Fischerová (ODS): V adventní čas mají k sobě lidé blíž

03.12.2013 14:11

O tom se přesvědčila poslankyně Jana Fischerová na Velké adventní besídce v Úsobí.

Fischerová (ODS): V adventní čas mají k sobě lidé blíž
Foto: ods.cz
Popisek: Poslankyně za ODS Jana Fischerová

Velká adventní besídka se konala v předvečer 1. adventní neděle 30. listopadu na úsobském zámku. Hlavním organizátorem akce byl Český svaz žen ve spolupráci se spolky a obcemi Květinov, Úsobí a Herálec.

"Velmi ráda jsem přijala pozvání na velkou adventní besídku do Úsobí.  Hlavní organizátorka paní Pavlína Vencová z Květinova společně s dalšími připravila úžasný program. Krásná byla výdoba zámku prácemi dětí ze škol, ale i  obyvatel obcí. Celý zámek byl provoněn perníčky, cukrovím, květinami, vánočními  dekoracemi," říká poslankyně Jana Fischerová

K nadcházejícímu adventu přispěli svým programem děti a žáci z Úsobí, Herálce, Okrouhlice, Světlé nad Sázavou a Havlíčkova Brodu.

"Podobně jako před rokem, v Herálci, tak i zde probíhala aukce vánočních výrobků, jejíž výtěžek  bude věnován ve prospěch základních škol v Herálci a Úsobí. Nedalo se odolat a jeden krásný adventní věnec zdobí i náš stůl," pokračuje Jana Fischerová. Zároveň děkuje  všem, kteří se jakkoliv podíleli na této akci.

"Měla jsem pocit, že jsme všichni  měli k sobě velmi blízko a rozjížděli jsme se  hřejivým pocitem u srdce do svých  domovů," sděluje své pocity poslankyně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Jana Fischerová - profil

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce