Ludková (ODS): Chceme takový svět pro naše děti?

26.01.2014 8:26

Tři poslanci, Justas Vincas Paleckis, Vilia Blinkiaviciute a Leonidas Donskis v Evropském parlamentu schválili rezoluci socialistky Edith Estrella, europoslankyně z Portugalska.

Ludková (ODS): Chceme takový svět pro naše děti?
Foto: Praha 8
Popisek: Vladimíra Ludková, členka Zastupitelstva MČ Praha 8

Tato dáma pod názvem „Sexuální a reprodukční zdraví a práva“ chce, aby děti měly odmalička následující informace: od 4 let by měly být poučeny o masturbaci, do 6 let by již měly vědět o homosexualitě a do 9 let by měly získat informace o antikoncepci. Kromě toho mají být dítěti poskytovány informace o sexuální orientaci a rozdílu mezi genderovou identitou a biologickým pohlavím. Mládež do 15 let by měla být informována o „změnách plodnosti“, přičemž se ukázalo, že za přirozenou změnu plodnosti Evropanů se považuje tzv. náhradní mateřství, reprodukční medicína i genetický „design“ novorozeňat.

Čtete správně a předchozí řádky nejsou důkazem, že jsem požila drogu nebo trpím horkou nemocí. Sama jsem tomu v první chvíli nemohla uvěřit. EU byla jistě ve svém začátku dobrou myšlenkou, esencí svobody zosobněné do volného pohybu lidí, zboží a služeb. Samotnou by mě zajímalo, co se od té doby stalo. Třeba na to dokáže odpovědět Jan Zahradil, ale mně připadá, že EU, která měla být zárukou svobody, se pokouší uvrhnout do vězení zdravý rozum. Nebo je to na pozadí Evropského parlamentu jen víc vidět?

Kde se v lidech bere ta potřeba zkoušet řídit lidské životy? V čem je to tak lákavé? Je hnacím motorem takových pitomin jen neukojená touha zapsat se do dějin?

Jedno je jisté, volby do Evropského parlamentu bychom neměli podceňovat a velmi pozorně volit. Minimálně proto, aby příště podobná blbost nebyla z pera českých poslanců.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: pravybreh.cz

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.