Brno: Magistrát pokračuje v seznámení veřejnosti s aktualizací územního plánu

03.01.2014 20:30

Magistrát města Brna pokračuje v seznámení veřejnosti s novou aktualizovanou podobou Územního plánu města Brna. Od června loňského roku proběhla další fáze přípravy komplexních změn Územního plánu města Brna, která se zpracovává již od roku 2009.

Brno: Magistrát pokračuje v seznámení veřejnosti s aktualizací územního plánu
Foto: Martin Šimák
Popisek: Pohled na Brno shora, letecký snímek

Koncepce návrhu a další informace jsou pravidelně a trvale zveřejňovány na internetových stránkách města Brna. Na základě vyjádření a připomínek dotčených orgánů státní správy, v neposlední řadě i téměř tisíce podnětů ze strany veřejnosti a samospráv městských částí města Brna, byl zpracován upravený návrh změn pro další projednání.

V současnosti je již vystaven upravený návrh změny Územního plánu města Brna „Aktualizace ÚPmB“ včetně vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území. Návrh změn územního plánu  je pro veřejnost k dispozici v budově Magistrátu města Brna – Kounicova 67, v zasedací místnosti č. 426 ve IV. patře až do 11. 2. 2014. Vždy je zde přítomna služba, která zodpoví základní odpovědi na dotazy veřejnosti. Aktualizace je přístupna je v pondělí a středu 8,00 – 17,00 hodin, v úterý a čtvrtek 8,00 – 15,00 hodin a v pátek 8,00 – 14, 00 hodin a dále je k dispozici na internetové adrese: www.brno.cz  → Územní plán → Aktualizace ÚPmB – změna platného ÚPmB → Úpravený návrh změny ÚPmB „Aktualizace ÚPmB“ veřejné projednání.

Veřejné projednání s odborným výkladem zpracovatelů se bude konat v úterý 4. února 2014 v 17,00 hodin v sále Zastupitelstva města Brna, Dominikánské nám. 1, Brno.

Dle paragrafu 52 odst. 3 zákona č. 183/2006 Sb. nejpozději do 7 dnů ode dne konání veřejného projednání, tj. do 11. 2. 2014, může každý uplatnit připomínky a dotčené osoby ve smyslu odst. 2 zmíněného zákona mohou uplatnit námitky.

reklama

autor: Brno.cz

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.