Mišičák (KSČ): Paní Kubišová, styďte se za sebe

22.11.2013 8:30

Reakce na článek: "Lidé si musí sami sáhnout do svědomí, říká Marta Kubišová. A přidává něco o mladých komunistech".

Mišičák (KSČ): Paní Kubišová, styďte se za sebe
Foto: Hans Štembera
Popisek: Francouzský velvyslanec Pierre Lévy předal Martě Kubišové insignie rytíře Řádu čestné legie

Paní Kubišová,

pro parlamentnilisty.cz jste se vyjádřila jako pravicová a konzervativní volička svým zbožným přáním, aby komunisté pracovali pouze pro svůj prospěch. Naše strana ale nikdy neměla v úmyslu vychovávat salónní komunisty. V naší straně se nehromadí trockisté, ani jiní oportunisté.

Chápu Vás, pokud platí to rčení, že "podle sebe soudím tebe". S panem Václavem Havlem jste jistě absolvovala mnoho pitek, které "sametovým revolucionářům" jako Vy, byly vlastní. Samozřejmé je, že rostou noví proletáři. Proletář je totiž ten, kdo prodává svou pracovní sílu proto, aby přežil. KSČM posiluje, protože lid je znechucen Vámi, lidmi jako jste Vy a lidmi kterým sloužíte. Lidé svými skutky svůj názor vyjadřují, jsou to stávky a jiný občanský odpor.

Jak je v článku psáno, dlouhá léta jste byla jednou z moderátorek Adventních koncertů vysílaných Českou televizí. Byl bych raději, kdyby jste se zamyslela nad sebou a nad podstatou toho, proč jsou lidé v nouzi, proč potřebují almužnu ostatních. Asi zapomínáte, že zde byla doba, kdy měl každý dostatek. Vy a vám podobní lháři jste se tento dostatek snažili narušit. Ano, povedlo se. Mohu Vás ale ujistit, že jen dočasně.

Dokud v naší republice budou vládnout kapitalistické struktury, bude sílit odpor, který povedou komunisté. Až příště budete zpívat „Ať mír dál zůstává s touto krajinou…“ vzpomeňte si na ty lidi, kteří jako žoldáci jsou nuceni za marný peníz absolvovat zahraniční mise na pokyn Spojených státu a dalších vrahů z NATO. Nevím co dále dodat. Napadá mne jen jedna věta. Styďte se za sebe!

Vojtěch Mišičák, člen ÚReK KSČ

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vojtěch Mišičák

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

21:03 Ministr Hladík: Češi a Slováci zůstávají bratrskými národy. Jedna zrušená konzultace nic nemění

Čechy a Slováky dlouhodobě pojí přátelství, kulturní blízkost i společná historie. Zrušení jedné nad…