Heger (TOP 09): Lékařem jsem 41 let

13.10.2013 17:19

Jsem také znám jako člověk, který věří, že si spoustu nemocí způsobujeme sami: cigaretami, alkoholem, špatným životním stylem či prostě tím, že se nejsme schopni odtrhnout od televize a začít se hýbat.

Heger (TOP 09): Lékařem jsem 41 let
Foto: Hans Štembera
Popisek: Další tiskoná konference ministerstva zdravotnictví k metylové kauze. Dosud na otravu zemřelo 27 lidí

Než se den rozběhne, možná bych měl říci i něco o sobě. Jmenuji se Leoš Heger, je mi 65 roků a z toho 41 let jsem i lékařem – radiologem. Kromě práce v nemocnici, na lékařské fakultě a nyní i v Praze, se také stále snažím aktivně věnovat sportu; především našemu hradeckému veslařskému klubu, který jako fandové budujeme svépomocí. Jsem také znám jako člověk, který věří, že si spoustu nemocí způsobujeme sami: cigaretami, alkoholem, špatným životním stylem či prostě tím, že se nejsme schopni odtrhnout od televize a začít se hýbat. V případě, že byste se o mně a mých názorech chtěli dozvědět víc, přečtěte si můj blog www.nepropadejmepanice.cz. Leos Heger, lídr v Královehradeském kraji

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

9:05 Rozvoral (SPD): Hnutí SPD prosazuje přímou volbu starostů, primátorů a hejtmanů!

Drtivá většina politiků se shodne na tom, že demokracie je nejlepší formou politického života lidské…