Konzervativní strana jde do voleb

18.09.2013 19:00

Konzervativní strana (KONS) se rozhodla, navzdory našemu předchozímu prohlášení že se předčasných voleb nezúčastníme, poskytnout některé své členy na kandidátku Strany soukromníků ČR (SsČR) a dát této kandidátce naši bezvýhradnou podporu. KONS proto na své facebookové stránce propagaci SsČR již zahájila.

Konzervativní strana jde do voleb
Foto: Redakce
Popisek: Logo Konzervativní strany

Mohlo by se zdát, že tím KONS ještě více rozmělňuje pravicovou scénu, což byl také náš hlavní důvod, proč jsme se voleb nechtěli zúčastnit. KONS, stejně jako SsČR, chtěla podpořit některou z hlavních pravicových stran. Ovšem když tyto nejsou schopny se spolu dohodnout na společné strategii a místo do „nepřítele“ se strefují jedna do druhé, jakékoliv ohledy z naší strany jsou zbytečné. Tyto volby jsou pro pravici prohrané již nyní a KONS musí tento fakt zohlednit. Očekáváme, že pravicová scéna v této zemi se po volbách začne znovu formovat a KONS chce být viděna jako součást nové pravice. Toho nedosáhneme přešlapováním na místě; je nejvyšší čas začít jednat!

Neslibujeme vám zářnou budoucnost z jednoho dne na druhý, jako to dělají některé jiné „marginální“ strany. Bylo by to od nás nezodpovědné. Jsme strana, která se vždy chová zodpovědně, v zájmu svobody a dlouhodobé prosperity této země. Doufáme v pochopení našeho postupu a ve vaši podporu, o kterou tímto žádáme.

Za Konzervativní stranu

Josef Bílek
předseda

reklama

autor: KONS

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

21:10 Premiér Fiala: V zahraničí se vždycky snažím najít chvíli na setkání s krajany

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k setkání s krajany.