Hejtman Řihák rozdával vánoční dárky dětem z dětských domovů

21.12.2013 21:32

Hejtman Středočeského kraje Josef Řihák ve čtvrtek 18. prosince předával dárky dětem z dětských domovů v Novém Strašecí a v Kralupech nad Vltavou.

Hejtman Řihák rozdával vánoční dárky dětem z dětských domovů
Foto: Redakce
Popisek: Josef Řihák (ČSSD)

„Ježíšek prý má letos hodně práce, protože děti byly v našem kraji mimořádně hodné, a tak jsem v jeho zastoupení předal dárky dětem ve dvou našich domovech. Setkání s dětmi i jejich tetami bylo pro mne velmi milé a příjemné,“ řekl hejtman Josef Řihák.

V Novém Strašecí se středočeský hejtman zúčastnil slavnostního večera v místním kulturním domě, ve kterém děti z místního domova uspořádaly vánoční besídku. Zpívaly a hrály písničky, tančily a hrály i krátké divadelní představení na motivy filmu Ať žijí duchové.

Druhou část nadílky vánočních dárků odvezl hejtman do Kralup nad Vltavou. Také tady na něj čekaly děti z domova u stromečku. Poté, co si vybalily dárky, zahrály a zazpívaly vánoční koledy. „S chutí jsem si s dětmi zazpíval. Moc se mi zde líbilo. Děti navodily tu správnou vánoční atmosféru,“ svěřil se při odchodu hejtman.

Ve vánoční nadílce bude hejtman Středočeského kraje pokračovat i příští týden. Na Štědrý den zavítá do dětských domovů v Berouně a v Unhošti. Také tady se děti mohou těšit na dárky, o které si napsaly Ježíškovi.

reklama

autor: Kr-stredocesky.cz

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

14:02 Senátorka Zwyrtek Hamplová: O jaké „operaci ve prospěch USA” premiér s CIA jednal?

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v ústředně CIA.