Fiala (Úsvit): Když nevíte, koho volit, volte sami sebe

15.10.2013 9:53

Hnutí Úsvit představuje skutečnou změnu. Na rozdíl od jiných „nových stran“ přicházíme s promyšleným konceptem reforem, které by mohly naší zemi posunout dál, a především dát konečně lidem možnost, aby o dění v naší zemi rozhodovali sami. Právě proto navrhujeme promyšlený systém voleb a referend, které umožní zaznít skutečným názorům veřejnosti.

Fiala (Úsvit): Když nevíte, koho volit, volte sami sebe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lídr za kraj olomoucký, Radim Fiala

Je zřejmé, kdo by se těchto změn měl obávat. Ti, co o žádné názory veřejnosti a prosazení skutečných tužeb lidí nestojí. Ti, kteří chtějí lidem vládnout, a ne je zastupovat. Za posledních dvacet tři let jsme takových mohli vidět mnoho.

Od těch, kteří se těchto změn obávají, pak slyšíme, že lidé nejsou na změnu připravení. Samozřejmě je to pouze výmluva těch, kterým vyhovuje, že si na lidi vzpomenou jen jednou za čtyři roky u voleb. Tito lidé skutečně vnímají občany jen jako užitečné idioty, kteří jsou dobří jen k tomu, aby platili daně a nechali si líbit zadlužování. Ve chvíli, kdy je tento zaběhlý systém v ohrožení, není divu, že mají strach.

Já totiž nyní v kampani vidím, že lidé reagují na naše návrhy velmi pozitivně. Je vidět, že chtějí změnu, že nechtějí pokračování současného stavu a Úsvit je pro ně velmi zajímavou možností. Proto jim  říkáme- když nevíte koho volit, volte sami sebe. Volte vlastní možnost vyjádřit se a rozhodovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

9:05 Šípová (Piráti): Museli jsme zabránit tlaku konzervativních kolegů a kolegyň

Většina senátorů a senátorek dnes odmítla projednat novelu občanského zákoníku, která řeší manželstv…