Bárta: 101 notářsky ověřených podpisů a šikana? Šikana pouze na kmotry

25.07.2013 18:31

Prezident Miloš Zeman požaduje 101 notářsky ověřených podpisů poslanců, aby vůbec uvažoval o možnosti dát Miroslavě Němcové šanci sestavit vládu. To je podle místopředsedy ODS a sněmovny Jiřího Pospíšila absurdní, šikanózní a poslance uráží.

Bárta: 101 notářsky ověřených podpisů a šikana? Šikana pouze na kmotry
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

"Pospíšil, loutka kmotra Jurečka, kňučí, že notářské ověřování podpisů požadované Zemanem je šikanózní. Šikana je to pouze na kmotry, protože přesvědčování svých oveček musí provádět za přítomnosti svědka - osoby, která podpis ověřuje", řekl Bárta a dodal,  jinak řečeno se Pospíšil bojí, že bez zákulisního vydírání a uplácení, jež nesmí mít svědky, se znovu 101 poslanců nepodepíše. Ten kmotrovský strach prezentovaný mluvčím mafiánské ODS a TOP09 je tak velký, že politici těchto stran raději znovu občanům vzkáží, že poslanec je nadčlověk, jehož podpis se ověřovat nemusí. "Jen obyčejní lidé přece musí do roka několikrát vystát frontu na ověření nejrůznějších úředních listin", dodal. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vitbarta.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

14:07 Gregorová (Piráti): Obchod se zbraněmi bude pod lepší kontrolou

Europoslanci dnes schválili vylepšená opatření pro dovoz, vývoz a tranzit střelných zbraní, jejich k…