Hejtman Řihák: Mistrovské závody v požárním sportu v Mladé Boleslavi se moc povedly

27.08.2013 10:00

Hejtman děkuje závodníkům i pořadatelům Mistrovství České republiky v požárním sportu

Hejtman Řihák: Mistrovské závody v požárním sportu v Mladé Boleslavi se moc povedly
Foto: Středočeský kraj
Popisek: Hejtman děkuje závodníkům i pořadatelům Mistrovství České republiky v požárním sportu

V Mladé Boleslavi v neděli skončilo 60. mistrovství Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska a 42. mistrovství České republiky Hasičských záchranných sborů v požárním sportu. Mistrovské tituly získala družstva z Chválenice (Plzeňský kraj) v kategorii žen a Širokého Dolu v soutěži mužů. Mezi profesionály zvítězili hasiči z Moravskoslezského kraje.

Na šampionátu se neztratili ani reprezentanti Středočeského kraje. Hasičky z SDH Líchovy se umístily celkově na 8. příčce, devátá byla děvčata ze Štipoklas reprezentující Českou hasičskou jednotu a na 12. místě skončilo družstvo z Břehů. V královské disciplíně požárním útoku si závodnice ze Štipoklas vybojovaly stříbrné medaile.

Mezi muži se na 7. místě umístil tým z Pískové Lhoty, jedenáctí skončili reprezentanti SDH Chářovice. Středočeští profesionální hasičští záchranáři si vybojovali pěkné 6. místo. Z jednotlivců ze Středočechů nejvíce zazářil Jana Vachata z Rožmitálu, který skončil na 4. místě v disciplíně výstup do 4. podlaží cvičné věže. Všem Středočechům děkuji za předvedené výkony a za příkladnou reprezentaci našeho regionu.

Mistrovské závody v požárním sportu v Mladé Boleslavi se moc povedly. Pořadatelům z Hasičského záchranného sboru Středočeského kraje a Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska patří velké poděkování za perfektní zvládnutí nejen soutěžních klání, ale i doprovodného programu. Slova díků a uznání si zaslouží i město Mladá Boleslav, které vytvořilo závodníkům a doprovodným členům týmů krásné prostředí.

Děkuji i rozhodčím, dobrovolníkům a všem ostatním, kteří se na organizaci letošního finále hasičských soutěží v České republice podíleli.

Josef Řihák, hejtman Středočeského kraje  

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

13:04 Kolář (TOP 09): Je třeba odvaha. Prázdná ruská škola v Bubenči. Využít pro studenty

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k prostorám ruské školy v Bubenči.