Havlová (VV): Bobr? Ministerstvo může kandidovat na titul Sexistické prasátečko roku 2014

12.01.2014 10:21

Výše uvedená cena se uděluje za sexistické reklamy a je jen škoda, že za rok 2013 už udělena byla, a že kalhotky s bobrem a trenýrky s kormoránem patrně nesplňují podmínku zúčastnit se této soutěže. Dovedete si představit ministerského úředníka, jak dorazí na schůzku do kavárny a dámě z ekologické organizace sedící naproti podává kalhotky v celofánu?

Havlová (VV): Bobr? Ministerstvo může kandidovat na titul Sexistické prasátečko roku 2014
Foto: Úsvit přímé demokracie
Popisek: Poslankyně za hnutí Úsvit přímé demokracie Olga Havlová

Slova mluvčího úřadu o nutnosti sebeironie a tedy kontroverzní propagaci České přírody je nutné brát s rezervou. Na schůzce ministerských kreativců prostě přišel někdo s vtipným nápadem a takhle to dopadlo. Myslím si, že propagovat přírodu lze i vkusnějším způsobem, než spodní prádlem. Souvislosti a návaznosti mezi trenkami a přírodou mi nějak unikají, a to rozhodně nejsem úzkoprsá.

Kromě nevkusu, který úředníci ministerstva prokázali je také samozřejmě na pováženou, jak tento úřad pod vedením ministra v demisi, Tomáše J. Podivínského (KDU-ČSL) utrácí na poslední chvíli peníze daňových poplatníků. Od obměny vozového parku až k nákupům manžetových knoflíčků a kalhotek s bobrem.

Jen tak mimochodem, 2.43 miliardy korun, které jsem navrhovala přidat z kapitoly státního dluhu na platy pedagogických pracovníků neprošly. Úroveň vzdělanosti v ČR bude tak stagnovat, v horším případě se ještě v mezinárodních žebříčcích propadne. Lepší budoucnost našich dětí, respektive celé země je bohužel zase o krok dál, ale úředníci budou mít „žertovné předměty“ na rozdávání.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…