Havlová (Úsvit): Předvolební sliby ministra dopravy Žáka

08.10.2013 8:18

Levnější dálnice, které budou stavět české firmy s českými zaměstnanci. Heslo ministra Žáka, které tak úplně není jeho. Ten, kdo toto prosazoval původně, byl téměř umučen. Čeká stejný osud i Zdeňka Žáka?

Havlová (Úsvit): Předvolební sliby ministra dopravy Žáka
Foto: red
Popisek: Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury

Zdeněk Žák často hovoří o tom, jak draze a nekvalitně se v České republice staví dálnice. Nejvíce v žaludku mu prý leží nechvalně známé vícepráce. Údajně nedovolí, aby se několik jedinců obohacovalo na státním rozpočtu. Přišel také na to, že se dá stavět kvalitněji a levněji, než je u nás zvykem, a dá přednost českým firmám, českým lidem a vytvoří nová pracovní místa. Jak se to pěkně čte. Člověk by tomu i uvěřil, kdyby neměl tu nemilou zkušenost, že přesně za tyto názory a aktivity už byl mučen a málem upálen tehdejší ministr dopravy Vít Bárta.

Bude pan ministr Zdeněk Žák také zničen, nebo změní po volbách názor a taktiku? Zatím všichni jen slibují, slibují a zase slibují. Už se stalo nemilou českou tradicí, která se pravidelně vrývá pod kůži téměř všem ministrům napříč politickým spektrem, že vždy zůstane jen u těch slibů. A že pan Žák, kandidující v předčasných volbách za Zemanovce, opakuje slova Víta Bárty, na to už si nikdo nevzpomene. Zajímalo by mě, kolik lidí mu na tu jeho rétoriku skočí.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Úsvit přímé demokracie

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…