Bauer (ODS): Nominace na místopředsedu ODS si velmi vážím a přijímám ji

08.01.2014 19:11

Jan Bauer získal druhou nominaci na předsedu jihočeské ODS a nominaci na místopředsedu ODS.

Bauer (ODS): Nominace na místopředsedu ODS si velmi vážím a přijímám ji
Foto: ods.cz
Popisek: Poslanec Jan Bauer

„Samozřejmě mě potěšilo, že jsem dostal nominaci na předsedu Jihočeského regionu i v jiné oblasti, než v domovských Prachaticích,“ řekl Jan Bauer.„Nominace na místopředsedu ODS od píseckých kolegů si velmi vážím a přijímám ji.“

Ze sedmi oblastních sdružení jihočeského regionu ODS získal Jan Bauer nominace v Prachaticích a Písku, Martin Kuba v Českých Budějovicích. Oblastní sdružení v Táboře a v Českém Krumlově jednala ještě před tím, než Jan Bauer ohlásil kandidaturu na post předsedy regionu, a nenominovala nikoho.

Jan Bauer (­1969) je členem prachatické ODS od roku 1996. V letech 1998 až 2010 byl starostou města Prachatice. V letech lety 2000-2004 byl zastupitelem Jihočeského kraje a předsedou finančního výboru. Poslancem se stal poprvé v roce 2004, poslanecký mandát obhájil v letech 2006 a 2010. V parlamentu ČR působil jako místopředseda a později jako předseda Výboru pro evropské záležitosti. Zároveň byl místopředsedou klubu ODS.

Jan Bauer vystudoval prachatické gymnázium a stavební fakultu ČVUT se zaměřením na ekonomiku a řízení. Je ženatý a má dvě dospívající děti, Jana a Ivanu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.