Němec (LEV 21): Články, blogy, blogeři a psychopaté

06.10.2013 12:31

Když mám chvíli volného času, občas sleduji některé články a blogy na vybraných serverech a často se nestačím divit, k čemu se někteří lidé, propůjčí.

Němec (LEV 21): Články, blogy, blogeři a psychopaté
Foto: Redakce
Popisek: Miroslav NĚMEC z LEV 21

Mimo řady slušných autorů či blogerů, jejichž procítěné článečky o krásných věcech kolem nás pohladí člověka po duši a doslova mu spraví náladu, které však píší většinou zamilované a život milující ženy, nebo poučných článků vysoce specializovaných odborníků, z nichž se člověk dozví leccos zajímavého, tam píší i různí podivíni a dokonce i těžce zakomplexovaní jedinci, kteří nadávají úplně na všechno, nic jim není vhod a pokud napíšete cokoli, vždy se z vás snaží udělat pitomce. K nim patří i účelově vybraní a některými politickými stranami velmi dobře placení „věční diskutéři“, kteří doslova ve dne i v noci sedí u internetu a plivají kolem sebe jedovaté sliny a hněv na každého, kdo zrovna nenapíše to, co si myslí oni sami či jejich rodná politická strana.

Úplně nejhorší jsou však ti, kteří si léčí své komplexy neustálým napadáním výrazných a aktivních autorů a blogerů přesto, že na blogu sami o sobě nemají ani řádku, mají tam cizí fotografii, či výrazným způsobem deformovanou či zastřenou podobu, aby je nikdo nepoznal a právě proto, že se cítí naprosto anonymní, dávají průchod svým neskutečně agresivním výlevům. Jsou ale velmi překvapeni, když jim člověk ve stejném stylu odpoví. Řada z nich se zcela mylně domnívá, že oni mohou napadat kteréhokoliv člověka - autora, blogera a hlavně  politika, byť ho vůbec neznají, neví o něm vůbec nic, ale on jim – podle jejich názoru - nemá právo oponovat, nemá právo vyjádřit své názory a pokud to udělá, opět ho napadají a v řadě případů velmi vulgárně.

Do diskusí pod články a blogy zasahují rovněž očividně psychicky nemocní lidé, kterým dělá hodně dobře, že mohou někoho významnějšího či vzdělanějšího, než jsou oni sami, ponížit či urazit, protože právě „jen ten jejich názor je správný“, ač o problematice nevědí vůbec nic, neznají ani naši historii, natož pak dobu, ve které jsme my vyrůstali, zakládali rodiny a žili.  Nevědí, že se v té „jimi zvané době nesvobody“, „totality“ či „normalizace“ stavěly statisíce nových bytů, které byly přidělovány lidem podle pořadníků zcela zdarma, nájmy byly směšné, novomanželské bezúročné půjčky 30.000,- Kč byly pro každého, kdo o ně požádal a za které bylo možno pořídit kompletní a kvalitní vybavení celého bytu či domu, včetně nábytku z kvalitního dřeva, nikoliv ze slisovaného papíru či rozpadající se dřevotřísky, byly limitované ceny všech základních potravin, levné věci na děti a pro školáky, dostatek jeslí, školek i kvalitních škol, ale i práce pro každého, kdo chtěl opravdu pracovat, nebyli tady žebráci, bezdomovci ani zahraniční mafie, ale oni stále všechno špatné doposud svádí na komunisty přesto, že to již nejsou ti primitivní komunisté z padesátých let minulého století a ani ti mladí komunisté již nejsou 23 let u moci a nemohou v podstatě ovlivňovat vůbec nic. A když jim to, jen lehce, připomenete, nadávají vám do „komoušů“, přesto, že komunistou nejste, protože na nic jiného se nezmohou.

Když někdy čtu ohlasy a diskuse ubožáků tohoto typu, kteří tady buď nežili, protože je rodiče ještě jako malé děti vyvezli do zahraničí za krásami kapitalismu, ale jakmile mohli, rychle se vrátili zpět, protože se tam bez dotací cizích zpravodajských služeb nemohli uživit a leckteří pro ně pracují dodnes, nebo rychle zapomněli, jak to tady fungovalo, či prodělali závažné degenerativní onemocnění mozku, jsem z toho velmi smutný. Jiné vysvětlení totiž není.

Nedávno jsem slyšel dost tvrdý výrok jednoho, nikoliv bezvýznamného politika, který po letitých zkušenostech v politice tvrdil, že situace u nás je neřešitelná, neboť dvě třetiny našich občanů jsou debilové a negramoti tvořící stádo manipulovatelných ovcí a zbytek jsou naprostí ignoranti, kteří se o nic nezajímají, nikam nechodí a starají se jen sami o sebe a o svůj majetek. Snažil jsem se mu oponovat, že těch negramotů bude tak max. 10%, ale po hlubším pohledu na problematiku a podle některých názorů diskutujících na blozích řady našich serverů, se mu asi budu muset omluvit.

Doc. JUDr. Miroslav NĚMEC, Ph.D.
Stínový ministr vnitra za LEV 21

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

13:09 Ministr Stanjura: Je dobré ponechat si prostor pro případné krize

Vláda schválila Rozpočtovou strategii sektoru veřejných institucí na roky 2025 až 2027 a k ní přilož…