Horák (LEV 21): Deset důvodů proč volit LEV 21

22.10.2013 12:29

LEV 21 má kvalitní a propracovaný program zahrnující všechny oblasti života země a pravdivě reflektující její současný stav.

Horák (LEV 21): Deset důvodů proč volit LEV 21
Foto: NS - LEV 21
Popisek: Stínový ministr spravedlnosti NS - LEV 21 Karel Horák

Za prvé: Politická strana LEV 21 – Národní socialisté je jako dědička České strany národně sociální druhou nejstarší politickou stranou u nás se 116 letou historií. Nejsme tedy stranou na jedno použití, ani „rychlokvaškami“ v politice. V našich řadách byly významné osobnosti české politické historie, mj. Edvard Beneš a Milada Horáková.

Za druhé: V čele strany stojí bývalý úspěšný premiér Jiří Paroubek – nesporně charizmatický, schopný, vůdčí a velmi pracovitý politik nespojený se žádnými skandály. Na rozdíl od předsedů ostatních stran má nejvíc zkušeností v nevyšší politice, je známý v zahraničí.

Za třetí: LEV 21 má kvalitní a propracovaný program zahrnující všechny oblasti života země a pravdivě reflektující její současný stav. Program obsahuje úkoly realistické, nikoli jen prázdné sliby a nemožná či dokonce neexistující anebo neústavní řešení. Na rozdíl od ostatních stran víme, jak sliby splnit, známe způsoby a metody, jak náročné úkoly uvést v život.

Za čtvrté: Strana kandiduje ve všech volebních krajích, kandidátky zaplnila téměř výhradně členy strany, nemusí si vypomáhat odjinud, neumístila na kandidátky známé umělce či sportovce, ani politické turisty z jiných stran. Svědčí to o solidní členské základně strany a dobrém jejím personálním rezervoáru.

Za páté: Strana disponuje kvalitními odborníky, kteří jsou ve svých oborech profesionály. Jen tři strany mají stínovou vládu a LEV 21 je jednou z oněch tří stran. Nemálo z kandidátů jsou lidé s vysokoškolským a právnickým vzděláním; při stavu současného právního řádu je kvalitních právníků zapotřebí jako soli.

Za šesté: Jsme stranou nespojenou s prohloubením politického marasmu posledních sedmi let, na vládě v České republice jsme se jako strana dosud nepodíleli. Odmítáme spolupráci se stranami, které jsou viníky současné situace, nenapadlo by nás spolupracovat ale ani s komunisty. Přirozeným politickým partnerem je pro nás ČSSD.

Za sedmé: LEV 21 je stranou, která stála a stojí mimo pozornost kmotrů a mafií, toho důkazem je volební kampaň pořízená za minimum finančních prostředků. Můžeme se pustit do reforem s čistým svědomím, nejsme nikomu zavázáni.

Za osmé: Jsme stranou demokratickou a s pevnou organizační strukturou, nejsme žádnou „osobní“ stranou prezidenta ani miliardáře. Nestojíme a nepadáme s jednou osobou.

Za deváté: Jsme eurooptimisté, uvědomujeme si, že naše země se musí stát solidním a důvěryhodným partnerem EU bez toho, aby jí okopávala kotníky. Odmítáme proto spolupráci se stranami, kterým je EU solí v očích.

Za desáté: Jsme moderní levicí otevřenou i pro mladé lidi.

JUDr. Mgr. Karel Horák, stínový ministr spravedlnosti za LEV 21 a kandidát ve volbách do PS v Praze

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

23:08 Davis (Zelení): Evidentně potřebujeme novou generaci političek a politiků

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k stavu životního prostředí v České republice