Němeček (ČSSD): Skutečné problémy zdravotnictví ODS nezajímají

01.10.2013 14:37

Zdravotnický program ODS vlastně žádným programem není. Je příznačné, že tato kdysi významná strana nebyla po několik týdnů vůbec schopna veřejnosti sdělit, jaké jsou její klíčové cíle pro oblast zdravotnictví.

Němeček (ČSSD): Skutečné problémy zdravotnictví ODS nezajímají
Foto: CSSD.cz
Popisek: Logo ČSSD

Tím, co představitelé ODS představili, bohužel v ničem nepřekvapili. A tak jsme se dozvěděli, že ODS i nadále bude podporovat tzv. nadstandardy, což není nic jiného než zavádění zdravotnictví pro chudé a zdravotnictví pro bohaté. Jediným pozitivním překvapením je tedy snad jen to, že za určitých podmínek (absolvování preventivních prohlídek) podporuje ODS amalgamové plomby zdarma.

Škoda jen, že tuto myšlenku nehájila ODS proti ministru Hegerovi z TOP 09 v době, kdy prosazoval plné zpoplatnění této péče! Škoda také, že jsme se od ODS nedozvěděli, jak by chtěla tato strana řešit klíčový problém našeho zdravotnictví, kterým je deficit v systému veřejného zdravotního pojištění, který již dosahuje 10 miliard Kč a jehož důsledkem je kritická finanční situace českých nemocnic. Byla to přece ODS, která spolu s TOP 09 tuto situaci způsobila. Je tedy jasné, že ODS problémy českého zdravotnictví není schopna řešit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ČSSD

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…