Gabriel (ODS): Kdo má být naším volebním lídrem?

15.08.2013 21:12

Komentář k aktuálnímu vývoji v Občanské demokratické straně.

Gabriel (ODS): Kdo má být naším volebním lídrem?
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Je zajímavé, že na výše uvedený dotaz odpovídají někteří významní členové, aniž by komunikovali s  členskou základnou, tak jak to odpovídá demokratickým principům ODS. Zvláštním, avšak již určitou dobu trvajícím jevem je, že někteří z nich kážou o morálce a očistě naší strany, ačkoli sami nedodržují stanovy ODS, případně je velmi účelově ohýbají, kdykoli se jim to hodí. Svým jednáním dále jen rozdělují ODS a přispívají k jejímu rozháranému vnímání před rychle se blížícími volbami do sněmovny. Znovu si dovoluji zopakovat, že máme předsedu strany, který je nejen předsedou ODS ale i přirozeným lídrem do sněmovního klání. Pokud Martin Kuba naším volebním lídrem být nemá, nemůže o tom rozhodnout ani Výkonná rada ODS, ani pár vyvolených, ale musí o tom rozhodnout celá členská základna.

Chceme-li si stěžovat, jak se k nám chová otec-zakladatel Václav Klaus, zamysleme se nejdříve nad naším chováním k němu v období několika minulých let.

Jan Gabriel
Pověřený vedením OS ODS Praha 11

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

20:07 Berdychová: Nové chráněné bydlení v Jičíně je v provozu

Klienti Domova sociálních služeb Chotělice využívají nových prostor chráněného bydlení v lokalitě Ji…