě. Zpětně nám dováží například své dotované zemědělské výrobky. A naši stateční politici bojují alespoň o to, aby ty výrobky byly stejné kvality jako v Německu a v jiných zemích. To znamená, že oni nás neberou vážně, oni nás berou jako občany druhé kategorie. Vstup do Evropské unie byla de facto naše sametová kolonizace. Prostě Evropská unie má špatný základ, předstírané, a tudíž falešné rovnosti mezi státy a občany s různou historií a s různou ekonomickou silou.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: David Hora

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

10:02 Drulák: Tomuto člověku se vyplatil Fiala v Bílém domě. Není to Čech

„Byla to čistě rituální návštěva, která měla potvrdit naši absolutní loajalitu Washingtonu,“ hodnotí…