Paroubek: Opoziční smlouva č. 2 na pražské radnici

18.06.2013 16:42

Politici ČSSD na pražské radnici neodolali vábení sirén v podobě účasti v (ne)placených funkcích v orgánech společností hl. m. Prahy.

Paroubek: Opoziční smlouva č. 2 na pražské radnici
Foto: NS-LEV21
Popisek: Jiří Paroubek

To musí napadnout každého, kdo se přečetl ostudnou informaci o opoziční smlouvě uzavřené mezi TOP 09 a ČSSD na pražské radnici. Faktem je, že si obě strany pro své sdělení veřejnosti vybraly ideální moment, kdy občané musí vstřebat mnohem větší politické ostudy plynoucí z činnosti premiéra P. Nečase a jeho nejbližšího okolí.

Presumptivní primátor Prahy Hudeček z TOP 09, jehož chce ČSSD volit, kromě svého mládí nedisponuje žádnou pozitivní vlastností, která by z něj dělala respektovaného lídra. Zatím proslul jen kuriózními a zcela nekvalifikovanými názory např. na územní plán Prahy. Není známo, že by kdy odpracoval něco výrazně pozitivního pro hlavní město. A rok a půl již členem pražské městské rady je.

Lze říci, že v průběhu nedávných povodní nedošlo v Praze k větším škodám jen díky velmi dobré práci profesionálů z pražského integrovaného záchranného systému, a to pražským politikům navzdory.

O čem mohl rozhodnout v průběhu povodní pan Hudeček jako zastupující primátor a městská rada pod jeho vedením, to mělo často punc diletantismu (některá dopravní omezení; vyhlášení školních prázdnin i pro děti ze škol vysoko na kopci).  Pan zastupující primátor – pokud jde o školní prázdniny – se patrně domníval, že voda z Vltavy a Botiče vyšplhá vysoko do pražských kopců.

Sociální demokraté by neměli brát slova svého někdejšího prvorepublikového lídra R. Bechyněho („Suchý je chléb opozice.“) doslova!

Jiří Paroubek, předseda LEV 21

Ing. Jiří Paroubek

  • Nenarodili jsme se sami pro sebe, ale proto, abychom sloužili své vlasti. ( Jindřich IV.)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: NS - LEV 21

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

15:14 Ministr Válek: Jak zajistit a poskytnout dětem dietní stravu

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k nové metodice poskytování dietní stravy v rámci šk…