Zkušený sexuolog a politik: Homosexuální agenda se až příliš tlačí do zákonů. Napáchá to škody. Třeba jeden ústupek, na který se moc těší devianti

17.07.2016 17:25

ROZHOVOR „Musíme si uvědomit, že žijeme ve společnosti, kde dvacet procent lidí si myslí, že homosexualita je choroba a že je to nebezpečné. Takže představa, že jsme ve vztahu k homosexualitě všichni liberální, prostě není pravdivá,“ říká v rozhovoru pro ParlamentniListy.cz sexuolog Jaroslav Zvěřina v reakci na diskuse o osvojování dětí gayi či lesbami. V některých zemích je podle něj zpochybňováno rozdělení na muže a ženy. „Takže někteří politici z toho ztrácejí nervy,“ vysvětluje. V New Yorku údajně můžete jít na pánský či dámský záchod podle toho, kým se cítíte. „Což je výhodné pro devianty,“ upozorňuje.

Zkušený sexuolog a politik: Homosexuální agenda se až příliš tlačí do zákonů. Napáchá to škody.  Třeba jeden ústupek, na který se moc těší devianti
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pochod hrdosti homosexuálů Prague Pride 2014

Jaký je váš názor na osvojování dětí u leseb a gayů – konkrétně šlo o dítě jednoho z partnerů – jak se to před několika dny projednávalo v Poslanecké sněmovně? Mohou mít tyto děti z tohoto důvodu nějaké problémy?

Nejsou s tím velké zkušenosti nikde na světě. Je  to nová záležitost. Mají-li dítě jednoho z nich a je to jednopohlavní pár, tak nevím, jestli adopce je ta správná situace. To dítě má nepochybně také nějakého druhého biologického rodiče. Není to tak jednoduché. Máme také spoustu žadatelů o osvojení dětí od konvenčních heterosexuálních rodin. Nevím tedy, jestli je tak v celospolečenském zájmu, aby také stejnopohlavní páry měly právo osvojovat děti. Nevidím v tom žádný velký pokrok. 

Je tím nějak narušována tradiční rodina?

Patří to do postmoderního pojetí rodiny jako něčeho rozplizlého a neoblíbeného. Je zajímavé, že o to manželství teď tak usilují zrovna homosexuální páry, když v heterosexuální populaci je naprosto neoblíbené. Více dětí se rodí mimo manželství než v manželství. Je to taková zvláštní lapálie. Mám pocit, že hlavní problém spočívá v tom, že se hrozně tlačí na zákonnou kodifikaci těchto věcí. Musíme si uvědomit, že žijeme ve společnosti, kde celkem spolehlivě ve všech průzkumech se uvádí, že dvacet procent lidí si myslí, že homosexualita je choroba a že je to nebezpečné. Takže představa, že jsme ve vztahu k homosexualitě všichni liberální, prostě není pravdivá. Já bych s tím tak nespěchal.

V Polanecké sněmovně pronesla poslankyně Pavlína Nytrová několik hodně kontroverzních výroků...

Vždyť ona je sociální demokratka, to bych vůbec nečekal. 

Řekla třeba, že u homosexuálů je vysoká promiskuita, nadprůměrný vztah k alkoholu a drogám, větší násilné chování. Čím si tyto její výroky vysvětlujete?

Bude infiltrovaná nějakými homofobními zdroji. Je jich celá řada. Vždycky zastávali tuto agendu proti homosexuálům pravověrní katolíci, ortodoxní křesťané, nějací radikální duchovní a tak. Teď papež František trošku ubral plyn, takže už to takové není. Pamatuji si debaty s některými lidovci, když se diskutovalo o registrovaném partnerství. To bylo vždycky zábavné.

Dokonce doslovně prohlásila, že se homosexuálové budou snažit zrealizovat sex s dětmi. To si je asi spletla s pedofily? 

To si spletla určitě. Je ale třeba si uvědomit, že v Holandsku už mají nějakou politickou stranu, která bojuje za práva dětí na sex. To ale nesouvisí s homosexualitou. 

Nicméně jste nedávno poskytl rozhovor pro Týden pod titulkem: „Člověk je buď muž, nebo žena. Na tom trvám." Dozvěděl jsem se v něm,  že toto začíná být zpochybňováno a lobbing leseb, gayů, intersexuálů, transsexuálů se snaží prosazovat sexuální disciplínu jako volitelnou...

V některých zemích je toto skutečně zpochybňováno. Takže někteří politici nad tím ztrácejí nervy.

Uvádíte, že snad v New Yorku lidé mohou dokonce chodit na pánský či dámský záchod podle toho, jak se zrovna cítí....

Psali to v novinách, já tam nebyl. Prý to newyorský starosta jako výnos v novinách vydal. V Americe je kolem toho legrace. Pokud si otevřete americké servery, tak tam to najdete. Myslím, že v Missouri se rozjel soudní proces, jakože nemůže přeci někdo navštěvovat záchody jenom jak se cítí, a ne jak vypadá nebo kdo je. Je to výhodné pro naše devianty, kteří se mohou vetřít na dámské toalety. Znám takové experty, kteří se o to snažili.
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Oldřich Szaban

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

19:48 Opravdoví „dezoláti“ jsou v současné hrůzovládě. Černocký o Fialovi a notičkách od CIA

„Rozčarování z EU narůstá. Volby třeba na Slovensku anebo v Nizozemsku to jasně prokazují,“ říká pub…