Hlavu vzhůru: Prasárny Babišových redaktorů přesáhly meze politického soupeření

24.10.2013 18:30

Jana Bobošíková musela svou poznámkou o nejednotnosti hnutí ANO pořádně naštvat Andreje Babiše.

Hlavu vzhůru: Prasárny Babišových redaktorů přesáhly meze politického soupeření
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková předsedkyně volebního bloku Hlavu vzhůru

V úterní diskusi, pořádané jeho vydavatelstvím MAFRA, které už kompletně převzala skupina Agrofert, se podělila o svou zkušenost z jedné debaty v Jablonci nad Nisou. Kandidát ANO tam řekl, že bude dělat, co uzná za vhodné, a Babiš si může kecat co chce. Odveta na sebe nenechala dlouho čekat.

Nenávistné komentáře ještě nedávno zcela „nezávislých redaktorů“ v dnešní MFD a LN.cz páchnou prasaty na sto honů. Jana Bobošíková prý stejně jako Václav Klaus věří v užitečnost kmotrů v politice.

Podle redaktorů MFD to napsal ve své poslední knize. To už není jen obyčejná lež, to lež umocněná na druhou. Nazývejme věci pravými jmény, je to sprostá lež, prasárna a svinstvo.

Václav Klaus ve své knize upozorňuje na totálně rozbitý a neprůchodný systém vládnutí v naší zemi, který je suplován kmotry. A upozorňuje na to, že moc kmotrů je rubem bezmoci politiků, jimž neutuchající mediální diskreditace politiky znemožňuje vládnout. Pod tuto se větu se Jana Bobošíková podepisuje. A také spolu s Václavem Klausem navrhuje, jak tento systém odstranit.

Redaktory MFD zajímá tisíckrát omletý osmivteřinový záběr předávaní kytky prezidentu Husákovi, předané před 28 lety zcela formálně a bez jediného slova.

Redaktory nezajímá bolševická a podezřele estébácká minulost Andreje Babiše, který si je koupil. LN.cz se dokonce snaží relativizovat jeho zjevné přisluhování komunistickému režimu. Jak tyhle výplody nazvat? Je to demagogie, manipulace, oblbování čtenářů. Všechno se zdá příliš slabé. Možná nás ještě zítra budou přesvědčovat, že byli i hodní bolševici a estébáci. A Andrej Babiš byl ten ze všech nejúžasnější.

Babiš si dnes vybral jako terč Janu Bobošíkovou. Jeho možnosti jak zdiskreditovat své politické protivníky jsou neomezené. A on jich umí, prostřednictvím vyděšených redaktorů obávajících se o místo, využit. Po případném úspěchu ve volbách se jeho možnosti ještě znásobí. Bude diskreditovat nejen politické oponenty, ale i konkurenty svých firem, nepohodlné zaměstnance a vlastně každého, na koho ukáže. Teď ukázal na Janu Bobošíkovou, zítra ukáže na kohokoli z vás.

JUDr. Václav Musílek
tiskový mluvčí
HLAVU VZHŮRU - volební blok

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: HLAVU VZHŮRU!

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…