Babák: VV v regionech pracují i přes neúčast strany ve volbách

01.10.2013 6:25

Bývalí poslanci Věcí veřejných Michal Babák, Kateřina Klasnová, Jana Drastichová, Otto Chaloupka a Petr Skokan spolu s místopředsedkyní Petrou Quittovou začali intenzivně pracovat na obnově VV na regionální úrovni.

Babák: VV v regionech pracují i přes neúčast strany ve volbách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Michal Babák

Michal Babák k návštěvám v regionech:

Od členské základny jsem zaznamenal zklamání z neúčasti VV ve volbách. Rozhodl jsem se proto se svými kolegy všechny kraje objet a situaci jim vysvětlit. Jsem rád, že se ke mě přidali bývalí poslanci i místopředsedkyně strany Petra Quittová. V uplynulém týdnu jsme navštívili mimo jiné Svitavy, Brno a Mohelnici. I přesto, že Věci veřejné nejdou samostatně voleb do poslanecké sněmovny, aktivita ve straně neutichla. Máme řadu aktivních zastupitelů a členů, kteří byli připraveni k účasti v parlamentních volbách a z rozhodnutí grémia byli velmi zklamáni. Spolu s ostatními jsem se snažil všechny členy přesvědčit, že naše práce nekončí a je třeba se připravovat nejen na komunální volby. Všem velmi děkuji a těším se na další setkání.

Naší schůzky ve Svitavách se zúčastnil také bývalý poslanec a zkušený regionální politik Miroslav Petráň.

Velmi pozitivní setkání se odehrálo  v Brně. Místní členové sice nebyli spokojeni s rozhodnutím grémia VV o neúčasti ve volbách, ale i přesto se odhodlaně připravují na následující konferenci VV a komunální volby, kterých jsou rozhodnuti se zúčastnit.

V Mohelnici se Věci veřejné mohou pochlubit velmi aktivními zastupiteli a místostarostou. Místní klub sice v minulosti pocítil neinformovanost o dění na centrální úrovni VV, což je však od dnešních dní naštěstí minulostí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

16:05 Babiš (ANO): Kvóty jsme zrušili, a to, co vy jste navrhli a prosadili, jsme odmítli, opakovaně

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.