Pánek (ODS): Pověst ODS byla značně pošpiněna. Je třeba najít nové a poctivé lidi

25.09.2013 11:42

ODS na Praze-západ povede další dva roky nová tvář, Michael Pánek.

Pánek (ODS): Pověst ODS byla značně pošpiněna. Je třeba najít nové a poctivé lidi
Foto: red
Popisek: Logo ODS

Občanské demokraty na Praze západ povede po následující dva roky Michael Pánek, dlouholetý starosta města Dobřichovice. Delegáti oblasti si ho do čela zvolili jednomyslně. Oblast tak rozhodla o svém stálém vedení poté, co jí byla na začátku roku odebrána licence kvůli netransparentním náborům nových členů v několika menších sdruženích. Místopředsedou oblasti sněm zvolil Romana Jandíka, místostarostu města Roztoky.

„Dva roky, na které jsem zvolen do čela Oblasti Praha západ, chci věnovat obnově naší Oblasti. Odebrání licence Oblasti Praha západ bylo po měsících sporů sice nutné, ale bohužel to postihlo i část řadových členů, kteří nebyli do žádných podivných náborů zapleteni a nyní se cítí právem poškozeni. Mým cílem bude oslovit tyto staré členy a snažit se věci napravit. V některých městech byla pověst ODS značně pošpiněna a zde bude úkolem najít nové, respektované a poctivé lidi, a ty se pokusit získat pro aktivní činnost v ODS a v komunálních volbách. Na práci na komunální úrovni chci postavit budoucnost ODS na naší Oblasti. Jen ten, kdo je prospěšný lidem kolem sebe, ve své obci, ve svém městě, může přinést ODS nové či staronové voliče,“ zdůraznil Michael Pánek, předseda Oblastního sdružení ODS Praha-západ, který už oblast dočasně vedl poté, co jí vedení ODS v polovině roku vrátilo licenci.

„Jedním z hlavních úkolů pro novou radu je obnovit důvěru voličů i všech členů v ODS a skutečnou pravicovou politiku na Praze západ. Chceme, aby ve všech menších i větších obcích, kde ODS působí, byla naše strana brána jako tvrdá a jediná opozice vůči levicovým stranám a populistickým sektám. To, že dnes mohu podporovat dlouholetého starostu Michaela Pánka, který také kandiduje z osmé pozice ve volbách do Poslanecké sněmovny, je pro mě satisfakce za to obrovské množství času, který jsme obnově strany v oblasti věnovali,“ dodal Roman Jandík, místostarosta Oblastního sdružení.

Praha západ také rozhodla o tom, že oblastní rada bude nově mít celkem sedm členů místo dosavadních pěti. Za řadové radní sněm zvolil Ilonu Chrtovou, Petra Langa, Luboše Langera, Jaroslavu Květovou a Miroslava Cvancigera.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ODS

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

17:17 Munzar (ODS): Zisk není sprosté slovo

Sociální role a odpovědnost firem jsou témata, která se dnes hodně řeší. Nejde ale o nic nového. Již…