Březina: ANO má reálnou šanci vyléčit panující politický zmar

02.09.2013 10:18

Za hnutí ANO bude kandidovat podnikatel Tomáš Březina

Březina: ANO má reálnou šanci vyléčit panující politický zmar
Foto: red
Popisek: ANO 2011

Další významnou tváří hnutí ANO se stal podnikatel a zakladatel společnosti BEST Tomáš Březina. Svou společnost založil na zelené louce v roce 1990 a firma je po celou dobu své existence největším tuzemským výrobcem betonových stavebních prvků v ČR. V současné době zaměstnává přes 500 lidí. Březina byl v roce 2007 zvolen Podnikatelem roku. Téhož roku firma expandovala do Rumunska.

K politice Březina přičichl už v roce 1996, kdy byl zvolen poslancem za ODS. Po provalení skandálu s falešnými sponzory v roce 1997 patřil do platformy strany, která požadovala odchod jejího tehdejšího předsedy Václava Klause. V roce 1998 politiku opustil úplně a od té doby se naplno věnuje své firmě.

Do politiky se Tomáš Březina tedy vrací po patnácti letech, v předčasných volbách bude kandidovat na kandidátce středopravého hnutí ANO ve Středočeském kraji.

"Můžu potvrdit, že jsem přijal nabídku Andreje Babiše kandidovat za hnutí ANO v předčasných volbách. ANO je dnes jediný subjekt  na pravé straně politického spektra, který má reálnou šanci léčit panující politický zmar. Přináší nové tváře, jejichž kvality jsou ověřeny jejich minulým i současným životem. Lidé z týmu ANO nezaložili svoji kariéru na leštění klik ve stranických sekretariátech.“

Tomáš Březina žije více než třicet let ve šťastném manželství a má tři děti.

Hnutí ANO

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ANO

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

11:17 Babiš (ANO): Pan prezident je prý zklamán, ale zklamáni jsme i my

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k jednání o důchodové reformě na Pražském hradě