Frýdek-Místek: Děti obdarují seniory a zdravotně postižené

18.12.2013 7:27

Žáci základních škol potěší i letos seniory a zdravotně postižené, kteří jsou umístěni v zařízeních města a Charity. Pod vedením učitelů a vychovatelek školních družin pro ně vyrobili vánoční dárky, kterými jim chtějí zpříjemnit Vánoce.

Frýdek-Místek: Děti obdarují seniory a zdravotně postižené
Foto: frydekmistek.cz
Popisek: Frýdek-Místek

Výroba vánočních dárků pro seniory a zdravotně postižené má na školách tradici a děti se do ní velmi rády zapojují. Často přicházejí i návrhy nových technik, jejichž prostřednictvím lze vyrobit krásné a originální dárky. Letos například vyrobili andílky, ale i jehlany připomínající ozdobené vánoční stromečky technikou, která využívá příze a vodní sklo. Nechyběly zvonečky všech druhů, keramická zapichovátka, perníková PF, obrázky tvořené ubrouskovou technikou, svícny, ale také veselé polštářky nebo keramičtí andílci. Žákům i pedagogům za to patří velké poděkování.

 Vyrobené dárky přispějí ke krásnější předvánoční a vánoční pohodě klientů v Domově pro seniory, v Domě pokojného stáří na Mariánském náměstí a v Oáze pokoje pro psychicky nemocné.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…