Čekněte se v TOP 09

23.09.2013 15:02

…a víte, kam jdete. TOP 09 vstupuje na další sociální síť.

Čekněte se v TOP 09
Foto: Hans Štembera
Popisek: Karel Schwarzenberg

TOP 09 a její podporovatele baví sociální sítě. Strana, která má v Česku nejvíce příznivců na Facebooku a Twitteru, nyní rozjíždí zcela nový a unikátní projekt – síť Foursquare.

Foursquare je geolokační služba, která je v současné době zároveň také celosvětovou oblíbenou sociální sítí. V roce 2012 ji ve své kampani využil i Barack Obama. Pomocí Foursquaru a jeho mobilní aplikace mohou uživatelé na jakémkoliv místě, které navštívili, nechávat hodnocení a tipy na různé zajímavosti. Díky tomu se pak může každý, kdo se připojí, kdykoliv a kdekoliv ve svém okolí najít třeba ověřenou restauraci, sportoviště, park nebo i krajské TOP centrum.

Novou službu se rozhodla využít také TOP 09. Na nově založené Foursquare stránce TOP 09 je totiž možné už dnes najít všechny krajské kanceláře. Tato stěžejní kontaktní místa jsou v dosahu nejen pro voliče a podporovatele strany, ale pro všechny zájemce. Pokud se uživatel Foursquaru zastaví na některé z krajských kanceláří a „čekne se“ (tedy označí se v aplikaci tak, že se nachází právě v krajské kanceláři), může mimo jiné získat od TOP 09 malé překvapení – placku s volebním sloganem strany: VÍM, KAM JDU. A TY?

„Snažíme se maximálně otevřít naši stranu a její zázemí, Foursquare by proto mohla být další sociální síť, která nám pomůže v navázání skutečného, nikoliv jen virtuální kontaktu mezi kandidáty a voliči,“ říká volební manažer TOP 09 Jaroslav Poláček. Kromě toho se zájemci mají šanci dozvědět daleko více informací o aktivitách v zázemí strany, promluvit si se zástupci i politiky TOP 09 a jednoduše zjistit více o tom, jak krajské zastoupení politické strany funguje.

TOP 09 je mezi českými politickými stranami velmi progresivní, co se týká využívání sociálních sítí, novinek a moderních technik v komunikaci. Se svými příznivci neustále komunikuje a pravidelně také pořádá osobní setkání. Minulý víkend se v sídle strany opět sešly desítky z nich, aby diskutovali o tom, jak na sociálních sítích efektivně komunikovat. Akce s názvem LIKE pro topku ukázala, že o spojení politiky a sociálních sítí je velký zájem.
Zkuste Foursquare, ať víte, kam jdete.

Martina Týblová, tisková mluvčí

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: top09.cz

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

18:09 Zaorálek (SOCDEM): Stále žijeme ve světě nerovných práv

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu ke stávce platformových kurýrů