Litoměřice: Prvním miminkem roku 2014 se stala Natálka

07.01.2014 11:14

Hned 387 chlapců a 367 děvčátek přišlo v loňském roce na svět v litoměřické porodnici. Prvním novorozenětem roku 2014 se stala Natálka, která se mamince Blance Vitáskové narodila 2. ledna v 8.13 minut.

Litoměřice: Prvním miminkem roku 2014 se stala Natálka
Foto: litomerice.cz
Popisek: Litoměřice

Vážila 3,80 kilogramu a měřila 51 centimetrů. Včera jí Radek Lončák, Leoš Vysoudil a Vladimír Kestřánek, členové správní rady Městské nemocnice v Litoměřicích, přinesli zlatý řetízek s podkovičkou pro štěstí, mamince Blance Vitáskové pak předali květinu. S oběma se rozloučili s přáním všeho dobrého nejen v roce 2014.

Na oplátku si od paní Blanky vyslechli poděkování týkající se úrovně a kvality péče poskytované litoměřickou porodnicí. Dnes již Natálka i s maminkou pospíchaly domů do Rooseveltovy ulice v Litoměřicích, kde na ně netrpělivě čekali tatínek Tomáš Zajíček a dva malí bráškové – tříletý Tomášek a dvouletý Patrik. Pro Litoměřičanku Blanku Vitáskovou je totiž Natálka třetím dítětem. „Moc jsme se na holčičku všichni těšili,“ přiznala maminka, jíž se přání splnilo těsně před 33. narozeninami.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…