ANO: Vltavským nábřežím se prohnala krasojízda za lepší Prahu

18.09.2013 16:00

Navzdory podmračenému počasí a občasným kapkám se v neděli 15. září 2013 sešlo více než 70 Pražanů, kteří účastí na pohodové cyklojízdě dali najevo svou nespokojenost se současnou politickou situací v České republice i v hlavním městě. Peloton na kolech, bruslích i „po svých“ vyrazil ve 14 hodin z Freestyle Parku Modřany a okolo 15 hodiny dorazil do cíle v Komořanech.

ANO: Vltavským nábřežím se prohnala krasojízda za lepší Prahu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Zaparkovaná kola

Akci s názvem TOUR de ANO uspořádali členové a sympatizanti pražské krajské organizace politického hnutí ANO. K pelotonu se během jízdy přidávali ostatní cyklisté, běžci i rodiny s dětmi, kteří se na modřanské cyklostezce v tu chvíli zrovna pohybovali.

ANO změně k lepšímu!

V cíli pak byly připraveny stánky s občerstvením a malé atrakce pro děti. S pečeným buřtem a kelímkem piva mohli účastníci podiskutovat s kandidáty a členy politického hnutí ANO o tom, jak jsou spokojeni s vedením hlavního města a co je na současné politické situaci nejvíce pálí. Připraven byl pro ně také občanský „dotazník spokojenosti“.

Asi nepřekvapí, že nejskloňovanějším slovem nedělního odpoledne byla jednoznačně „změna“. A následovaly spíše negativní témata jako korupce, kmotři a rozkrádání.

„Při povídání s lidmi mě velice překvapilo, jak velká část z nich je nespokojená a přeje si zásadní změnu ve způsobu řízení věcí veřejných. Drahá a stále horší veřejná doprava, neustálé problémy s parkováním, rozkrádání rozpočtu města i městských firem, zmanipulované zakázky na megalomanské a nesmyslné stavební projekty, nedostatek mateřských školek, o státních jeslích nemluvě – to jsou hlavní problémy, které dnes Pražany trápí. Díky podobným akcím, kterých bude stále víc a víc, občané Prahy vědí, že si myslíme totéž a že v tom nejsou sami,“ říká syn slavného hokejového reprezentanta Jiří Holeček (41 let), předseda krajské organizace Praha a kandidát do poslanecké sněmovny za politické hnutí ANO. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

11:04 Senátorka Zwyrtek Hamplová: Naše země ve hře velmocí plní pokyny a přání jiných

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k zatčenému ukrajinskému ministru zemědělství, který …