Paroubek: Neschopnost pražské radnice nezná mezí

26.01.2014 22:27

Předběžné rozhodnutí rozhodčího soudu mezi hlavním městem Prahou a společností Metrostav dokazuje naprostou neschopnost vedení pražského magistrátu.

Paroubek: Neschopnost pražské radnice nezná mezí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jiří Paroubek

Je zjevné, že rozhodnutí primátora Hudečka a dalších čelních představitelů Prahy o tom, že vyhlásí neplatnost smluv o výstavbě tunelu Blanka, bylo politicky i věcně naprosto chybné. Náklady na právní služby ve výši přes dvacet milionů korun by proto měli tito pánové vzít na svá bedra. Vyzývám je k tomu.

Dostavba tunelu Blanka je pro hlavní město, dopravu v něm a pro jeho občany naprosto klíčová. Neodpovědné bylo už to, že primátor města Hudeček dopustil a vlastně i sám způsobil to, že se po Praze rychlostí světla rozšířilo přesvědčení, že tunel Blanka je vlastně "černou stavbou". Je to ostudné!

Primátor Hudeček by se měl zachovat jako chlap a v podzimních komunálních volbách by se měl vzdát svého práva na kandidaturu. Alespoň tedy v Praze. To samé by pochopitelně měli učinit i jeho předchůdci ve funkci primátora. Ostatně myslím, že jejich služby již nebudou voliči poptávat. Okolnosti výstavby tunelu Blanka jsou odstrašujícím příkladem politického diletantismu.  

Jiří Paroubek, předseda LEV 21 

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

21:10 Ožanová (ANO): Protidrogový koordinátor koordinuje místo boje proti drogám prezidentskou kancelář?

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k zákazu HHC.