TOP 09 Praha 4: Návštěva na Kypru vrhá na starorstu a zástupce radnice negativní světlo

05.12.2013 18:33

Vyjádření Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4 k návštěvě starosty Prahy 4 a zástupců radnice u severokyperského vicepremiéra.

TOP 09 Praha 4: Návštěva na Kypru vrhá na starorstu a zástupce radnice negativní světlo
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 4

V posledních dnech se v médiích objevily fotografie a informace o návštěvě a jednání starosty MČ Prahy 4 Pavla Caldra, místostarosty Jiřího Bodenlose a radního Martina Píši s vicepremiérem Serdarem Denktaşem, jedním z nejvyšších představitelů Severního Kypru, mezinárodně neuznávaného státu. Uvedeného jednání se také podle všech indicií zúčastnil kontroverzní lobbista Ondřej Palounek.

„Přestože starosta Caldr ve vyjádření pro Českou pozici a Český rozhlas tvrdí, že se jednalo o soukromou návštěvu během dovolené a žádné oficiální záležitosti se neprobíraly, nabízí se několik otázek, na které by měl, podle názoru Klubu zastupitelů TOP 09 pan starosta a další účastníci odpovědět,“ uvedla Jana Marsová, předsedkyně Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4.

„Klub zastupitelů TOP 09 Praha 4 tuto kauzu vnímá jako událost, která vrhá na radnici Prahy 4 a na její zástupce velmi negativní světlo, a proto budeme na nejbližším zasedání zastupitelstva, které se koná ve středu 11. prosince 2013, požadovat od výše uvedených radních řádné vysvětlení,“ uzavírá předsedkyně Klubu zastupitelů TOP 09 Praha 4 Jana Marsová.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

19:06 Aš: V cykloparku byl dokončen už čtvrtý singletrail, dlouhý skoro sedm kilometrů

V lesním terénu vrchu Háj byla nedávno dokončena stavba sedm kilometrů dlouhé přírodní trasy pro vyz…