Gabriel (ODS): Nyní pojďme společně pracovat na předvolební kampani

11.09.2013 4:31

V pátek 6. 9. 2013 schválila Výkonná rada ODS konečnou podobu volebních kandidátek občanských demokratů do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky. Děkuji touto cestou OS ODS Praha 11 za nominaci, kterou jsem získal, a na základě které jsem byl Regionálním sněmem ODS Praha nominován na 15. místo pražské kandidátky do sněmovny.

Gabriel (ODS): Nyní pojďme společně pracovat na předvolební kampani
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Rozhodnutí Výkonné rady je konečné, jednotlivé oblasti mají své zástupce na kandidátních listinách a nyní je třeba začít intenzívně pracovat na kampani. Oblastní sdružení ODS Praha 11 je samozřejmě, tak jako v jiných volbách, připraveno přiložit ruku k dílu a podílet se na kampani ve prospěch celé ODS.

V následujících sedmi týdnech nás čeká náročný maraton. Do volebního klání se v hojné míře zapojili jak známé osobnosti ze světa médií, sportu i kultury, tak různé obskurní osoby, nad kterými je ale škoda se zamýšlet. Plně souhlasím se slovy pana Martina Kuby, zastupujícího předsedy ODS, že naše strana se má stále o co opřít a co nabídnout. Jsme jedinou autentickou pravicovou stranou s širokou členskou základnou, která je schopná postavit se sjednocené levici. Reprezentujeme již určitou tradici a kontinuitu s třiadvacetiletou historií, což u konzervativně-liberální strany v podmínkách naší republiky není málo.  Umíme přiznat chyby, protože každý z nás občas chybuje, ovšem umíme se z nich také poučit. Stojíme na startu a je jen na nás, jak se s tím závodem popereme a jak ho zvládneme. Musíme dokázat voličům i sobě, že stojí za to nás volit, že jsme jednotnou, silnou stranou nabízející solidní program i kandidáty, a že stojí za to vybrat si volební listinu s naším jménem, se jménem ODS.

Jan Gabriel

Pověřený vedením OS ODS Praha 11

Bc. Jan Gabriel

  • BPP
  • ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice