Miroslav Němec: Václav Klaus ukázal svou pravou tvář a je mi ho velmi líto

04.10.2013 11:30

Václav Klaus, který se svými pseudo-ekonomickými teoriemi, vyčtenými z některých prací „vyčpělých“ buržoazních ekonomů minulého a předminulého století a vzhlédnutím se v tzv. „železné dámě“ Margaret Thatcherové, se v revolučních dnech 1989/1990 „vlísal“ do přízně „Chartistů“ řídících „revoluci“ a pod jejich taktovkou pak přivedl naši - do té doby prosperující zemi - na pokraj katastrofy, má ještě tu drzost dnes vykřikovat, že bychom měli vystoupit z Evropské unie.

Miroslav Němec: Václav Klaus ukázal svou pravou tvář a je mi ho velmi líto
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý prezident ČR Václav Klaus

Když jsem viděl, jak se v revolučních dnech 1989/1990 jakýsi, do té doby naprosto neznámý, podivín Václav Klaus, který již v době tzv. „totality“ protekčně studoval za státní peníze v kapitalistické cizině, „vlísává“ do přízně Václava Havla a dalších Chartistů, zpozorněl jsem, neboť tento způsob komunikace mi připadal podivný. Podivné názory tohoto „samolibého ekonoma“ hovořícího poněkud „vlísavým“ hlasem čtyřprocentní menšiny mne později naprosto šokovaly. Jeho „kuponová privatizace“, která zlikvidovala naše, do té doby prosperující, výrobní podniky a závody, ba i celá průmyslová odvětví, včetně prosperujícího zemědělství, která si tzv. „privatizovali“ jeho kamarádi z ODS, jeho drzá prohlášení o neexistenci tzv. „špinavých peněz“ a další zločiny, kterých se během svého politického působení dopustil, ač právně nevzdělán, měl by být konečně pohnán k zodpovědnosti, neboť místo toho, aby v úctě k pracujícím lidem, smekl klobouk, pobuřuje národ proti Evropské unii.

Člověk, který se po zádech „chartistických elit“ vysápal na nejvyšší posty ve státě, který figuroval ve funkci předsedy české vlády a dokonce opakovaně v nejvyšší státní funkci českého prezidenta a jehož, naši „řadoví lidé“, dávno „vypískali“, má ještě tu drzost vyzývat český národ k vystoupení z Evropské unie.

Evropská unie, která vznikla jako protiklad silných „Spojených států amerických“, které si po pádu SSSR začaly osobovat právo světového super-vládce a arbitra, který si může dělat, ve světě, co chce, udělala řadu chyb. Mnoha státům, včetně České republiky, vzala jejich identitu, chce rozhodovat o místních záležitostech, kterým vůbec nerozumí, chce nám „vnutit“ jaké-si nám nepochopitelné zásady či principy, chce nám vzít název českého piva, Olomouckých tvarůžků, Hořických trubiček, českého másla a mléka, apod. – ale vážení, je to společenství zemí, které jsou součástí velké Evropy a pokud nechceme být osamoceným ostrůvkem odporu, jako je např. Kuba, na americkém kontinentě, nemůžeme se z této koncepce novodobé Evropy vymanit. Nemůžeme!!!!

Plně chápeme, že Evropskou unii drží svou vyspělou ekonomikou a svými penězi zejména Spolková republika Německo, Velká Británie a Francie a celá Unie doplácí na Řecko, kde si žijí nad poměry i důchodci, Rumunsko a Bulharsko, kde se nevytváří takřka žádné nové hodnoty, ale přesto není naprosto myslitelné, abychom z Evropské unie v této fázi vývoje evropské integrace vystoupili, protože bychom skončili na dně propasti. A pokud si pan bývalý (naštěstí již bývalý) prezident myslí, že je tomu jinak, ukazuje to pouze na to, že je zcela mimo realitu, je naprostým „politickým analfabetem“ či samolibým egoistou, který doslova a do písmene „štve“ český národ proti evropské integraci a žene ho do záhuby. Nevěřte mu ani slovo, byť „kope“ za Bobošíkovou a volte levici, tj. – LEV 21 – ČSSD – SPOZ a KSČM!

Publikováno se souhlasem vydavatele.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vasevec.cz

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostál (Stačilo!): Kurdové už to ví, Ukrajinci na to přicházejí. Nás to zatím stojí „jenom" peníze

18:14 Dostál (Stačilo!): Kurdové už to ví, Ukrajinci na to přicházejí. Nás to zatím stojí „jenom" peníze

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k návštěvě premiéra Fialy v Bílém domě.