Chládek (ČSSD): Přejeme všem školákům hezké a klidné prázdniny!

28.06.2013 18:20

Sociální demokracie přeje všem školákům hezké vysvědčení a klidné prázdniny. Pro více než 800 tisíc žáků základních škol a další desítky tisíc středoškoláků dnes začíná očekávané dvouměsíční volno, věřím, že během něho obnoví své síly a plní energie se vrátí zpět do škol, aby mohli pokračovat v úspěšném studiu.

Chládek (ČSSD): Přejeme všem školákům hezké a klidné prázdniny!
Foto: senat.cz
Popisek: Senátor Marcel Chládek

Ten, kdo už se po prázdninách nevrátí, je končící ministr školství Petr Fiala. Ministři Nečasovy vlády se ukázali jako mimořádně neúspěšní, vnesli do oblasti vzdělávání permanentní chaos, zbrklé a nepřipravené změny koncepcí a předražené projekty. Rozvoj českého školství a práce na jeho zlepšení ale musí pokračovat a nesmí být jakkoli narušeny možným bezvládím na ministerstvu školství.

ČSSD je proto připravena jak v Senátu, tak v Poslanecké sněmovně v rozvoji oblasti vzdělávání v důležitých oblastech pokračovat a podpořit je tak, abychom naplňovali naši koncepci „kvalitní vzdělávání dostupné všem“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…