Ministr Jankovský: Třetí ročník fotografické soutěže "Vyfoť projekt" startuje

28.06.2013 21:58

Celostátní fotografická soutěž „Vyfoť projekt“, pořádaná Ministerstvem pro místní rozvoj ČR, pokračuje i v letošním roce. Probíhat bude během prázdnin od 1. července do 31. srpna 2013.

Ministr Jankovský: Třetí ročník fotografické soutěže "Vyfoť projekt" startuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ministr pro místní rozvoj Kamil Jankovský

Soutěžící mají za úkol vyfotografovat realizované projekty spolufinancované z fondů EU a nahrát je přes jednoduchý formulář přímo na webovou stránku soutěže www.vyfotprojekt.cz    . Fotografové mají z čeho vybírat. Doposud se s přispěním Evropské unie podařilo v České republice zrealizovat téměř 41 500 projektů. Některé z nich jsou zveřejněny na online mapě projektů www.mapaprojektu.cz    , která nově obsahuje i aplikaci pro mobilní telefony.
 
Pro letošní ročník byly rozšířeny soutěžní kategorie. Fotografové a fotografky se utkají v hlavní kategorii „Nejtalentovanější fotograf/ka“ a ve vedlejší kategorii „Nejaktivnější fotograf/ka“. Vítěze první kategorie vybere odborná porota, ve které usedne mimo jiné i šéfredaktor časopisu FotoVideo Rudolf Stáhlich. Jak už název napovídá, vítězem druhé kategorie se stane soutěžící, který do soutěže přihlásí nejvíce fotografií různých projektů. Novinkou je doplňková kategorie „Vyfoť se sám“, ve které mají soutěžící za úkol vyfotit se společně s projektem. Aby šanci vyhrát měl skutečně téměř každý, bude po celou dobu trvání soutěže probíhat pravidelné losování o ceny. Konečné vyhodnocení a vyhlášení výsledků soutěže proběhne v září 2013.
 
Aktuální podrobná pravidla a informace o soutěži jsou k dispozici na www.vyfotprojekt.cz    . Další informace můžete získat na Facebooku www.facebook.com/vyfotprojekt    , v Eurocentrech – informačních kanceláří o EU, na bezplatné telefonní lince Eurofon 800 200 200 nebo na webu www.strukturalni-fondy.cz, kde je pro uživatele zprovozněn interaktivní chat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Ministerstvo pro místní rozvoj

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.