Andrle (Úsvit): Dochází k obrodě občanské společnosti, která se začíná aktivizovat

09.01.2014 17:50

Andrle Sylor bude jednat s neziskovkami o spolupráci. Otevře i poslaneckou kancelář.

Andrle (Úsvit): Dochází k obrodě občanské společnosti, která se začíná aktivizovat
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Bývalý poslanec za hnutí Úsvit-NK Augustin Karel Andrle Sylor.

Poslanec PČR Augustin Karel Andrle Sylor (Úsvit) se v pondělí 13.1. společně s dalšími pardubickými poslanci zúčastní kulatého stolu s neziskovými organizacemi. Akce, kterou pořádá sdružení Boii se uskuteční od 10:00 v ABC klubu u akvacentra v Pardubicích.

„Spolupráce s neziskovými organizacemi je velmi důležitá. V posledních letech dochází k obrodě občanské společnosti, která se začíná aktivizovat. Určitě stojí za povšimnutí, že v naší zemi neexistuje větší město, ve kterém by nepůsobilo nějaké občanské sdružení. Myslím, že tím občané vysílají samosprávám a představitelům tohoto státu signál, že nejsou pasivními občany, ale živě se o prostředí, ve kterém žijí, zajímají a chtějí jej pozitivně ovlivňovat. Pondělní setkání s některými z nich je toho důkazem,“ řekl Andrle Sylor.

Anna Frantalová ze sdružení Boii k cíli setkání řekla: „Program bude velmi pestrý. První částí bude samozřejmě diskuze o možnostech spolupráce. Na tu potom naváže i další program – zábavná soutěž s věcnými cenami o neziskovém sektoru pro poslance a podpis deklarace o spolupráci“ Nasavrcké Sdružení Boii je neziskovou organizací zaměřenou na prezentaci keltského dědictví, na rozvoj regionu a podporu dobrovolnictví a občanské společnosti.
Po zasedání s neziskovými organizacemi se uskuteční jednání s Krajskou hospodářskou komorou Pardubického kraje. Setkání poslanců se členy Hospodářské komory zorganizoval poslanec Martin Kolovratník (ANO).

V 17:00 Andrle Sylor otevře ve Vysokém Mýtě regionální poslaneckou kancelář. Ta se nachází přímo na náměstí Přemysla Otakara II., č.p. 186. „Dveře kanceláře budou otevřeny všem občanům každé pondělí od 11:00 do 16:00,“ řekl Andrle Sylor s tím, že doba se může měnit v závislosti na zasedání sněmovny. Proto bude vhodnější, když si občané s poslancem předem dohodnou setkání a to na tel.: 603 591 563 nebo na tel.: 737 939 104.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…