Liška (SZ): Václav Havel v každém z nás. Strana zelených zahájila kampaň

17.09.2013 16:53

Strana zelených v pondělí 16. září v La fabrice za účasti více než stovky hostů zahájila kampaň, představila lídry ve všech 14 krajích a odhalila základní priority svého programu postavené na impulsech k zajištění důstojného života, restartu ekonomiky či obnovy demokracie.

Liška (SZ): Václav Havel v každém z nás. Strana zelených zahájila kampaň
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda Strany zelených Ondřej Liška

Konference proběhla za účasti řady osobností, jako jsou socioložka Jiřina Šiklová, právník a zakladatel Prague Pride Czeslaw Walek, někdejší ministr vnitra a politik Jan Ruml, či zástupci Strany rovných příležitostí, jejichž osobnosti dostanou prostor na kandidátkách Strany zelených.

Odkaz na záznam projevu Ondřeje Lišky zde. V následujících dnech budeme zveřejňovat projevy dalších osobností (Eliška Wagnerová, Václav Láska, ad.)

Informace k programové části a programu Strany zelených a kandidátkám v tiskové zprávě ze dne 16. 9. (link). Kompletní program bude zveřejněn v pátek 20. 9.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Zeleni.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

7:17 SOCDEM: Kalousek by peníze bankám radši nechal

Komentář na veřejném facebookovém profilu strany k rozhovoru Vladimíra Špidly s Miroslavem Kalouskem…